A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

-

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák is egyre nagyobb lendületet kapnak.

A projekt minden egyes nap kiemelkedő tőkebeáramlást tapasztal, ráadásul jelöltje a Binance következő mém érme listázásának.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hasonló utat járhat be, akárcsak a NEIRO, amely az indítása után elkezdett szárnyalni, és egyik napról a másikra 15 millió dollárról 150 millió dollárra turbózta fel a piaci kapitalizációját.

Forrás: X

A $NEIRO-val ellentétben a Crypto All-Stars egy rendkívül hasznos mém érme. Tartalmaz ugyanis egy olyan lekötési protokollt, amely kimondottan ilyen típusú tokenekre van szabva, és a befektetők részére egy olyan eszközt nyújt, amellyel hozamot szerezhetnek. Nem kell hát malmozva a közelgő bikapiacra várni!

A Binance közelgő érmebevezetései, illetve a Crypto All-Stars staking platform küszöbön álló tőzsdei debütálása fontos katalizátorai a bikás újrakezdésnek, miután a kriptovaluták túlélik a történelmi kihívást jelentő szeptemberi hónapot.

A $STARS az ICO jelenlegi szakaszában 0,0014535 dollárba kerül, ám pár nap múlva, a következő körben ismét emelkedik. 

A Binance-on történő mém érme listázások az év utolsó felében bikás időszakot indíthatnak el 

Nem kertelünk, a tőzsdei listázások nagy hatással vannak egy-egy új kriptó árára. Az augusztus elején bevezetett

$NEIRO-val is így történt ez, amikor a Binance tőzsdei bevezetésére válaszul felpörgött az árfolyama. 

A $NEIRO csütörtök délelőtt az elmúlt 24 órát tekintve 13,03 %-os növekedésen van túl, és per pillanat 0.0009066 dolláron kereskedik. Egy hónapos eredménye is több, mint 1746%-os emelkedés. 

binance

Forrás: CoinMarketCap

A Binance a Turbo ($TURBO) és a Baby Doge Coin ($BabyDoge) érméket is jegyezte spot piacán. Sőt, a Binance Futures az USDⓈ-Margined $NEIRO – egy másik csapat által fenntartott NEIRO változat – mellett a Baby Doge Coin ($1MBABYDOGE), a Catizen ($CATI) és a Hamster Kombat ($HMSTR) örökös szerződéseket is elkezdte listázni.

Bevezetésekor a $BABYDOGE, és a $TURBO 24 órás kereskedési volumene is pajkos lett, előbbi 2534%-kal nőtt,míg az utóbbi 300%-os forgalomnövekedést tapasztalt, ami természetesen az értékükben is megmutatkozott.

Az új bevezetések hatása már kissé lecsengőben van, de a mém érmék piaci kapitalizációja még így is 6,0%-os emelkedést produkált, és értéke 43,84 milliárd dollárra húzta fel magát.

Forrás: CoinGecko

A piacra ez rendkívül jó hatással van, és reménytelien néz az októberi és a novemberi hónapok elé. 

Megállapítható tehát, hogy a Binance tőzsdei bevezetések hatása kiterjed az érmék árára, de ezen túl az egész kriptoszektorra is befolyással van.

A $NEIRO micro-cap verziója azt is jelezheti, hogy még további mém érmék kerülhetnek bevezetésre. Talán a Crypto All-Stars is köztük van?

Nézd meg a  Crypto All-Stars előértékesítését

Mitől lesz a Crypto All-Stars egy remek jelölt a Binance listázására?

A Crypto All-Stars a MemeVault beharangozásával új dallamot csempész a mém érmék világába, hiszen ezzel megteremti az iparág első egységes lekötési platformját.

A MemeVault segítségével a tulajdonosok egyszerre több tokent is stakelhetnek, például a Binance-on frissen jegyzett $TURBO-t, illetve többek között olyan népszerű mém érméket is, mint amilyen a Dogecoin ($DOGE), a Shiba Inu ($SHIB) és a $NEIRO.

A MemeVault-ban stakelt tokenekért cserébe a befektetők a projekt natív tokenjében, a $STARS-ban nyernek jutalmat. 

Forrás: X

A $STARS lekötési poolja jelenleg 1077%-os éves százalékos hozamot (APY) nyújt. A befektetők hamar felfedezték ezt a lehetőséget, hiszen csütörtök délelőttig már több, mint 683 millió $STARS tokent kötöttek le.

A fentiek figyelembevételével tiszta sor, hogy a Crypto All-Stars esélyes a Binance mém érme listázására, és ha erre sor kerül, akkor az 2024 negyedik negyedévében egy újabb bikafutást generálhat.

Nézd meg a  Crypto All-Stars előértékesítését

A $STARS-ot jelenleg nagyon kedvezményes áron kaphatod meg 

Ha a Crypto All-Stars az ICO-ja után felkerül a Binance listájára, akkor a potenciális jövőbeli értékéhez képest a mostani ára igen jutányosnak tekinthető. 

Ezt tekintve egyértelmű, hogy az újonnan beszállni kívánó befektetők számára a most a legjobb alkalom arra, hogy cselekedjenek.

Ahhoz, hogy a $STARS natív érme eljuthasson a Binance kapujáig, bizony nagy támogatást igényel az előértékesítéses befektetőktől, hiszen ők segíthetnek a MemeVault elindításában és működtetésében.

A projekt következő ICO célja 1,5 millió dollár, ami pár napon belül teljesülhet, de a 2 millió dollár rövid időn belüli elérése sem elképzelhetetlen. A bálnák legalábbis már ébredeznek, múlt héten 50 000 $ értékű $STARS-ot vittek el.

A $STARS érmék megvásárlásához csatlakoztasd a pénztárcádat a projekt honlapjához, és ETH, USDT, BNB, vagy bankkártya segítségével szerezd be a natív tokent.

Akár olyan mém érméket is alkalmazhatsz, mint a $FLOKI, a $SHIB, a $DOGE és a $PEPE. A vásárlási widget szerencsére kifejezetten könnyen kezelhető.

A Crypto All-Stars intelligens szerződését a neves Coinsult és SolidProof auditálta, és a kódját tökéletesnek találta.

Kövesd a projekt friss híreit, csatlakozz a Crypto All-Stars közösséghez a Telegram vagy az X oldalon.

Nézd meg a  Crypto All-Stars előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.