4 ok, amiért a bálnák az ETFSwap-ot (ETFS) választják a Cardano (ADA) és a Dogecoin (DOGE) mellett

-


Vendégbejegyzés


Amint a kripto környezet fejlődik, a kripto bálnák mindig mozgásban vannak, keresik a jövedelmező befektetéseket, amelyekbe bekapcsolódhatnak.

Ez alkalommal ezek a bálnák az ETFSwap (ETFS) mellett állapodtak meg a Cardano (ADA) és a Dogecoin felett, mivel úgy vélik, hogy az újszerű segédprogramjaival és a hatalmas hozam ígéretével teljesen megváltoztathatja a piac dinamikáját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bálnák miért választják az ETFSwap-ot (ETFS) a Cardano (ADA) és a Dogecoin mellett

Az ETFSwap korszerű kereskedési platformja az utóbbi időben jobban vonzza a kriptobálnákat, mint a Dogecoin és a Cardano (ADA).

A bálnák azt várják, hogy az ETFSwap (ETFS) forradalmasítja a kriptovalutákat az ETF-ek tokenizálásával és a hagyományos és decentralizált pénzügyek keveredésével.

Emiatt kiterjedt összehasonlításokat végeztek az ETFSwap (ETFS), a Cardano (ADA) és a Dogecoin között.

Az előrejelzéseket alapul véve az ETFSwap (ETFS) mellett döntöttek a bálnák, akik úgy vélik, hogy hamarosan piacvezetőként fogja megelőzni versenytársait.

Íme a 4 legfontosabb ok, amiért a bálnák az ETFSwap-ot (ETFS) választják a Cardano (ADA) és a Dogecoin helyett.

Az ETFSwap (ETFS) terve az ETF-befektetéssel kapcsolatban

A kriptobálnák azt jósolják, hogy 2024-ben a piac megítélése a tőzsdén kereskedett alapokról (ETF) megváltozik.

Köszönhető ez az ETFSwap-nak (ETFS), amely tokenizálja ezeket az eszközöket, és várhatóan soha nem látott szintre emeli az ETF-keresletet.

Ezenkívül az ETFSwap (ETFS) jelentős előnyöket kínál az ETF-ek tétje számára, ami a 24 órás kereskedési környezetben növeli a bevételeket.

A platform felhasználóbarát kialakítása megkönnyíti az ETF-kereskedelmet azok számára is, akiknek kevés tapasztalatuk van a kriptovaluták világában.

Intelligens szerződések és biztonság

Az ETFSwap (ETFS) a jó hírű pénzügyi piacterek értékpapírjait használja a tokenizált eszközök szállítására a MiCa törvényeket követő, bejegyzett befektetési vállalkozásokon keresztül.

A SOLIDProof a KYC-ellenőrzést követően megfelelési tanúsítványt adott az ETFSwap (ETFS) számára.

A bálnák úgy vélik, hogy ez erősíti a platform ökológiáját, és nagyobb ellenőrzést, magánéletet és szabadságot biztosít a felhasználóknak az eszközeik felett.

A CyberScope auditjai azt is megerősítik, hogy az ETFSwap (ETFS) a blokklánc technológiát használja a fogyasztók adatainak és biztonságának védelme érdekében. A biztonságos kereskedési környezet vonzotta a milliókat kereső bálnákat, akik maguk mögött hagyták a Cardano (ADA) és a Dogecoin árfolyamát.

Az ETFSwap (ETFS) 2025-ben szeretne létrehozni egy ETF-et, hogy teljesen megelőzze a Cardano (ADA) és a Dogecoin árfolyamát. A kriptobálnák is türelmetlenül várják a béta platformot, amely uralni fogja a kriptopénz piacot.

Tökéletes kereskedés az ETFSwap (ETFS) segítségével

Az ETFSwap (ETFS) a biztonságos felületeket és versenyképes árakat kínál a piacterek közötti eszközcseréhez.

A bálnák érdekessége, hogy a felhasználók könnyedén cserélhetnek kriptovaluták és ETF-ek között, mivel korábban kevés népszerű platform kínálta ezt a mobilitást.

Az ETFSwap (ETFS) felület felülmúlta a piaci várakozásokat, mivel példátlan likviditást és rugalmasságot biztosít a kereskedők számára. Az ETFSwap módja a Dogecoin és a Cardano (ADA) módszerével ellentétben lejárat nélküli folyamatos eszközkereskedelmet garantál.

Ezenkívül az ETFSwap (ETFS) AI-vezérelt ETF Screener és Tracker felülmúlja a Cardano (ADA) és a Dogecoin teljesítményét.

A rendszer fejlett analitika, hangulatértékelés, előrejelzési módszerek és valós idejű adatok segítségével ad tanácsot a befektetőknek a megfelelő befektetésekről.

Cardano (ADA) és Dogecoin (DOGE) legutóbbi piaci visszaesések

A Cardano (ADA) és a Dogecoin legutóbbi piaci visszaesései arra késztették a kriptobálnákat, hogy stabilabb és jövedelmezőbb lehetőségeket keressenek, mint például az ETFSwap (ETFS).

Az ellenállás miatt a Cardano (ADA) egy hónap alatt 0,4 dollárról 0,33 dollárra esett. A bika minták és a pozitív mozgóátlag keresztezése emelkedő tendenciát jelez, de a Cardano (ADA) hálózat teljesítménye aggasztó.

A napi aktív címek és tranzakciók alacsonyabb felhasználói aktivitást jelezhetnek, ami lassítja az árfolyam emelkedését.

A Dogecoin (DOGE) közel 0,1 dollárra zuhant, bár a kereskedési volumen 15%-kal nőtt. Ez a forgalomnövekedés azt mutatja, hogy a piaci korlátok ellenére a befektetők érdeklődnek a Dogecoin iránt.

Óvatosan kell eljárni, mert a piac még mindig instabil, és a nagyobb tranzakciós volumen nem garantálja a fellendülést.

Következtetés

Az ETFSwap (ETFS) egyedi jellemzőivel képes drasztikusan megváltoztatni a piaci dinamikát, és mint ilyen, az egész piac szorosan figyelemmel kíséri.

Ezt jól mutatja, hogy a jelenlegi előértékesítési körben néhány nap alatt több mint 5 millió tokent értékesítettek.

E körben a kriptobálnák vásárlási rohamát tapasztalhattuk, akik az ETFS tokenek értékének 50 000-szeresére való növekedését várják.

E bálnák pozitívan ítélik meg, hogy a jelenlegi előértékesítési fázis – az árak 0,03846 dollárra csökkentek és minden vásárlásra 50%-os bónusz jár – nagyszerű lehetőség arra, hogy a befektetési nyereség növelésével biztosítsa pénzügyi jövőjét.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.