Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

-


Vendégbejegyzés


A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját.

E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek bevezetését fontolgatják, mielőtt egy XRP ETF piacra kerülne.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ETF-eszközök terén tapasztalható változó tendenciák közepette a fő nyertes, akit figyelni kell, az ETFSwap (ETFS), egy új platform, amely egyedülálló módon kínálja az ETF-ek kereskedelmét.

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítése megragadta a lakossági és intézményi befektetők figyelmét, akik a Solana ETF-ek vagy egy esetleges XRP ETF bevezetése előtt szeretnének nyereséges pozíciókat biztosítani.

Az ETFSwap (ETFS) új befektetéseket vonz, mivel a befektetők új azonnali ETF-et várnak

Az ETFSwap (ETFS) az egyik legkézenfekvőbb piaci választás volt a következő bikafutás felé, különösen mivel az ETF-ek kulcsfontosságúak voltak idén a kriptopiacon.

Az új ETFSwap (ETFS) egy Ethereum-alapú platformként jelenik meg a tokenizált ETF-ek kereskedésére, amely egyedülálló utat biztosít a központosított piacra.

Az ETFSwap (ETFS) az ágazatok széles körét lefedő tokenizált ETF-eket fog listázni, lehetővé téve a befektetők számára a befektetések egyszerű diverzifikálását.

A zökkenőmentes diverzifikáció magában foglalja a kriptovalutákra való egyszerű átváltást is, amelyek a központosított kereskedési platformokon nem állnak rendelkezésre.

E kölcsönös kompatibilitás mellett az ETFSwap (ETFS) olyan funkciókat ígér, mint a gyors ETF-elszámolás, a passzív jövedelemhez szükséges staking, a hitelezés, az alacsonyabb kereskedési költségek és még sok más.

Az új platform a meglévő ETF-befektetőket szólítja meg, akiket vonzanak az új on-chain funkciók, valamint a kripto befektetőket, akik az ETF-piacra való közösülés nélküli átmenetre vágynak.

Az ETFSwap (ETFS) a központosított és a decentralizált piacok közötti hídnak tekinthető, amely több profitlehetőséget nyit meg az ETF-ekkel.

A szakértők továbbá úgy vélik, hogy az ETFSwap (ETFS) az induláskor 108-szoros árfolyamugrásra készül, figyelembe véve a Solana ETF-ek és egy esetleges XRP ETF körüli hype-ot.

Ezenkívül a tokenizált reáleszközök az egyik bikásabb piaci kategória, amelyre fogadni lehet, és az ETFSwap (ETFS) beleillik az összes bikás narratívába.

Az ETFSwap (ETFS) átesett a KYC ellenőrzésen a SolidProof által, amely ellenőrizte a projekt tulajdonjogát és a csapattagok egyéni személyazonosságát, tovább biztosítva az új projekt korai befektetőinek biztonságát.

A Solana ETF-ekről szóló pletykák újra felbukkannak, ahogy a Grayscale újraindítja XRP Trust-ját

A Grayscale bejelenti a Grayscale XRP trust létrehozását és nyilvános elindítását, amely az akkreditált befektetőknek közvetlen kitettséget biztosít a kriptopénzben.

Az XRP ETF-hez képest a Trust főként tőzsdén kívül fog kereskedni. A Fox Business szerint a Grayscale ezen lépése utat nyithat egy esetleges XRP ETF előtt.

A Grayscale már korábban, még 2021-ben bezárta ezt a trösztöt a SEC-vel való növekvő peres helyzet közepette. Azonban az ügy legújabb fejleményei a Ripple (XRP) győzelmére utalnak, és ennek a trösztnek az újraindítása bullish reakciót indított el az érme részéről.

Ez különösen azért érdekes, mert a Grayscale megnyerte a bírósági pert a SEC ellen, hogy a Bitcoin-alapot ETF-é alakítsa át, ami a többi Bitcoin ETF jóváhagyásához vezetett az Egyesült Államokban.

A lehetséges XRP ETF-re vonatkozó spekulációk közepette a szakértők azon tűnődnek, hogy a Solana ETF-ek átvehetik-e a vezetést ezen a fronton.

A VanEck és a 21Shares még júliusban nyújtotta be a Solana ETF-ek iránti kérelmét, de az altcoin vagy bármely más altcoin jóváhagyásának esélye jelenleg kevésnek tűnik.

Az XRP-vel kapcsolatos fejlesztések azonban érdekes feltételeket teremtenek a Solana ETF-ek elindításához.

Következtetés

Noha bizonytalan, hogy a Solana ETF-ek az XRP ETF-et megelőzik-e, a Grayscale fejlesztése rávilágít az ETFSwap (ETFS) lehetőségére.

Az új ETF-kereskedési platform az előértékesítéseken milliókat gyűjtött össze, és a befektetők számára még nyitva áll az ablak, hogy olcsón beszálljanak.

A befektetők kiaknázhatják az alulárazott előértékesítés értékét, hogy a bevezetéskor hatalmas haszonkulcsot könyvelhessenek el.

Használja ki az utolsó lehetőséget az ETFSwap (ETFS) előértékesítésén, és szálljon be 0,03846 dollár/token áron.

Ez a végső előértékesítési szakasz, és a token várhatóan hatalmas profitot fog elérni a bevezetéskor.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.