A Bitcoin emelkedésének a szerepe – A szakértők megnevezték az 5 altcoint, amit jövő héten szemmel kell tartani

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin értékének emelkedésével a figyelem az ígéretes altcoinok felé fordul, amelyek jelentős nyereséget könyvelhetnek el.

A szakértők öt potenciális sztárt azonosítottak a kriptopiacon, amelyek mindegyike lenyűgöző növekedésre van felkészülve.

A kiváncsi befektetők a jelenlegi érték kétszeresére vagy akár háromszorosára is lehetőséget kaphatnak a hozamra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezzük fel, mely digitális valuták lovagolhatják meg a Bitcoin lendületének hullámát a jövő héten.

A SOL és a Solana ökoszisztéma megértése

A Solana egy blokkláncplatform, amely a skálázhatóságra helyezi a hangsúlyt, és alapot biztosít a decentralizált alkalmazások (dappok) számára.

Más platformokkal, például az Ethereummal és a Cardanóval versenyez azzal, hogy gyorsabb tranzakciós sebességre törekszik, és rugalmas fejlesztési lehetőségeket kínál.

A SOL a Solana natív kriptopénze, mely döntő szerepet játszik az ökoszisztémán belül. Segíti a tranzakciók feldolgozását és a hálózati résztvevők jutalmazását. A coin emellett hozzáférést biztosít a Solana-ra épülő különböző projektekhez.

A Solana egyedülálló skálázhatósági megközelítése, amely elkerüli az olyan hagyományos módszereket, mint a sharding és a layer 2-es megoldások, a nagy kapacitású hálózat támogatását szolgálja.

Ez a felépítés teszi vonzóvá a Solana-t a fejlesztők és befektetők számára, akik olyan platformot keresnek, amely képes nagy aktivitású alkalmazások és szolgáltatások kezelésére.

Toncoin áttekintés és jövőbeli árfolyam-előrejelzések

A Toncoin (TON) egy kriptopénz, amely a The Open Network-höz (TON), egy decentralizált blokklánchoz kapcsolódik, amelyet eredetileg a Telegram hozott létre.

A Telegram bírósági végzés miatt megszűnt, a hálózatot a TON Foundation folytatta.

A platform proof-of-stake modellt használ a biztonságos és hatékony tranzakciók támogatása érdekében, alacsony díjakkal. A hálózat célja, hogy különböző decentralizált szolgáltatásokat kínáljon.

A Toncoin árfolyamára vonatkozó előrejelzések potenciális növekedést mutatnak az elkövetkező években.

Az ár 2025-ben 6,45 és 30,30 dollár között mozoghat, míg 2030-ra 16,06 és 26,04 dollár között lehet. Ezek az előrejelzések a múltbeli árfolyamtrendeken és a Bitcoin piaci ciklusain alapulnak.

DOGEN: Az első mémtoken a legjobbra vágyó alfahímek számára

dogen

Engedd szabadjára belső alfádat a DOGEN-nel, a meme tokennel, amely azok számára készült, akik szép életet akarnak élni.

A DOGEN az alfakutya, aki sosem hagyja ki az esélyt, hogy nagyot nyerjen. Ez a token olyan győztesek számára, akik nem érik be kevesebbel. Gondolj luxusautókra, halomnyi pénzre és gyönyörű nőkre – ez az Alpha DOGEN életstílus!

💎HODL-olj mint egy főnök, hódítsd meg a piacot💎

Készen állsz arra, hogy úgy élj, mint egy Alpha DOGEN és élvezd az élet finomabb dolgait? A DOGEN már a kifutópályán van, 700%-os felszállásra készül az előértékesítés végére – és ez még csak a kezdet.

A DOGEN-nel egyesek szerint potenciálisan ezerszeres hozamot érhetsz el, mivel a memetokenek vezetik az idei altcoin-szezon legforróbb trendjét.

Minél korábban szállsz be, annál többet nyersz! Ezt az üzletet mások is megirigyelhetik, de te leszel az élmezőnyben.

⚡️Kimaradt a WIF, Popcat vagy Ponke?⚡️

A DOGEN az új kutyus a Solana mémtokenjeinek földjén a BONK, a WIF és a Popcat mellett, akik elképesztő 1000%-os növekedésükről ismertek.

A jelenleg alulértékelt DOGEN készen áll arra, hogy ezt a kriptonarratívát a következő szintre emelje, és potenciálisan rekordokat döntsön ebben a bikafutásban.

dogen

🎉Közösség-vezérelt, valódi érték🎉

A DOGEN nem csak egy rövid életű hype; ez egy növekvő mozgalom. A DOGEN mögött álló csapat lézerfókuszban van, hogy egy olyan alfa vezetőkből álló virágzó közösséget építsen, akik nem hajlandóak beérni a kevesebbel, és felkészültek a piac uralására.

Ez a token valódi értéket kínál, az izgalmas kampányoktól kezdve a korai alkalmazóknak nyújtott exkluzív juttatásokig. A DOGEN egy lehetőség arra, hogy részesei legyünk valaminek, ami maradandó.

