Az RCO Finance (RCOF) kripto- AI Token előértékesítése jelentős mérföldkövet lép át, 1600% nyereség lehetséges

-


Vendégbejegyzés


Az RCO Finance (RCOF) hatalmas token előértékesítési mérföldkövet döntött meg, átlépve a 2 millió dolláros finanszírozási határt.

Ez a teljesítmény az RCOF iránti megnövekedett keresletnek köszönhető, ami optimizmust kelt az esetleges 1600%-os árfolyam-emelkedéssel kapcsolatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E fejleményeknek köszönhetően a potenciális befektetők fokozott érdeklődést mutatnak az RCOF iránt.

Ismerjük meg az RCO Finance mérföldköveit és várható nyereségét.

Az RCO Finance felhívja a figyelmet a kripto AI platformra

Az RCO Finance egy új, kripto AI platform, amely a mesterséges intelligenciaforrások integrálásával hívja fel magára a figyelmet. Ezek közül az AI-alapú erőforrások közül az egyik egy robo-tanácsadó, egy AI-alapú program, amelyet arra terveztek, hogy segítse a kereskedőket kereskedési stratégiáik fejlesztésében és az eredmények javításában.

Az eszköz új, személyre szabott stratégiát dolgoz ki, amelyet minden kereskedő használhat pénzügyi céljai és igényei eléréséhez.

A robo-tanácsadó az önműködő képessége miatt népszerű, ami a gépi tanulással történő programozás révén lehetséges.

Az ML szolgáltatás képessé teszi a robo-tanácsadót arra, hogy a befektető helyett egy pénzügyi tanácsadó vagy szakértő helyett a befektető nevében végezze el a kereskedéseket.

Útmutatást ad arra vonatkozóan, hogy mely kereskedéseket és mikor kell végrehajtani, lehetővé téve a befektetők számára, hogy megalapozott befektetési döntéseket hozzanak.

Az RCO Finance robot-tanácsadója rendelkezik a szükséges erőforrásokkal ahhoz, hogy a lehetőségek korai felismerésével és kihasználásával növelje minden befektető nyereségrátáját.

Ezzel az eszközzel a befektetők számára megváltozik a játék. Megspórolja a számítógép képernyője előtt ülő, technikai és fundamentális elemzések elvégzésével töltött időt.

Az RCO Finance kriptokereskedési platformja több mint 120.000 eszközzel rendelkezik

Az RCO Finance a pénzügyi eszközök széles skálájával, akár 120.000 pénzügyi eszközzel rendelkezik, beleértve a részvényeket, részvényeket, árukat, tőzsdén kereskedett alapokat és valós eszközöket.

Ezeknek az eszközöknek a sokszínűsége lehetővé teszi a befektető számára, hogy több mint 12.500 befektetési osztályon keresztül diverzifikált befektetési portfóliót hozzon létre, és azokat egy pénztárcában tárolja.

E rugalmasság megváltoztatja a játékot azon befektetők számára, akik minden pénzügyi piaci szektorban kereskednek.

A platform segítségével a befektetők a kriptovalutákat részvényekre vagy más, általuk választott eszközökre válthatják át, így nincs szükség fiatra.

Az RCO Finance alacsonyabb díjakat számít fel, mint más kereskedési platformok, és a legjobb kereskedési platformként mutatja be magát. DeFi szolgáltatásokat is kínál, mint például a staking, a hozamfarmolás és az alacsony kamatozású kölcsönzés és hitelezés.

A platform okosszerződését a fejlesztési szakaszban auditálták, hogy a felhasználók és eszközeik biztonságban legyenek a belső és külső fenyegetésektől, amikor a platform éles üzembe lép.

A SolidProof alaposan megvizsgálta az RCO Finance intelligens szerződését. A Fireblocks is érdekelt volt abban, hogy a felhasználók digitális eszközei biztonságban legyenek.

Az RCOF Token előértékesítése 1600%-os nyereséget céloz meg

Az RCO Finance natív tokenje, az RCOF még mindig az előértékesítés 2. szakaszában van, és lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy 1600%-os megtérüléssel szerezzenek tokent.

Az előértékesítés nemrégiben átlépte a hatalmas mérföldkövet, a 2 millió dollárnyi összegyűjtött finanszírozást, és a következő eredmény az árnövekedés lehet. Eddig 21,7 millió tokent értékesítettek ebben a szakaszban.

Az RCOF 50%-os kedvezménnyel érhető el a korai befektetők számára. Ahhoz, hogy élvezhesd ezt a kedvezményt, a vásárláskor írd be az RCOF50 kódot.

A tulajdonosok olyan különleges előnyökben is részesülnek, mint a negyedéves osztalék, a szintalapú jutalmak és a szavazati kiváltságok.

A végső token előértékesítési ára 0,4 és 0,6 dollár között van, így a befektetők az RCOF előértékesítésének végére akár 1600%-ot is realizálhatnak.

Az előértékesítéssel nemcsak a befektetett tőkéjük 16-szorosát nyerhetik meg ebből a szakaszból, hanem a platform éles indulása után az ajándékokhoz, versenyekhez és ösztönzőkhöz való hozzáférésre is feljogosítja őket.

Az RCOF valószínűleg soha nem látott magasságokat fog elérni az RCO Finance elindulása után, így most van a legjobb alkalom arra, hogy csatlakozzanak a kripto AI token előértékesítéséhez.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, amit érdemes megvásárolni idén szeptemberben a masszív 1000-szeres januári nyereség reményében

A befektetők most robbanásszerű potenciállal rendelkező altcoinokra vadásznak. Szeptember előrehaladtával egyre nagyobb lendületet kap a rendkívüli hozamot ígérő digitális eszközök keresése. Ez a cikk öt...

Egy népszerű kriptoelemző szerint biztos lesz altcoinszezon, de még egy kicsit várni kell rá

Moustache, a népszerű kriptoelemző úgy gondolja, hogy az altcoinpiac hamarosan jelentős volatilitást tapasztalhat. Legutóbbi elemzése arra utal, hogy az altcoinok robbanásszerű mozgást tapasztalhatnak, kitörve a...

A Fed kamatcsökkentés összetörheti a kriptopiacot, de meggyújthatja a BTC és az ETH bikafuttatást – Itt van Arthur Hayes merész nyilatkozata

Vendégbejegyzés Egy lehetséges forgatókönyv szerint a Federal Reserve (FED) kamatlábainak csökkentése megrázhatja az egész kriptopiacot, ugyanakkor a Bitcoin és az Ethereum számára figyelemre méltó fellendülést hozhat. Arthur...

Először fizetett volt amerikai elnök Bitcoinnal – hamburgerre hívta híveit Donald Trump

Az elnökjelölt szeptember 18-án ismét előhúzta a kriptokártyát, amikor támogatóit egy New York-i bárban hamburgerrel vendégelte meg, és BTC-vel fizetett. Trump a Greenwich Village-ben található PubKey...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.