A legjobb 5 olcsó RWA altcoin ellopja a reflektorfényt a következő kriptopiaci bikafuttatásban 1000x hozammal

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac pezseg az izgalomtól, ahogy a befektetők a következő nagy lehetőségre vadásznak.

Az emelkedő csillagok között néhány rejtett gyöngyszem készen áll arra, hogy elképesztő hozamokkal ragyogjon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezd fel, hogy a valódi eszközökkel támogatott, a radar alatt lévő altcoinok várhatóan az egekbe szöknek és a reflektorfénybe kerülnek a közelgő bikafutás során.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 2 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 2 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

altcoin

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

Ondo Finance: Hagyományos és decentralizált pénzügyek összekapcsolása

Az Ondo Finance a hagyományos pénzügyek stabilitásának és a blokklánc-technológia innovációjának kombinálásával ver hullámokat.

Elsősorban a valós eszközök tokenizálására összpontosít, újszerű módot kínálva a kiváló minőségű pénzügyi termékekhez való hozzáférésre.

Az Ondo olyan neves partnerek támogatásával, mint a BlackRock, és a Coinbase használatával a biztonságos eszközkezeléshez a bizalmat helyezi előtérbe.

Erős az elkötelezettségük az átláthatóság és a szabályozás iránt, biztosítva, hogy a felhasználók világos betekintést nyerjenek a működésükbe.

Az Ondo USDY terméke kiemelkedik, mivel a stabilcoin előnyeit az amerikai állampapírok által támogatott hozamokkal ötvözi.

Az altcoin-szezon beköszöntével az Ondo Finance érdekes lehetőséget kínálhat a szabályozott és átlátható pénzügyi lehetőségeket kereső befektetők számára a fejlődő kriptopénz-térségben.

VET: VeChain szerepe a következő bikafutásban és altcoin-szezonban

A VeChain az ellátási lánc átláthatóságára összpontosító blokkláncplatformot kínál.

Kiemelkedik azzal, hogy képes egyedi azonosítókat csatolni a termékekhez, segítve azok nyomon követését olyan iparágakban, mint az élelmiszeripar, a divat és az autóipar.

A VET, a natív tokenje, a piaci tőkeérték tekintetében a top 40 között van, ami szilárd elfogadottságot mutat. A VeChain saját blokklánca, a VeChainThor a tranzakciók érvényesítésére a hatósági bizonyítást használja.

A 2015-ben Sunny Lu által alapított vállalat 2018-ban váltott Ethereum tokenről, és olyan nagy nevekkel lépett partnerségre, mint a BMW.

Bár a staking jutalmak szerények lehetnek, a VeChain partnerségek és technológiai megoldások arra utalnak, hogy a blokklánc elfogadásának különböző iparágakban való elterjedésével a VeChain növekedési potenciálja is megnőhet.


A MANTRA szerepének feltárása a következő altcoin-szezonban

A MANTRA egy új korszakot nyit meg a kriptovilágban. A Cosmos SDK-ra épülő blokklánc kiemelkedik a biztonságra és a valós szabályozási megfelelésre való összpontosításával.

Az engedély nélküli blokklánc iránt érdeklődő intézmények és fejlesztők az engedélyköteles alkalmazásokhoz vonzónak találják a MANTRA-t.

Másodpercenként akár 10 000 tranzakciót is képes kezelni, és a beépített modulok és API-k révén támogatja a meglévő rendszerekkel való zökkenőmentes integrációt.

A MANTRA szuverén PoS-érvényesítő készlete garantálja a biztonságot, míg az IBC-kompatibilitás interoperabilitást biztosít.

Ahogy egy újabb potenciális bikafutásra készülünk, a MANTRA jellemzői vonzóak lehetnek azok számára, akik a szabályozott és skálázható blokklánc megoldásokban rejlő lehetőségeket szemlélik.

Axelar: A kripto következő bikafutásának összekötése

Az Axelar olyan eszközöket kínál a blokkláncok közötti zökkenőmentes kommunikációhoz, ami kulcsfontosságú a Web3 növekedése szempontjából.

A decentralizált hálózatával és fejlesztőbarát eszközeivel lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztők számára, hogy láncok közötti megoldásokat hozzanak létre.

A natív tokenje, az AXL támogatja ezt az ökoszisztémát. Az Axelar proof-of-stake rendszert használ a biztonság érdekében, és lehetővé teszi, hogy több token, például az AVAX és az ETH, láncok között kapcsolódjon.

A kripto befektetések nagy nevei, mint a Binance és a Coinbase Ventures által támogatott Axelar szerepet fog játszani a következő altcoin szezonban.

A blokklánc-integráció egyszerűsítésével fontos lehet a következő nagy kriptorallyban.

IOTA 2.0: A decentralizáció alakítása a Web3-korszakában.

Az IOTA figyelmet kap, ahogy a 2024-es frissítésre, az IOTA 2.0-ra készül. Egyedi, Tangle nevű rendszert használ, amely biztonságos és közvetlen adatcserét tesz lehetővé.

A rendszer eltér a hagyományos blokkláncoktól. Így az IOTA támogatja az Ethereumhoz hasonló okosszerződéseket, segítve a fejlesztőket a decentralizált alkalmazások létrehozásában. Egyedi láncok és digitális identitások létrehozásához is kínál eszközöket.

A közelgő frissítés a decentralizáció javítását ígéri, célja a jövő gazdaságainak működtetése.

A Web3 elleni növekvő érdeklődéssel az IOTA kulcsszerepet játszhat ezen a területen. Architektúrája vonzó lehet a biztonságos és decentralizált jövő iránt érdeklődő magánszemélyek és vállalkozások számára.

Következtetés

Az ONDO, a VET, az OM és az AXL rövid távon talán kevesebb potenciált mutat.

A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform azonban páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáció révén maximalizálják a jövedelmüket.

Az olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking juttatások, exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback, a CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít, amelyet a zökkenőmentes befizetések és kifizetések jellemeznek.

Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki, amely iránt a kriptobálnák és az influencerek nagy érdeklődést mutatnak.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.