Kulcsfontosságú trendvonal fölé került a Litecoin – 72 dollár a következő cél

-

A Litecoin a potenciális kitörés jeleit mutatta, erős bullish momentummal, miután egy kulcsfontosságú trendvonal fölé tört.

A sajtótájékoztató idején 65,33 dolláron kereskedtek, és ez a lépés egy nagyobb felfelé ívelő pálya kezdetét jelezheti, a lehetséges célpontok pedig 72, 82, 90 és 108 dollár lehetnek, Jonathan Carter kriptoelemző poszt szerint az X platformon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Litecoin
Forrás: X.

A közelmúltban történt kitörés az ereszkedő csatorna fölé ígéretes fejlemény a Litecoin árfolyamának alakulása szempontjából.

Azonban a technikai és az on-chain mérőszámok döntő fontosságúak lesznek annak meghatározásában, hogy ez a lendület fennmaradhat-e az elkövetkező napokban.

A Litecoin hálózati aktivitása támogathatja az árfolyamot?

A Litecoin on-chain aktivitása ígéretes növekedést mutatott, az aktív címek száma a cikk írásakor 24 óra alatt 285.924-ről 289.064-re nőtt.

Ez az aktivitásnövekedés a Litecoin iránti növekvő érdeklődést jelzi, ami támaszt nyújthat a bullish árfolyam-akciónak.

Litecoin
Forrás: Bitinfocharts.

Az on-chain jelek azonban árnyaltabb képet mutatnak. Míg a nettó hálózati növekedés semleges 0,34%-on áll, a koncentrációs szintek, amelyek a nagy tulajdonosok viselkedését tükrözik, enyhén negatívak, -0,27%-on állnak.

Litecoin
Forrás: IntoTheBlock.

Ez a csökkenő koncentráció arra utal, hogy néhány nagyobb befektető még mindig óvatos lehet, annak ellenére, hogy a tranzakciók és az aktív címek száma tovább emelkedik.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A technikai mutatók további emelkedést jeleznek?

A Litecoin technikai mutatói vegyes, de ígéretes kilátásokat mutatnak. A Bollinger sávok az árfolyam volatilitásának növekedését mutatják, a jelenlegi ár a felső sáv közelében, 66,24 dollárnál helyezkedik el.

Ez azt sugallja, hogy a lendület a további felfelé irányuló mozgás irányába hat.

A Relatív Erősségi Index (RSI) 53,37 ponton áll, ami enyhe bullish hangulatot jelez. Amennyiben az RSI a túlvásárolt szintekhez közelít, a tartós lendület megerősödhet.

Litecoin
Forrás: TradingView.

Továbbá, ha a Litecoin árfolyamának sikerül a legutóbbi kitörési szintje felett maradnia, az megerősíti azt az elképzelést, hogy a rally több mint egy átmeneti fellendülés.

A Litecoin következő lépése szempontjából fontos szinteket kell figyelni

Miután a Litecoin sikeresen áttörte a csökkenő csatornát, több fontos szint is radarra került. Ha a jelenlegi lendület kitart, a 72 dollár lesz az első kulcsfontosságú ellenállási szint.

Ezen túlmenően a Litecoin a történelmi minták és a technikai előrejelzések alapján tovább emelkedhet 82, 90 és 108 dollár felé.

Bár a Litecoin közelmúltbeli árfolyammozgása és a hálózati aktivitás további emelkedés lehetőségét jelzi, a kereskedőknek és a befektetőknek továbbra is ébernek kell maradniuk.

Mind a technikai, mind az on-chain mérőszámok figyelemmel kísérése alapvető fontosságú lesz annak megerősítésében, hogy ez a bullish momentum fenntartható-e.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A WIF piaci növekedése: Az elemzők 10%-os növekedést prognosztizálnak a 8%-os emelkedés után.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.