A DTX Exchange (DTX) 2,6 millió dolláros előértékesítési felfutása készen áll az XRP és az AVAX befektetők duplázására

-


Vendégbejegyzés


A kripto befektetők, akik arról ismertek, hogy természetüknél fogva éjjel-nappal hatalmas nyereségre vágynak, a vegyes piaci jelek közepette a DTX Exchange-t választották új kedvencüknek.

A DTX Exchange-t a Ripple (XRP) és az Avalanche (AVAX) fölé helyezik, mivel a közelmúltban történt, milliókba kerülő DeltaPrime hackelésnél jobban teljesítőnek és biztonságosabbnak találják.

A Ripple (XRP) a közelmúltbeli támogatás után bikásan fog alakulni

A piaci körülmények helyreállása megfordította a Ripple-t (XRP) és a reményteljes befektetői közösség számára. A Ripple (XRP) a közelmúltban visszapattant a kritikus támaszszintekről.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az árfolyam emelkedését követően a Ripple (XRP) 0,64 dollárt célozhat meg, mivel a vételi nyomás az előrejelzések szerint az elkövetkező hetekben magasabbra emelkedik.

A Ripple (XRP) a 0,53 dolláros 100 napos mozgóátlag és a 0,55 dolláros 200 napos mozgóátlag közötti támaszszintekkel találkozott. Ez komoly vételi nyomást vonzott, ami jelentős árfolyam-emelkedéshez vezetett.

Ahogy a Ripple (XRP) árfolyama közeledik a 0,64 dolláros kulcsfontosságú ellenállási szinthez, lehetséges, hogy az ütem lelassulhat, tekintettel a korábbi trenddiagramra.

A 4 órás grafikon szerint a Ripple (XRP) a közelmúltban a 0,5 (0,52 dollár) és a 0,618 (0,48 dollár) Fibonacci-retracement szintek környékén talált támaszt.

E rövid távú mozgás, valamint egy ereszkedő zászlós minta alsó határa véget vetett a korábbi medvés trendnek, és egy erős emelkedő mozgást hajtott végre.

Biztonsági aggályok az Avalanche (AVAX) körül a DeltaPrime Hack után

A ma 23,59 dolláron kereskedő Avalanche (AVAX) az utóbbi időben igen keresetté vált a DeFi szektorban.

Az Avalanche (AVAX) a piaci tőkeérték alapján a top 20 altcoin között szerepel, mivel képes skálázható decentralizált alkalmazások létrehozására és elindítására, miközben nagy sebességet, megbízhatóságot és erős biztonsági intézkedéseket kínál.

Az események sokkoló fordulatával az Avalanche (AVAX) nemrégiben került a címlapokra, miután a DeltaPrime adatvédelmi incidens áldozatává vált, vagy egyszerűbben fogalmazva, feltörték.

A hacker 5,93 dollárt vont ki a DeltaPrime hálózatából. A DeltaPrime egy decentralizált kölcsönzési protokoll, amely mögött az Avalanche (AVAX) áll.

Az analitikusok osztják a gyanút Észak-Koreával kapcsolatban, mivel a DeltaPrime hálózat nemrég bővítette ott az informatikai szektorát.

Míg a bizonytalanság miatt az Avalanche (AVAX) a címlapokra került, az AVAX árfolyama az elmúlt egy hónapban 23%-kal emelkedett. Az események ezen sorozata vegyes képet fest a befektetők számára, hogy érintetlenül maradjanak, vagy kivonuljanak a projektből.

A DTX Exchange a 2,6 millió dolláros előértékesítési rally után robbanásszerű csúcsokat fog elérni.

A DTX Exchange (DTX) a közbeszéd tárgya lett, miután több mint 2 millió dollárt zsákolt be egy folyamatban lévő előértékesítési rally során.

Ez a kiugró rally olyan befutott altcoin projekteket is háttérbe szorított, mint a Ripple (XRP) és az Avalanche (AVAX).

Mivel ez a feltörekvő platform átveszi a piacot, az említett altcoinok befektetői a nagyobb nyereségek és előnyök érdekében özönlenek erre a DeFi platformra.

A DTX Exchange kitűnik élvonalbeli Layer-1 protokolljával, amely nagyfokú skálázhatóságot, villámgyors végrehajtási sebességet és elosztott likviditási poolokat kínál.

A prémium funkciók kínálatának ez a keveréke a DTX Exchange-t a 2024-es év egyik legbiztonságosabb és legjövedelmezőbb előértékesítési lehetőségeként tartja számon.

A DTX Exchange-en belül a befektetők és a kereskedők biztonságban és magabiztosan érzik magukat, amikor tőkét hoznak a platformra, mivel a platform elősegíti a tőzsdén belüli tudásbázist.

E tudásbázis segíti a friss kereskedőket abban, hogy segítséget és útmutatást kérjenek a tapasztalt befektetőktől, és hatékonyabban kereskedhessenek.

DTX Exchange szárnyal előre, miközben a Ripple és az Avalanche lemarad mögöttük

A DTX Exchange (DTX) a következő nagy dolognak ígérkezik a piacon, hiszen a Ripple (XRP) és az Avalanche (AVAX) hálózatot dominálja a Ripple-t és a DeltaPrime eseményt övező bika lendületet követően, ami kérdéseket vet fel az Avalanche hálózat megbízhatóságával és biztonságával kapcsolatban.

Mivel a DTX Exchange új csúcsokat céloz meg a negyedik negyedévben, a fejlett
technológiai fejlesztéseket és blokkláncfrissítéseket.

Ethereum alapú blokkláncként a DTX Exchange a 3 millió dolláros határt tartja szem előtt, mint a következő mérföldkövet a fellendülő előértékesítési rally következő állomásaként, és a kriptoóriásokat is túlszárnyalja az AI-alapú kereskedésével.

További információk:

DTX Exchange (DTX),
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.