A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

-


Vendégbejegyzés


A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek.

Merülj el a digitális valuták eme érdekes világában, ahol egy kis befektetés jelentős nyereséget eredményezhet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezd fel, hogy mely, a radar alatt lévő érméknél lehet hatalmas növekedés.

PEPE: A helyének bemutatása a kriptovilágban

A PEPE egy deflációs kriptopénz, amelyet a Pepe the Frog mém ihletett. Az Ethereum hálózaton indult, és célja, hogy az olyan mémcoinok sikerét kövesse, mint a Dogecoin.

A PEPE-nek nincs tranzakciós illetéke, és tiszta mémcoinként tervezték, hasznossági érték nélkül. A 2023 közepén a piaci kapitalizációja elérte az 1,6 milliárd dolláros csúcsot, ami felkeltette a kripto rajongók érdeklődését.

Az érme a közösségi média és a főbb tőzsdei jegyzések felhasználásával a láthatóságra és az elfogadásra összpontosító fejlesztési tervet követ.

Az égető mechanizmus és az újraelosztási rendszer célja a szűkösség növelése és a hosszú távú tulajdonosok jutalmazása.

ERC-20 tokenként a PEPE az Ethereum biztonságát használja, és olyan platformokon lehet vele kereskedni, mint az Uniswap, a Binance és a KuCoin.

A BONK áttekintése: Egy Solana-alapú mémcoin

A BONK egy Solana blokkláncon alapuló mémcoin, amelynek kabalája egy Shiba Inu. A cél a hatalom újraelosztása a Solana közösségen belül, a kockázati tőkések helyett a felhasználókra összpontosítva.

A BONK komoly figyelmet kapott, miután a Coinbase-en jegyezték, és az értéke több mint 100%-kal megugrott.

A bevezetés részeként a teljes kínálat felét a Solana NFT és DeFi szektorainak résztvevői kapták meg.

A BONK 2023 decemberére a harmadik legnagyobb piaci értékű memecoin lett.

Az olyan kihívások ellenére, mint a nagy kínálat és a mémcoinok ingadozó természete, a BONK továbbra is aktív marad a Solana ökoszisztémán belül, amit a BonkSwap, egy decentralizált tőzsdén való részvétele is kiemel.

DOGEN: A tökéletes mém token az igazi Alfáknak, akik mindig nyernek

dogen

Képzeld el, hogy áloméletet élsz – elegáns autók, egy rakás pénz, és nők, akik elcsavarják a fejed. Ez a DOGEN életstílus!

Ha az a fajta fickó vagy, aki mindig szintet akar lépni, akkor meg kell nézned a DOGEN-t. Ez a mém token az igazi alfáknak szól, akik mindig nyernek.

💎 HODL mint egy állat, urald a piacot 💎

Ez a cucc mindjárt felrobban! Egy 700%-os emelkedésről beszélünk, még mielőtt az előértékesítés lezárulna – és ez még csak a kezdet.

A DOGEN azokhoz az őrült ezerszeres nyereségekhez melegít, amelyekről a mém tokenek ebben a szezonban híresek.

 

Lépj be korán, és nézd, ahogy a többiek próbálnak lépést tartani veled, miközben Te már a csúcson vagy!

⚡️ Lemaradtál a WIF-ről, Popcatről vagy Ponke-ról⚡️

A DOGEN az új alfa a Solana blokkláncon, és olyan nagy kutyákkal fut együtt, mint a BONK, a WIF és a Popcat – amelyek valamikor mind 1000%-os nyereséggel robbantak fel.

dogen

Jelenleg a DOGEN a radar alatt repül, de hamarosan új rekordokat fog dönteni ebben a bikafutásban. Nem akarsz lemaradni erről.

Megvan a DOGEN szellem? Helyes, mert most tartanak egy airdropot! Nem kell mást tenned, mint flexelni a közösségi oldalakon, tokeneket halmozni az előértékesítés során, és elkezdeni a DOGEN-hadsereged építését az ajánló linkeddel.

Minden egyes újoncért elkapod a tokenvásárlásokból származó aranypontjaik kövér 20%-át.

Szóval mire vársz még? Fogj néhány DOGEN-t és urald a kriptovilágot! 🚀

mém érme

Shiba Inu: Az Ethereum ökoszisztémán belüli mémcoin

A Shiba Inu (SHIB) a Dogecoin által inspirált kriptopénz. Az Ethereum blokkláncon működik, ami növeli a kompatibilitását az Ethereum hálózaton belüli különböző alkalmazásokkal.

A 2020 augusztusában egy Ryoshi néven ismert névtelen fejlesztő által elindított SHIB azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nagy, egy kvadrillió tokenes készlettel indult.

Egy jelentős részét az Ethereum társalkotója, Vitalik Buterin kapta, aki később jelentős összeget jótékony célra adományozott, és a készlet 40%-át elégette.

Ez fellendítette a SHIB láthatóságát. Elődjétől, a Dogecoin-tól eltérően a SHIB használható olyan decentralizált alkalmazásokban, mint a ShibaSwap, és tervei vannak a jövőbeli fejlesztésekre, beleértve egy NFT platformot és közösségi kormányzást.

Dogecoin: A játékos mém érme a közösségi erővel

A Dogecoin (DOGE) 2013-ban került bevezetésre, mint a Bitcoinhoz hasonló kriptovaluták könnyed alternatívája. Logójául egy Shiba Inu kutya mém szolgált.

A Bitcoin korlátozott kínálatával ellentétben a Dogecoin nem rendelkezik felső határral, percenként 10 000 új érmét termel. Kezdetben ” mémcoin” néven keltett figyelmet.

A 2021-es évben értéke drámaian megnőtt, és az 50 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval az első tíz kriptovaluta közé került.

Az emelkedés hátterében a közösségi média, nevezetesen Elon Musk megjegyzései és a kriptopiac fellendülése állt.

A Billy Marcus és Jackson Palmer által viccből létrehozott Dogecoin sikere a közösség befolyását és a közösségi média szerepét mutatja a pénzügyi változásokban.

Következtetés

Összefoglalva, a 2024-es bikafutás érkezése újbóli érdeklődést és potenciális lehetőségeket hoz az olyan mémérmékben, mint a PEPE, a BONK, a SHIB és a DOGE.

Közülük kiemelkedik a DOGEN, amelyet a luxus és a siker által hajtottak számára terveztek. Előértékesítése végére 700%-os növekedést vár, és exponenciális hozamot ígér.

A BONK, a WIF és a Popcat eredményeit utánozva a DOGEN figyelemre méltó nyereségre pozícionálja magát.

A kiemelkedésre elszánt alfavezetők közösségének támogatásával kézzelfogható előnyöket kínál, beleértve az exkluzív kampányokat és a korai alkalmazók kedvezményeit.

A DOGEN stratégiai megközelítésével ígéretes versenyzőként tűnik fel, hogy jelentős hozamokat érjen el ezen a fejlődő bikapiacon.

Weboldal: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.