A Chainlink (LINK) konszolidálódik, a Sui (SUI) fenntartja a bikás lendületet – az IntelMarkets (INTL) megnyeri a kereskedők szívét az AI-DeFi protokolljával

-


Vendégbejegyzés


A piac reagálása a Fed kamatcsökkentése után vegyes volt. Miközben az olyan top altcoinok, mint a Chainlink (LINK) konszolidálódnak, a Sui (SUI) fenntartja a bikás lendületet.

Ennek ellenére egy általános piaci rally van a láthatáron, és a hozzáértő befektetők megveszik a merülést.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Időközben szintén a piaci zsongás középpontjában az IntelMarkets (INTL) áll. Ez az újfajta AI-DeFi protokoll a kereskedők kedvencévé vált, amely a mesterséges intelligencia minden szintre történő hozzáadásával át fogja alakítani a globális kriptokereskedési teret.

IntelMarkets (INTL): Az AI-DeFi protokoll felkeltette a kereskedők figyelmét

Az IntelMarkets (INTL) a legújabb hírek közé tartozik a kriptopiac színpadán, amely izgalmat vált ki az újdonsága jóvoltából.

Az AI innovatív keveréke a blokklánccal és a DeFi-vel a legtöbb új ICO fölé emeli, felhajtva a keresletet és felpezsdítve az érdeklődést.

Az ICO a hét elején lépett a második szakaszba, és rekordidő alatt több mint 370.000 dollár gyűlt össze. A Fortune 500 befektetői sem maradtak ki, 500.000 dollárt gyűjtöttek össze.

Eközben a jelenlegi 0,018 dolláros árfolyamon és a bevezetés utáni 65-szörös emelkedés előrejelzésével a legjobb új kriptók közé tartozik, amelyekbe érdemes befektetni.

Mint az első modern kereskedési platform, amely minden szinten integrálja a mesterséges intelligenciát, készen áll arra, hogy átalakítsa a 36 milliárd dolláros globális kriptokereskedési piacot.

A hagyományos blokkláncoktól ellentétben a saját AI-alapú blokklánca fogja működtetni a kivételes ökoszisztémát. Vonzerejének egy újabb szintjét jelenti a dual-chain funkcionalitása – az Ethereum és a Solana blokkláncok támogatása -.

Chainlink (LINK): 10 és 12 dollár között konszolidálódik

A Chainlink (LINK) a top-15 kriptopénzek közé tartozik, és decentralizált Oracle hálózatként kulcsszerepet játszik a kriptoterületen.

Az intelligens kapcsolatok és a láncon kívüli kritikus információk összekapcsolásával megkönnyíti az élvonalbeli decentralizált alkalmazások (dAppok) létrehozását.

A Chainlink árfolyama a szélesebb kriptopiac enyhe megugrása ellenére konszolidálódik. A havi grafikonokon a 10 dolláros támasz és a 12 dolláros ellenállás között mozog, ami aggodalmat vált ki a tulajdonosok körében.

A Chainlink egyik népszerű árfolyam-előrejelzése szerint azonban kitörés van kilátásban. A tippek szerint 15 dollár felett fog zárni a harmadik negyedév végére, ami további emelkedést tesz lehetővé az év utolsó negyedévében.

Egy új csúcs a láthatáron, mielőtt az év függönye bezárul, a LINK a legjobb érmék közé tartozik, amelyekbe érdemes befektetni.

Sui (SUI): 35%-os emelkedés a heti grafikonokon

A Sui (SUI), egy Layer-1 blokklánc, a jelenlegi piaci pörgés középpontjában áll. A közelmúltbeli USDC integráció után robbant be. Ugyancsak bullish katalizátornak bizonyult a Fed 0,5%-os kamatcsökkentése

A Sui árfolyam emelkedő tendenciát mutat, a napi grafikonokon 13%-os emelkedést mutat.

Ez a heti időkeretre is kiterjed, az elmúlt hét napban 35%-kal emelkedett az egekbe. A SUI nem meglepő módon vezeti a heti nyereséget, és új történelmi csúcsra tart.

Hat hónapja, egészen pontosan március 27-én a Sui érme 2,18 dolláros ATH-t regisztrált.

Miközben több mint 30%-kal a csúcsár alatt kereskedik, a hozzáértő befektetők úgy vélik, hogy alul van árazva.

Mivel rengeteg hely van a növekedésre, ez egy olyan altcoin, amire érdemes odafigyelni.

Következtetés

Megjött a várva várt Fed kamatcsökkentési döntés: 0,5%-os vágás. Az altcoinok különbözőképpen reagálnak, a Chainlink (LINK) a 10 és 12 dolláros szintek között konszolidálódik.

Mindeközben a Sui (SUI) egyre nagyobb mozgástérrel nyer, míg az IntelMarkets egy új szereplő, hatalmas növekedési kilátásokkal.

Tudj meg többet az IntelMarkets-ről:

Előértékesítés: https://intelmarketspresale.com/
Elővételes vásárlás: https://buy.intelmarketspresale.com/
Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial
Twitter: https://x.com/intel_markets

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Tovább terjeszkedik a kriptobizniszben a Puma, fontos bejelentést tettek

Az UNKJD Soccer, egy népszerű Web3 sportos mobiljáték, bejelentette új együttműködését a Puma globális sportruházati márkával.  A partnerség a Puma ikonikus dizájnját és tartalmát hozza el...

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.