Ez a 4 kriptovaluta a legnagyobb bikapiaci nyereségre pozícionál Téged

-

A befektetők még a bikapiac kezdete előtt érméket szeretnének a portfóliójukba felvenni. Íme a négy projekt, amelyet a portfóliódhoz kell hozzáadni a nagy nyereségek érdekében – IntelMarkets (INTL), Toncoin (TON), Sui (SUI) és Bitcoin Cash (BCH).

Az IntelMarkets egy AI-alapú kereskedési platformot kínál 50%-os előértékesítési bónusszal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Időközben a Toncoin 30 millió dolláros befektetést biztosított, míg a SUI áttöri a kulcsfontosságú ellenállási szinteket.

Ezenkívül a Bitcoin Cash továbbra is virágzik, miután a SEC megállapodott az eToróval. Ugorjunk bele, melyik altcoin kínál nagyobb nyereséget!

A Toncoin 30 millió dolláros befektetést biztosít

A TON blokklánc 30 millió dolláros befektetést kapott a Bitget és a Foresight Ventures-től. A befektetés a TON-alapú alkalmazások fejlesztésének fellendítésére szolgál majd a Telegramban, különösen a play-to-earn játékszektorban.

Mióta a Telegram 2023-ban bevezette a Mini Apps-t, a TON gyors növekedésnek indult, és összértéke 403,5 millió dollárra zárolt.

Mindeközben 2024. szeptember közepén a Toncoin 5,50 dollár körül mozgott, az elmúlt hónapban több mint 18%-os csökkenést mutatva.

A kriptopiaci szakemberek szerint a Toncoin emelkedő szakaszba léphet, miután lepattant az 5,40 dollár közelében lévő kulcsfontosságú támaszszintről.

Ha a támasz kitart, akkor a TON egy jelentős bikafutásra készülhet a következő bikapiacon, elérve a 6,50 dollárt és feljebb.

Az IntelMarkets mesterséges intelligenciával fejleszti a kriptokereskedelmet

Az IntelMarkets az egyik legjobb kriptoprojekt, amely hatalmas nyereséget hozhat a bikapiacon.

Az IntelMarkets mindenki figyelmét az általa kínált AI-alapú termékek miatt vonzza. Innovatív, mesterséges intelligenciával integrált kereskedési platformot kínál, amely segít a jobb kereskedésben.

Az IntelMarkets AI-alapú, öntanuló kereskedési robotjai automatikusan alkalmazkodnak a kereskedő teljesítménye alapján. Segít automatizálni az olyan feladatokat, mint a tőkeallokáció és a nyereségfelvétel.

Tanul például az Ön kereskedési szokásaiból, és segít beállítani egy adott kockázati szintet és nyereségcélt.

Ezt követően ennek megfelelően működik, hogy maximalizálja a kereskedési nyereséget. Az IntelMarkets másolásos kereskedést is kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy olyan szakértő kereskedőket kövessenek, akik folyamatosan lenyűgöző hozamokat értek el.

Ráadásul az IntelMarkets nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, kvantumbiztos biztonsági protokollokat és átlátható nyilvános állományokat alkalmaz.

Mindegy, hogy asztali számítógépen, mobilon vagy API-kon keresztül kereskednek, a kereskedők biztosak lehetnek befektetéseik biztonságában.

Raoul Pal erős potenciált lát a SUI-ban

Raoul Pal, a Global Macro Investors vezérigazgatója úgy véli, hogy a SUI erős potenciált mutat, mint az új blokkláncplatformok egyik főszereplője. Nemrég kiemelte az ígéretes árfolyamgrafikonját, amely nemrég kitört egy ellenállási mintázatból.

Mindeközben a SUI felülmúlja más vezető kriptovaluták, például a Solana teljesítményét, amit Pal figyelemre méltónak tart.

A SUI 2024 szeptember közepén 1,20 dollár körül mozgott, 3,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. Pal szerint azonban a Sui platformnak skálázható alkalmazásokra van szüksége ahhoz, hogy bizonyítsa hosszú távú életképességét.

