A szakértők azt javasolják, hogy az októberi események előtt vegyük fontolóra a legjobb kripto érméket.

-


Vendégbejegyzés


Ahogy közeledik az október, a kriptopiac tele van potenciállal. Az elemzők kiemeltek bizonyos, jelentős növekedésre esélyes digitális valutákat.

Ez a kis ízelítő elmerül abban, hogy a szakértők szerint mely érmék lehetnek jelentős hatással az elkövetkező hetekben. Kiváncsi vagy a vezető versenyzőkre?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Olvasd tovább, hogy felfedezd azokat a digitális eszközöket, amelyekre érdemes lehet odafigyelni.

A CYBRO előértékesítése elérte az 2 millió dolláros mérföldkövet: Egy a millióból egyszeri befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 2 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

cybro

A CYBRO a tokenek mellett exkluzív pontokat is bevezet, amelyek még nagyobb előnyöket biztosítanak a befektetőknek.

A Pontok automatikus belépést biztosítanak a CYBRO airdrop-ba, ahol a kapott tokenek száma arányos a birtokolt Pontok számával.

Hetente akár 1 millió Pontot is kiosztanak, amelyeket a CYBRO DeFi Vaults-ba történő befektetéssel lehet megszerezni.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 80 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<

Az Ethereum a blokklánc fejlődésével és a potenciális bikafutással növekedés előtt áll

Az Ethereum, a blokklánc világának egyik főszereplője továbbra is felhívja magára a figyelmet.

Az okos szerződéseiről és decentralizált alkalmazásairól ismert, és olyan innovációkkal működik hatékonyan, mint az Arbitrum és a Polygon.
Vitalik Buterin vezetésével 2013 óta az Ethereum 2022-ben Proof-of-Stake modellre tért át.

Ez a lépés aláhúzza a decentralizációra való összpontosítását.

A következő fázis, a sharding a sebesség és a költségek javítását célozza. Ennek eredményeképpen az Ethereum szerepe a kriptoökoszisztémában továbbra is kulcsfontosságú marad.

Az Eth, a hálózat natív érméje nagy szerepet játszik, lehetővé teszi a tranzakciókat és jutalmazza a résztvevőket.

Előretekintve, az Ethereum ára a következő néhány évben elérheti a 2700,31 és 6580,53 dollár közötti értéket, ami jelentős növekedési potenciálra utal.

Sei blokklánc: Az altcoinok új bikafutásának kezdete 2024-ben?

A Sei egy úttörő, kereskedésre tervezett Layer 1 blokklánc, amely 380 milliszekundumos nagysebességű tranzakciós véglegességet kínál.

Nagy mennyiségű megbízások hatékony kezelésére tervezték, és célja, hogy jelentős intézmények biztonsági támogatását elnyerje.

Az első, erre a szektorra összpontosító blokkláncként a Sei meggyőző felhasználási lehetőséget kínál a közelgő altcoin-szezont szemmel tartó befektetők számára.

Az előrejelzések szerint 2030-ra 323,76%-os növekedést prognosztizálnak, így erős növekedési potenciál lehet. Ez a potenciál, a 2021-től kezdődő ismétlődő minták közepette a Sei-t egy lehetséges új bikafutás figyelemre méltó szereplőjévé teszi.

Cardano (ADA): A következő kripto hullámban növekedésre van kilátás

Az alkalmazkodóképességéről és hatékony blokklánc-tervezéséről ismert Cardano hullámokat csap a kriptotérben.

Az okos szerződések robusztus platformját kínálja, amely a decentralizált pénzügyi alkalmazásokat és játékokat hajtja. Az ADA, a natív érme kihívást jelent az Ethereumnak azzal, hogy biztonságos eszközt kínál a fizetésekhez és a stakinghez.

A Cardano környezetbarát Ouroboros proof-of-stake rendszere kiemelkedő tulajdonsága, hogy kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos módszerek. A blokklánc kétrétegű architektúrája fokozza a tranzakciók sebességét és az okosszerződések végrehajtását.

Az ADA nagy tranzakció-feldolgozási sebesség elérésének lehetőségével képes átalakítani a blokklánc interakciókat.

Ahogyan 2024-re tekintünk, a Cardano továbbra is a skálázhatóság és a fenntarthatóság határait feszegeti.

XRP: Szerepének és potenciáljának feltárása a 2024-es kriptotérképpel kapcsolatban

Az XRP egy gyors és megfizethető digitális tranzakciókhoz készült kriptopénz. A decentralizált XRP Ledgeren fut, amely elkerüli a központi hatósági ellenőrzést, és nincs szüksége bankra az elszámolások feldolgozásához.

A Jed McCaleb, Arthur Britto és David Schwartz alkotókra visszavezethető eredetű XRP 100 milliárd érméből álló készlettel indult.

A fő támogatója, a Ripple célja a hálózat likviditásának növelése, az XRP jelentős részét fokozatos felszabadításra elkülönítve.

Az XRP kialakítása támogatja a különböző pénznemek közötti egyszerű átutalásokat, így lehetőséget kínál a globális szintű fizetések lebonyolítására.

Ahogy 2024 kibontakozik, az XRP funkcionalitása kulcsszerepet játszhat a jövőbeli pénzügyi tranzakciók alakításában, visszhangozva a korábbi piaci fellendülések során látott mintákat.

Következtetés

Az ETH, SEI, ADA és XRP rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezik. A fő hangsúlyt a CYBRO-ra, a technológiailag fejlett DeFi platformra kell helyezni.

Ez lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy maximalizálják a jövedelmüket a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregációval.

A funkciók közé tartoznak a jövedelmező staking, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítés. A CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel.

Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki. A kriptobálnák és az influencerek részéről erős érdeklődés mutatkozik iránta.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.