Robert Kiyosaki szerint a dollár szemét, bitcoint kell venni

-

Már ezen a héten sor kerülhet a Fed várva várt pivot eseményére, és a piaci szakértők az utóbbi időben bizakodóak voltak.

Az amerikai FOMC (Federal Open Money Committee) várhatóan szeptember 18-án kezdi meg lazítási ciklusát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Robert Kiyosaki, a „Rich Dad Poor Dad” szerzője szerint a Fed fordulata a Bitcoin és az arany javára fog válni.

Mint mondta:

„Bitcoin, arany, ezüst árai körülbelül [most] ROBBANNAK… Amikor a Fed PIVOTS és a valós eszközök ára emelkedik, amint a hamis pénz elhagyja hamis eszközöket, mint az amerikai kötvények, menekülve a valós eszközök, mint az ingatlanok, arany, ezüst, és Bitcoin felé.”

Az inflációtól ralizhat a BTC?

Kiyosaki továbbá arra buzdította követőit, hogy vásároljanak több BTC-t, mielőtt a Fed megkezdi enyhítési ciklusát.

„Vásárolj egy kis (több) aranyat, ezüstöt vagy bitcoint… mielőtt a Fed megfordul és csökkenti a kamatlábakat.”

Négy év óta ez lesz az első kamatcsökkentés, és a piaci megfigyelők a kockázatos eszközöket a potenciális győzelemre készítik elő.

Kiyosaki azonban korábban kijelentette, hogy a BTC és más reáleszközök még jobban fognak profitálni a fenntarthatatlan amerikai adósságok miatt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Szeptember 13-án Kiyosaki arra figyelmeztetett, hogy a fenntarthatatlan amerikai adósságok nem oldhatók meg, függetlenül attól, hogy ki nyeri az amerikai választásokat.

Megállapította, hogy a dollár szemét, és az emberek jobban járnak, ha Bitcoinban és aranyban takarékoskodnak, mint a dollárban.

„A dollár szemét. Ne takarékoskodjatok többé dollárral, hamis pénzzel….& kezdjetek el aranyat, ezüstöt és bitcoint….valódi pénzt takarékoskodni.”
dollár
Forrás: X

Mike Novogratz, a Galaxy munkatársa márciusban hasonlóan vélekedett. Novogratz szerint a BTC felértékelődne, mivel az USA adósságai 100 naponként 1 billió dollárral nőnek tovább.

Röviden, a pénzinfláció a dollár értékét fogja csökkenteni, és arra kényszeríti a felhasználókat, hogy olyan alternatívákat keressenek, mint az arany, a BTC vagy az ezüst.

Ez a masszív infláció gyorsan 10 millió dollárra nyomhatja a BTC-t érménként, jegyezte meg a szerző egy júliusi árprognózisában.

Eközben a BTC visszatért a 60 000 dollárhoz, miután két hétig a lélektani szint alatt küzdött.

A múlt heti, amerikai gazdasági adatok után a piacok 50/50 százalékos esélyt láttak egy 25/50 bázispontos (bázispontos) Fed-kamatcsökkentésre. Hogy a piac rövid távon hogyan fog reagálni a Fed fordulópontjára, azt még nem lehet tudni.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Itt van, mennyi Bitcoint tart Elon Musk vezető innovatív vállalata

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

A Chainlink és a Ripple nem tesz gazdaggá, de a 25x dual-chain kripto a FOMC-rali után képes lehet rá

Vendégbejegyzés A megnövekedett piaci volatilitás közepette a Ripple (XRP) és a Chainlink (LINK) a FOMC-frissítést követő közelgő rallytól függetlenül potenciális veszteségként tűnik ki. Az IntelMarkets tűnik a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.