5 bikás altcoin, amely 2024-ben felülmúlja a BTC-t – ne hagyja ki a következő százezer százalékos rally lehetőséget!

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek szerelmesei mindig a következő nagy dobást keresik. Miközben a Bitcoin dominanciája gyakran ellopja a reflektorfényt, számos ígéretes altcoin készül a ragyogásra.

A jövő évben ezek a rejtett gyöngyszemek jelentős mértékben felülmúlhatják a Bitcoin teljesítményét!


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben öt olyan altcoint mutatunk be, amelyek robbanásszerű növekedésre számíthatnak 2024-ben, és olyan meglátásokat kínálunk, amelyek jelentős nyereséget eredményezhetnek.

A CYBRO dacol a piaci ellenszéllel, és intelligens AI-megoldásokkal támogatja a DeFi befektetéseket.

A CYBRO a mesterséges intelligencia erejének kihasználásával forradalmasítja a DeFi környezetet, hogy maximalizálja a Blast blokkláncon rejlő kereseti potenciált.

Habár még korai fázisban van, ez az úttörő projekt máris megragadta a kripto rajongók fantáziáját, és az előértékesítését a 2 millió dolláros határ fölé repítette.

A CYBRO olyan páratlan hozamtermelési megoldásokat kínál, amelyek a stratégiák széles skáláját szolgálják ki, és bármilyen piaci körülmények között virágoznak.

A platform központi eleme a CYBRO token, egy nagy hasznosságú eszköz, amely arra készül, hogy nélkülözhetetlenné váljon a kriptovilágban.

altcoin

Jelenlegi alulértékeltségével a szakértők elképesztő, 1200%-os növekedési potenciált jósolnak, ami a CYBRO tokeneket a hozzáértő befektetők számára kötelezővé teszi számukra.

A CYBRO token tulajdonosok számos exkluzív előnyt élveznek, amelyek célja, hogy növeljék befektetési potenciáljukat.

A versenyképes, átlagosan 10%-os staking juttatásokkal a befektetők a piaci körülményektől függetlenül maximalizálhatják hozamukat. A CYBRO-tulajdonosok emellett hozzáférést kapnak az airdropokhoz, ami lehetővé teszi számukra, hogy részt vegyenek az ingyenes tokenelosztásokban.

A tulajdonosok továbbá kedvezményes kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy átfogó biztosítási programot élveznek, ami biztonságos és kifizetődő élményt nyújt a platformon.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre ezen az előértékesítésen, és körülbelül 80 millió már elkelt, a CYBRO tokenek kínálata gyorsan csökken.

Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy részesedést szerezz egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>Lépjen be a CYBRO-ba és célozza meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<

AVAX: Lendületet kap az Avalanche a 2024-es altcoin-szezonban

Az Avalanche, egy Layer-1 blokklánc, környezetbarát kialakításával és hatékonyságával tűnik ki.

Az alacsony díjakat és a gyors, másodpercenként akár 4500 tranzakciót kezeli. A hálózat hibrid konszenzust használ a tranzakciók kevesebb mint két másodperc alatt történő véglegesítéséhez.

Három egymással összekapcsolt lánccal számos műveletet, így például tranzakciókat és intelligens szerződéseket támogat. Az AVAX, a platform natív tokenje döntő szerepet játszik.

A tranzakciós díjakra, a téteken keresztüli biztonságra és az egyéni alhálózatok futtatására használják. Az AVAX így támogatja a kifizetéseket, a stakinget, valamint az egyéni tokenek és blokkláncok létrehozását.

Az altcoinok iránti érdeklődés növekedésével az Avalanche is figyelmet kelthet a technológiája és a hasznossága miatt.

A Chainlink szerepe a fejlődő blokklánc ökoszisztémában 2024

A Chainlink fontos szereplője a blokklánc területnek. Segítségével az okos szerződések biztonságosan hozzáférhetnek valós adatokhoz.

Az oracles decentralizált hálózatának használatával biztosítja az adatok pontosságát. Ezáltal az okosszerződések hasznosabbá válnak azáltal, hogy hidat képeznek a blokklánc és a valós alkalmazások között.

A Chainlink egy olyan módszert használ, amely biztonságosan lekérdezi, összesíti és átadja az adatokat. Egyedi architektúrája láncon belüli és láncon kívüli elemeket egyaránt tartalmaz.

