A Bitcoin dominanciája növekszik! A legjobb altcoinok a következő altszezonban növekedésre készülnek!

-

A kriptopiac sikeresen visszanyerte lendületét, a Bitcoin árfolyama visszaszerezte a 60 ezer dolláros határt. Ezzel a BTC dominanciája szeptember 15-én 56,6%-ra nőtt.

Az altcoinok piaci kapitalizációja azonban szintén a mélypont fázisába lépett, mivel újra teszteli a 2023 májusi mélypontját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A történelmi piaci tendenciát figyelembe véve ez a spekulációk szerint egy potenciális altcoin-szezon kezdete lehet.

Az aktuális piaci trendeket értékelve a befektetők olyan jellegű kérdésekre kíváncsiak, mint „Elérte-e az altcoinok a mélypontot?” és „Mikor kezdődik az altszezon?”.

Végeztünk egy kutatást végzett a jelenlegi piaci trendekről, és az alábbiakban dokumentálta az eredményeket!

Az Altszezon-t befolyásoló tényezők

Az Ethereum árfolyamának a fő ellenállásból való kitörése mellett számos olyan tényező van, amely masszívan befolyásolja a kriptopiacot.

Íme néhány:

  • Növekvő likviditás: Az elmúlt hónapokban Kína hatalmas mértékben növelte a likviditását egy esetleges recesszió közepette. Továbbá a kínai felhasználók gyorsan fokozzák elkötelezettségüket.
  • Amerikai elnökválasztás: Ha a választási eredmény a kriptopiac javára alakul, az katalizátorként hathat a közelgő bikafutamra.
  • Federal Reserve kamatláb: A FED egyre növekvő kamatcsökkentései jelentős emelkedést eredményezhetnek a kriptoelfogadási folyamatban.
  • Token 2049: A globális konferenciasorozat lendületet adhat az új ötleteknek és összekapcsolhatja a hálózatokat, hogy átformálja az iparág jövőjét. Az eseményt évente Dubajban és Szingapúrban rendezik meg.

Ezenkívül a közelgő, szeptember 17-én megrendezésre kerülő Eigen Layer TGE-vel az Ethereum ökoszisztéma az ETH újratelepítésének teljesen új színvonalát fogja megtapasztalni.

A legjobb altcoinok, amelyeket a közelgő altcoin rallyra érdemes feltölteni

Arbitrum (ARB)

Az ARB árfolyama erős növekedést könyvelhet el a grafikonján. A megnövekedett elfogadottsággal és a bikás akcióval az árfolyam kitörési rallyt könyvelhet el, ha megtartja a lendületét. Egy 0,50 dollár körüli csökkenés azonban rövid távú nyereséget biztosító vételi lehetőségnek bizonyulhat.

Aave (AAVE)

Több mint 75%-os emelkedéssel 30 nap alatt ez az altcoin az összes top kriptopénzt felülmúlta. Noha rövid távon csökkenést tapasztalhat, az AAVE árfolyama az előrejelzések szerint újra meg fogja tesztelni a 200 dollár feletti csúcsát, így hosszú távon kötelezően megvásárolandó token lesz.

Compound (COMP)

Ez az Ethereum-alapú projekt széles körben ismert a DeFi kölcsönzési protokollja által lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érdekeltek legyenek. Amennyiben az ETH jól teljesít, a Compound árfolyama jelentős növekedésnek lehet tanúja. Ez tovább vezetheti az új All-time High (ATH) felé.

Rocket Pool (RPL)

A bikás fellendüléssel az RPL token több mint 50%-ot emelkedett napokon belül. A rövid távú visszaesés rögzítése ellenére ez az ETH-alapú altcoin potenciálisan új ATH-t könyvelhet el, így ez egy potenciális 10X token a következő bikapiacra.

Optimism (OP)

Újabb partnerségekkel az Optimism árfolyama meghódította a kriptopiacot. Az erős fundamentumokkal és a 40% feletti havi nyereséggel ez az altcoin magában hordozza a potenciált, hogy a közelgő kripto bikafutás során többszörös emelkedést tapasztaljon.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A WIF piaci növekedése: Az elemzők 10%-os növekedést prognosztizálnak a 8%-os emelkedés után.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.