A TradFi titán DTX Exchange túlszárnyalja a szeptemberi becsléseket 30,000 regisztrációval, a Toncoin szendved, míg az AAVE összeomlik

-

Bizonyos kriptopénzek gyorsan skálázódnak, mint például a Toncoin (TON), amely a top 10-es listán pozícionálta magát.

Ez történik a DTX Exchange (DTX) esetében is, amely az indulástól számított két hét alatt több mint 30.000 regisztrációval rendelkezett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kereskedőket vonzza az egyedi előnyei, amelyeket a hagyományos tőzsdék nem tudnak nyújtani.

Az AAVE a fenti áttörés után visszazuhant a mélypontra, az elmúlt három napban több mint 10%-ot esett.

A Toncoin még mindig 6 dollár alatt van a piaci fellendülés ellenére is

Durov múlt havi letartóztatásától kezdve a Toncoin több mint 35%-ot esett, azonban azóta az 5 dolláros szint fölé tért vissza.

A Toncoin összértéke zárolt (TVL) a júliusi 776 millió dollárról 327 millió dollárra csökkent.

Az értékének stabilizálására tett erőfeszítések ellenére a Toncoin nehezen próbálta visszanyerni erejét.

Az árfolyam továbbra is konszolidációs üzemmódban van, és az érme helyreállása nagyon lassan halad. Az érme számára továbbra is negatív a kilátás.

Mindazonáltal, a közelmúlt kiemelkedő eseményei közé tartozik a nagy tranzakciók 108%-os növekedése és az aktív címek 35,13%-os növekedése, amelyek most 2,44 millióról 3,3 millióra emelkednek.

E pozitív tendenciák ellenére a Toncoin árfolyama az elmúlt 30 napban 20%-kal csökkent, és csupán ezen a héten van zöldben.

Mi a kriptopénz AAVE hasznossága?

Az AAVE egy olyan decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, ahol a felhasználók kriptovalutákat kölcsönözhetnek és kölcsönözhetnek anélkül, hogy központi hatóságra lenne szükségük.

Az AAVE token fő feladata a governance, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy szavazzanak a platformot alakító fontos javaslatokról, mint például a díjváltozások, új eszközök hozzáadása és a rendszer frissítése.

Az AAVE tokenek segítségével a felhasználók nemcsak a platformdíjakat takaríthatják meg, hanem olyan extra előnyöket is biztosítanak számukra, mint a staking.

A felhasználók jutalmakat kaphatnak azért, hogy a platformnak a minimális működési kockázatokkal szembeni szükséges védelmet biztosítják az AAVE biztonsági modulban történő stakinggel.

Az érme nagyon fontos tényező az egész AAVE ökoszisztéma stabilitásában és biztonságában.

DTX Exchange: A 2024-es év legnagyobb teljesítményű szereplője

A DTX Exchange már az előértékesítése révén is nagy benyomást keltett, és az egész kriptopiac elkezdett róla beszélni.

A hagyományos pénzügyi világ (TradFi) és a DeFi jellemzőinek ötvözésével a globális kereskedelmet kívánja modernizálni.

A szakértők még a hagyományos monetáris rendszer problémáinak enyhítésére is fő megoldásnak tartják.

A DTX Exchange különböző forrásokból származó likviditást mozgatva lehetővé teszi a csúszások leküzdését, és egyszerre biztosítja a decentralizált tőzsdék biztonságát és adatvédelmét a központosított platformok extra likviditásával.

A biztonságos intelligens szerződések garantálják a kereskedés megbízhatóságát a platformon.

A DTX Exchange az előértékesítési fázisban összesen 2,5 millió dollárt gyűjtött össze, ezzel felkerült a befektetői térképre a legmagasabb hozamú lehetőségek szegmensében.

A platform nem kevesebb, mint 120 000 kereskedési lehetőséget kínál, amelyek lefedik a kriptókat, részvényeket, kötvényeket, devizákat és árukat.

Ez a kínálat vonzza a változatos lehetőségeket kereső befektetőket, akik akár 100-szoros hozamot is elérhetnek.

Jelenleg a DTX tokenek ára 0,06 dollár, ami rövid időn belül 200%-os megtérülést biztosít.

Mivel az árak a következő szakaszban várhatóan 0,08 dollárra emelkednek, ez csábító lehetőséget kínál a korai befektetők számára egy olyan platformban, amely az izgalom fokozására hivatott.

További információk:

DTX Exchange (DTX),
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.