A DOGEN többszintű ajánlóprogramja a lehető legvadabb: 7%-ot kapsz minden egyes tokenből, amit a közvetlen ismerőseid (1. szint) az ajánlói kódoddal vásárolnak.

Ráadásul további jutalmak is vannak a sorban – növelheted a profitodat, ahogy az ajánlásaid még több felhasználót hoznak.

Tartsd a DOGEN-t, és hagyd, hogy mások irigyeljenek téged! Csatlakozz még ma a Dogen hadsereghez és hódítsd meg a kriptovilágot! 🚀

A Kaspa és az egyedülálló blokklánc-megközelítés áttekintése

A Kaspa egy olyan kriptopénz, amely a proof-of-work modell alapján működik. A GHOSTDAG protokollt valósítja meg, amely eltér a hagyományos blokkláncok működésétől.

Az egyszerre létrehozott blokkok selejtezése helyett a GHOSTDAG lehetővé teszi, hogy ezek a blokkok együtt létezzenek, és konszenzusba rendezi őket.

Így a Kaspa blokklánc blockDAG-ként működik, ami növeli a hatékonyságát. Képes nagy mennyiségű blokkot feldolgozni, jelenleg másodpercenként egyet, és tervezik ennek növelését.

A Kaspa olyan funkciókat tartalmaz, mint a Reachability és a blokkadatok tördelése.

E funkciók segítik a hatékony blokklánc-kezelést, és lehetővé teszik a jövőbeli fejlesztéseket, például a layer 2 megoldásokat. Ez teszi a Kaspa megközelítését különlegessé a kriptopénzek között.

A Neiro áttekintése: egy új, közösségvezérelt kriptopénz

A Neiro ($NEIRO) egy újonnan bevezetett kriptopénz, amely 1 milliárd token teljes készletével rendelkezik.

Vásárlási vagy eladási járulékok nélkül működik, és nincsenek rajta team tokenek, ami egy közösségközpontú modellt feltételez. Az alkotók a Neiro-t a Dogecoin felemelkedéséhez hasonló jelentős lehetőségként hirdetik.

Ez az új érme a közösségi elkötelezettségével és adómentes tranzakcióival kívánja felhívni magára a figyelmet a kriptotérben.

A jelenlegi piaci ciklusban a vonzereje nagyban függ a szélesebb piaci trendektől és a befektetők közösségvezérelt projektekkel szembeni hangulatától.

Mint minden kriptopénz esetében, a vonzereje a piaci feltételek és a projekt folyamatos fejlődésének függvényében fog változni.

Következtetés

A SOL, a TON, a KAS és a NEIRO rövid távon korlátozott potenciált mutat. A DOGEN azonban jelentősen kiemelkedik.

Olyan alfa-jelölteket céloz meg, akik értékelik a luxust és a sikert. A DOGEN 700%-os növekedést vár az előértékesítés végére.

A jelenlegi altcoin-szezonban ezerszeres hozamra van lehetőség. Ez a token olyan sikeres elődök útját tükrözi, mint a BONK, a WIF és a Popcat, ami potenciális rekordokat sejtet.

A piacot uralók vezető közösségét aktívan ápolja. A DOGEN valódi előnyöket kínál, beleértve az exkluzív kampányokat és kedvezményeket. A korai felhasználók élvezik ezeket az előnyöket, növelve piaci pozíciójukat és lehetőségeiket.

A DOGEN a luxusra és a magas jutalmakra való összpontosítása ígéretes lehetőséggé teszi ebben a szezonban.

Weboldal: Doge crypto
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon régi bitcoinokat mozgattak meg – néhány hónappal a hálózat indulása után bányászták őket

Több száz olyan bitcoint mozgattak nemrég, amelyeket a hálózat korai szakaszában bányásztak. Tovább bővült azon ritka esetek listája, amikor az úgynevezett „Satoshi-korszak” bitcoinjai új életre...

2024 az arany éve volt, de sikerült-e lenyomnia a bitcoint?

Az aranynak rendkívül lenyűgöző éve volt, hiszen árfolyama mintegy 27%-kal emelkedett, és pénteken új történelmi csúcsot ért el. Azonban ez a lenyűgöző YTD növekedés egyben azt...

Így fogják az AI kriptók felülmúlni a bikapiacot – csatlakozzon kockázatmentesen az AI Tech mozgalomhoz

Vendégbejegyzés Az AI kriptovaluták a szakértők szerint a bikapiac élére állnak, az olyan vállalatok, mint az Nvidia előtt álló kihívások ellenére. A kripto befektetés azonban továbbra is...

Megerősödött a Solana 120 dolláros támaszvonala, jöhet a 135 és 140 dollár újratesztelése

A kriptokereskedők a Solana árfolyamgrafikonján egy erős támaszvonal megjelenésére figyeltek fel, ami egyesek szerint egy „jelentős” felfelé irányuló mozgás indítópontja lehet a közeljövőben. „Úgy tűnik, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.