A grafikonokon a SUI egy fordított head-and-shoulders mintát alakított ki, áttörve az 1 dolláros ellenállást.

Emellett az olyan technikai mutatók, mint a MACD és az RSI erős bullish momentumot mutatnak, a SUI pedig folyamatosan a kulcsfontosságú mozgóátlagok felett van.

A Bitcoin Cash túlélte a SEC elleni támadást az eToro elszámolásában

A SEC és az eToro közötti, 2024. szeptember 12-én történt megegyezésben a Bitcoin Cash azon kevés kriptovaluták egyikeként jelent meg, amelyekkel folytatódhat a kereskedés.

Ez a fejlődés újjáélesztette az optimizmust a BCH árfolyamának bikapiaci pumpálásával kapcsolatban.

A SEC határozata az eToro amerikai kereskedését a Bitcoin Cash, a Bitcoin és az Ethereum kereskedésére korlátozza, mivel a szövetségi értékpapírtörvények megsértése miatt más kriptovalutákat is érintett.

A BCH szeptember közepén 310 dollár körül mozgott. A technikai elemzők azt mondják, hogy a BCH áttörte az átlós trendvonalat, és lepattant az erős támaszról. A következő kulcsfontosságú ellenállási szint 372 dollár, és felfelé mehet, ha a BCH fenntartja a lendületét.

Így a kriptopiaci szakértők megjegyezték, hogy a BCH jelentős nyereséget kínálhat a befektetőknek a közelgő bikapiacon.

A befektetők 10,000%-os nyereséget vizionálnak az INTL előértékesítéssel, mivel közeledik a bikapiac!

Az Intelmarkets már eddig is több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze magánértékesítésben, és mivel a teljesen auditált okosszerződés nem mutat sebezhetőséget, szilárd, biztonságos befektetési választásnak bizonyul.

Az előértékesítés 2. szakaszában az IntelMarkets eddig több mint 4,2 millió tokent értékesített 0,018 dolláros áron.

A korai regisztrációt végző befektetők 50%-os bónuszt kaphatnak a vásárlásuk után. A legérdekesebb az, hogy a szakértők akár hatalmas, 10.000%-os nyereséget jósolnak az INTL tulajdonosoknak, amint az elér a főbb tőzsdékre.

Képzeljük el a lehetőségeket – egy 5000 dolláros befektetés 500.000 dollárra emelkedhet.

Itt az idő, hogy cselekedj és részese légy ennek a mindent megváltoztató projektnek!

Tudj meg többet az IntelMarkets-ről:

Előértékesítés: https://intelmarketspresale.com/
Elővételes vásárlás: https://buy.intelmarketspresale.com/
Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial
Twitter: https://x.com/intel_markets

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum talpra áll? A legfontosabb jelek a hálózati aktivitás megugrására utalnak!

Az Ethereum (ETH) hálózata az elmúlt hónapokban figyelemre méltó csökkenést mutatott a hálózati aktivitásban. Egy olyan eredmény, amely a DeFi állapotát tükrözte egy olyan környezetben, amelyet...

A DeFi fókuszú DTX Exchange átformálja a kereskedést, a LINK és az LTC bálnák 100 ezer dollárt mozgatnak a VulcanX életbe lépése után

Vendégbejegyzés A kialakulóban lévő hibrid kereskedési platform viharos formát öltött a DeFi térségben. A DTX Exchange 100-szoros hozamot biztosít a korai befektetőknek, a DTX Exchange növekedési...

Kötelező altcoin válogatás, beleértve az XRP-t és az Ethereum-ot, ami 5000%-ot adhat a portfóliódhoz

Ismerd meg azokat az altcoinokat, amelyek a befektetési portfóliók forradalmasítására készülnek, és lenyűgöző potenciállal bírnak. Az Ethereum és az XRP kiemelkedik a kulcsszereplők közül, de ők...

Sui (SUI) árfolyam elemzés 09.21.

Prémium Sui (SUI) A Sui (SUI) az elmúlt héten jó emelkedő tendenciát mutatott. A hétfői mélyponttól a vasárnapi csúcsig mérve a token 51,35%-ot erősödött, és az elmúlt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.