A LINK token központi szerepet tölt be a működésében; ez jutalmazza az adatszolgáltatókat, támogatja a stakinget, és fizet az adatszolgáltatásokért.

A blokklánc technológia fejlődésével a Chainlink szerepe a különböző rendszerek összekapcsolásában egyre fontosabbá válhat az ökoszisztéma fejlődésében.

Az Ethereum ígéretes jövője: A 2025-ös árjóslatok

Az Ethereum kulcsfontosságú szerepet tölt be a kriptovaluták világában. A tranzakciók érvényesítésére Proof-of-Stake-t használ, ami energiát takarít meg.

2015 óta az Ethereum hajtja az okosszerződéseket és a decentralizált alkalmazásokat. Különböző felhasználási célokra támogatja az ERC-20 tokeneket, de a tranzakciókhoz ETH-ra van szükség a díjakhoz.

A közelmúltban, 2022-ben történt átállás a Proof-of-Stake-re nagy változást jelentett. A jövőbeli tervek, mint a sharding, azt célozzák, hogy az Ethereum gyorsabbá és olcsóbbá váljon.

A pozitív tendenciákat tükrözve az árak 2025-ben elérhetik a 6580,53 dollárt.

Ezeknek a technológiai fejlesztéseknek és a piaci mintáknak köszönhetően az Ethereum további növekedést láthat. Ez az Ethereumot számos kripto tevékenység központi elemévé és érdekes eszközzé teszi.

Solana: Egy skálázható blokklánc a dAppok számára 2024-ben emelkedik fel

A Solana 2024-ben a blokklánc-technológia skálázhatóságára való összpontosítása miatt kap figyelmet.

Az Ethereummal és a Cardanóval versenyez azzal, hogy platformot biztosít decentralizált alkalmazások (dappok) számára.

A Solana a gyors tranzakciókat és a rugalmas fejlesztést tűzte ki célul, és több programozási nyelv támogatásával vonzó a fejlesztők számára. A natív kriptopénz, a SOL a tranzakciók lehetővé tételével, a programok futtatásával és a hálózaton belüli közreműködők jutalmazásával központi szerepet játszik.

A platform elkerüli a bonyolult skálázhatósági megoldásokat, helyette nagy kapacitású hálózatot kínál. E megközelítés azért kelti fel az érdeklődést, mert jelentős aktivitású alkalmazások és szolgáltatások befogadására alkalmas.

A Solana folyamatos fejlődésével a fejlesztők és a befektetők számára egyaránt érdekes lehetőségeket kínál.

LUNC: Szerepének és potenciáljának feltárása a bikapiacon

A Terra Classic (LUNC) valószínűleg hullámokat csap a kriptoszcénában. Mindez a stablecoin rendszerrel kezdődik, amely a hagyományos valutákhoz való kapcsolódás révén stabil árakat céloz meg.

Az elképzelés egyszerűnek tűnik: párosítsuk a fiat stabilitást a blokklánc szabadságával és sebességével.

Az eredetileg Terra natív tokenjeként megjelölt LUNC a 2022-es felosztás után kapta új nevét.

Ez olyan, mint az Ethereum split sztorija évekkel ezelőttről, amelynek saját pillanata van az UST bukása után.

Terra Classic megközelítése bólint a múltbeli kriptokihívásokra. Mivel a piac felfelé ível, a LUNC érdekes lehet, különösen azok számára, akik az altcoinok visszatérését figyelik.

Következtetés

A 2024-es bikafutás itt van, és bár az AVAX, a LINK, az ETH és a SOL nagy ígéretet mutatnak, rövid távon kevesebb potenciált kínálnak.

A CYBRO, a technológiailag fejlett DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára. A Blast blokkláncon AI-alapú hozamaggregációt használ a bevételek maximalizálása érdekében.

A CYBRO olyan funkciókat kínál, mint a jövedelmező staking, exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback.

A zökkenőmentes be- és kifizetések kiváló felhasználói élményt biztosítanak. Az átláthatóság, a megfelelés és a minőség kiemelkedő projektté teszi a CYBRO-t, amely erős érdeklődést vált ki a kriptobálnák és az influencerek körében.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.