5 altcoin, amely a 20 éveseket milliomosokká teszi, mint a NEIRO tette

-


Vendégbejegyzés


A fiatal kripto rajongók a gazdagság álmát hajszolják, keresik a következő nagy altcoinokat.

Egy elképesztő sikertörténet egy 20 éves milliomosról felkeltette a kíváncsiságot.

Ebben a cikkben öt ígéretes altcoinba merülünk bele, amelyek követhetik ezeket a jövedelmező nyomokat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezd fel, mely digitális valuták hordozzák magukban a lehetőséget, hogy fiatal befektetőket milliomossá tegyenek.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 2 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 2 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

altcoin

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A tokenek mellett a CYBRO exkluzív pontokat is bevezet, amelyek még nagyobb előnyöket biztosítanak a befektetőknek. Ezek a Pontok automatikus belépést biztosítanak a CYBRO Airdrop-ba, ahol a kapott tokenek száma arányos a birtokolt Pontok számával.

Hetente akár 1 millió Pontot is kiosztanak, amelyeket a CYBRO DeFi Vaults-ba történő befektetéssel lehet megszerezni.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

PEPE: Feltörekvő csillag a mémcoin-univerzumban

A PEPE egy deflációs mémcoin, amelyet a Pepe the Frog mém ihletett. Az Ethereumon indult útjára, hogy tisztelegjen e korai internetes ikon előtt.

A Shiba Inu és a Dogecoin nyomdokaiba kíván lépni, a PEPE tranzakciós illeték nélkül büszkélkedhet, és a mémcoin gyökereire támaszkodik.

A 2023-as 1,6 milliárd dolláros piaci tőkeértéket ért el, ami érdeklődési hullámot váltott ki. A coin ütemtervében szerepel a közösségi médián és a tőzsdei toplistákon keresztül történő jelenlétének fokozása.

A PEPE egy égetési mechanizmussal és a lojális tulajdonosok jutalmazásával a stabilitást célozza meg.

Mivel ERC-20 token, az Ethereum robusztus biztonságából profitál, és olyan platformokon lehet vele kereskedni, mint az Uniswap, a Binance és a KuCoin.

Floki: A mém érme növekvő ökoszisztémával és valós hasznossággal

A Floki, amelyet Elon Musk Shiba Inu nevű háziállata ihletett, 2021-ben mémérmeként indult.

Többé már nem csak egy mém. Floki olyan projekteket fejlesztett ki, mint a Valhalla nevű NFT játék és a FlokiFi DeFi szolgáltatás. Ezekkel növeli az értékét és a használhatóságát.

Az érme a NOWPayments-szel is együttműködik, és egy előre fizetett Floki kártyát kínál, amellyel a felhasználók valós tranzakciókat végezhetnek.

Jótékonysági tevékenységben is részt vesz, olyan országok oktatására összpontosítva, mint Laos és Nigéria.

A célja a szórakoztatás és a gyakorlati felhasználás ötvözése. Ez a széleskörű megközelítés biztosítja a Floki helyét a kriptopiacon.

Az Economic Times a növekvő ökoszisztémájának köszönhetően a 2023-as év egyik figyelni való tokenjének nevezte.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

JasmyCoin: Az adattulajdonlás lehetővé tétele az IoT és a blokklánc segítségével

A JasmyCoin (JASMY) a Jasmy Corporation, egy tokiói székhelyű, a dolgok internetével (IoT) foglalkozó vállalat digitális valutája.

Szolgáltatókat és adatfelhasználókat köt össze, az adatok megosztására és védelmére összpontosítva.

A Jasmy célja, hogy az IoT és a blokklánc technológia segítségével a felhasználóknak ellenőrzést biztosítson a személyes adatok felett. Segít a felhasználóknak az adatok biztonságos cseréjében olyan eszközök között, mint a számítógépek, autók és telefonok.

Az adatokat a decentralizált IPFS rendszerben tárolva a Jasmy támogatja az adatok tulajdonjogát és biztonságát.

E megközelítés összekapcsolja a szolgáltatókat a felhasználókkal, elősegítve a biztonságos adatmegosztási környezetet.

A Jasmy az elfogadás növekedésével kulcsszerepet játszhat az adatvédelem és az IoT-technológia jövőjében.

A Jupiter szerepének feltárása a Solana növekvő DeFi-világában

A Jupiter a Solana ökoszisztémájának kulcsszereplőjeként, fejlett swap-aggregációs motorjával hullámokat vert.

A platformot támogató, létfontosságú likviditási infrastruktúrát biztosít. A swapok mellett a Jupiter bővíti DeFi kínálatát is. Ide olyan eszközök tartoznak, mint a Limit Order, a DCA/TWAP, a Bridge Comparator és a Perpetuals Trading.

Ez a sokszínű csomag jól pozícionálja a decentralizált pénzügyi térben. Amint a kriptovilág a 2021-es bikafutásra emlékeztető mintákat kezd látni, a Jupiter a Solanán belüli technológiája miatt vonzhatja a figyelmet.

A likviditás fokozására és a DeFi funkciók hozzáadására való összpontosítása érdekes projektté teheti, amelyet 2024-ben érdemes lesz követni.

Következtetés

A PEPE, FLOKI, JASMY és JUP kisebb potenciált mutat rövid távon. A fókusz a CYBRO-ra, egy technológiailag fejlett DeFi platformra helyeződik át.

Ez lehetőséget kínál a befektetőknek a jövedelmek maximalizálására a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáció révén.

Az olyan funkciók, mint a jövedelmező staking, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítés fokozzák a felhasználói élményt.

A CYBRO a zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre helyezi a hangsúlyt.

Kiemelkedik az ígéretes projektből, amely erős érdeklődést vonz a kriptobálnák és az influencerek körében.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Felülmúlta-e a Microstrategy a Bitcoin teljesítményét, amióta elkezdtek kriptovalutát vásárolni?

Amióta a Microstrategy 2020-ban elkezdte a Bitcoin-vásárlásait, az MSTR-részvények felülmúlták az S&P 500 összes vállalatát. Az üzleti intelligenciával foglalkozó vállalat a maga részéről tovább folytatta a...

Egy texasi bíróság elutasította a Consensys SEC elleni keresetét

Egy texasi szövetségi bíró elutasította a Consensys által az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete és a hatóság elnöke, Gary Gensler ellen benyújtott keresetet. Az ügy...

Elon Musk teljesíti a brazil bíró akaratát, még ha emiatt cenzúráznia is kell

Miután Brazíliában majdnem egy hónapig blokkolták, Elon Musk közösségi médiaplatformja, az X lépéseket tett a helyi előírások betartása érdekében. A helyi média beszámolói szerint az X...

Nagyon régi bitcoinokat mozgattak meg – néhány hónappal a hálózat indulása után bányászták őket

Több száz olyan bitcoint mozgattak nemrég, amelyeket a hálózat korai szakaszában bányásztak. Tovább bővült azon ritka esetek listája, amikor az úgynevezett „Satoshi-korszak” bitcoinjai új életre...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.