Kifutunk az időből: A következő bika rali előtt a bálnák az Ethereum (ETH), a DTX Exchange (DTX) és a Ripple (XRP) készleteit halmozzák fel

-


Vendégbejegyzés


A kripto terület a következő bikafutásra készül, ahogy a Fed fél százalékponttal csökkenti a kamatokat.

Ebben a háttérben a bálnák felhalmozódnak néhány kriptopénzre, amelyekben nagy növekedési potenciál van.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legtöbben az Ethereum (ETH), a DTX Exchange (DTX) és a Ripple (XRP) felé vonzódnak.

Mindezen kriptopénzek izgalmas fejleményeken mentek keresztül, hiszen Yoddha elemző bikás Ethereum (ETH) árfolyam-előrejelzést tett, míg a DTX Exchange (DTX) elindította L1 blokkláncát. Ezenkívül a Ripple (XRP) esetében megugrott a bálna-aktivitás.

Ethereum (ETH): Az emelkedés érkezik

Az Ethereum (ETH) egyike a top 5 kriptopénznek, amely az utóbbi időben szárnyal.

A CoinMarketCap szerint az Ethereum árfolyama közel 10%-ot ugrott az 1 hetes grafikonon. Yoddha kriptoelemző úgy véli, hogy ez a bikás trend folytatódni fog.

X posztja szerint most van itt a tökéletes alkalom, hogy megvásároljuk az Ethereum érmét, mielőtt még 7000 dollárig emelkedik.

Ez az előrejelzés valóra válhat azzal a friss hírrel, hogy az Ethereum (ETH) fejlesztői két tételre osztják a közelgő Pectra frissítést.

Az eseménynek köszönhetően az első tétel már minden kulcsfontosságú funkciót tartalmazni fog, míg a második tételnek a nagyszerűséghez szükséges idő áll majd rendelkezésre.

Mindezek miatt más piaci elemzők is bikás Ethereum árfolyam-előrejelzést tettek – október vége előtt eléri a 2928 dollárt.

DTX Exchange (DTX): Az új kriptopénz, amely hódít

A DTX Exchange (DTX) szintén hírnevet szerzett magának az előértékesítésének köszönhetően. Figyelemre méltó, hogy azok, akik ezt a kriptovalutát korán megvásárolták, 200%-os hozamot élveznek.

A DTX Exchange ráadásul már több mint 2,6 millió dollárt gyűjtött össze, és szeptember vége előtt elérheti a 3 millió dollárt.

A teljesítmény nem maradt észrevétlen, mivel a prominens influencer Crypto China 200-szoros emelkedést prognosztizál erre az érmére.

A hype egyre nő, mivel a DTX Exchange nemrég indította el az L1 blokkláncát, amely a közelgő vadonatúj kereskedési platformjának alapja lesz. Rajta egy hibrid kereskedési modell fogja adni a kereskedőknek a CEX és a DEX legjobb tulajdonságait.

Ezáltal több mint 120 ezer eszközkategóriát, például részvényeket, kriptovalutákat és kötvényeket vásárolhatnak 1000-szeres tőkeáttétellel. Plusz, a DTX Exchange kiemelkedik, mivel nem lesz regisztrációs KYC-ellenőrzés, így mindenki számára biztosított a magánélet.

A DTX utility token nagy része lesz az ökoszisztémájának. Most az előértékesítés 3. szakaszában van, 0,06 dolláros értékkel, ami 200%-os emelkedés a 0,02 dolláros induló árhoz képest.

A DTX értéke azonban a 4. szakasz megkezdése után 0,08 dollárra fog emelkedni.

A szakértők további 60x-os növekedést prognosztizálnak, miután egy Tier-1 CEX idén listázza ezt a kriptót. A bálnák ezért a DTX-re úgy tekintenek, mint a legjobb kriptopénzre, amibe érdemes befektetni.

Ripple (XRP): A bálnák folytatják a felhalmozását

A Ripple (XRP) egy újabb kriptopénz, amely figyelemre méltó fejleményekkel rendelkezik.

Különösen Edo Farina jelentette be, hogy a bálnák az elmúlt tíz napban több mint 380M XRP-t vásároltak, mintegy 228M dollár értékben.

Ez bikás hír a Ripple kriptó számára, ami azt mutatja, hogy a tárcák felső 1%-a halmozza fel.

Ezek a Ripple hírek is okozhatnak egy emelkedő tendenciát ennek az érmének.

Ha már itt tartunk, az XRP értéke közel 5%-ot ugrott a heti grafikonon. Nem csak ez, a Ripple (XRP) az 50 napos EMA felett lebeg, miközben az RSI 56-os értékkel rendelkezik.

A szakértők ennek eredményeképpen a Ripple (XRP) számára október vége előtt 0,65 dollárra történő emelkedést prognosztizálnak.

Ethereum (ETH) vs. DTX Exchange (DTX) vs. Ripple (XRP) – Mely kriptopénz van előnyben?

A közelgő bikafutásban az Ethereum (ETH), a DTX Exchange (DTX) és a Ripple (XRP) mind olyan kriptopénzek, amelyek az egekbe szökhetnek.

A DTX Exchange azonban mindkettőt felülmúlhatja. Ez azért van így, mert a DTX-nek kevesebb új pénzre van szüksége ahhoz, hogy az árfolyama emelkedjen, mivel kisebb a piaci részesedése, mint a többi kriptopénznek.

Ráadásul a DTX Exchange megcsapolja a 133T dolláros kötvénypiacot, ami sokkal nagyobb stabilitást és hosszú távú növekedési potenciált biztosít számára.

További információk:

DTX Exchange (DTX),
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon régi bitcoinokat mozgattak meg – néhány hónappal a hálózat indulása után bányászták őket

Több száz olyan bitcoint mozgattak nemrég, amelyeket a hálózat korai szakaszában bányásztak. Tovább bővült azon ritka esetek listája, amikor az úgynevezett „Satoshi-korszak” bitcoinjai új életre...

A Bitcoin emelkedésének a szerepe – A szakértők megnevezték az 5 altcoint, amit jövő héten szemmel kell tartani

Vendégbejegyzés A Bitcoin értékének emelkedésével a figyelem az ígéretes altcoinok felé fordul, amelyek jelentős nyereséget könyvelhetnek el. A szakértők öt potenciális sztárt azonosítottak a kriptopiacon, amelyek...

2024 az arany éve volt, de sikerült-e lenyomnia a bitcoint?

Az aranynak rendkívül lenyűgöző éve volt, hiszen árfolyama mintegy 27%-kal emelkedett, és pénteken új történelmi csúcsot ért el. Azonban ez a lenyűgöző YTD növekedés egyben azt...

Így fogják az AI kriptók felülmúlni a bikapiacot – csatlakozzon kockázatmentesen az AI Tech mozgalomhoz

Vendégbejegyzés Az AI kriptovaluták a szakértők szerint a bikapiac élére állnak, az olyan vállalatok, mint az Nvidia előtt álló kihívások ellenére. A kripto befektetés azonban továbbra is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.