A SUI felrobban a bálnák vásárlásával, míg az ICP és a DTX volumene 200%-kal emelkedik

-


Vendégbejegyzés


Az Internet Computer (ICP) hálózat és a DTX Exchange az utóbbi időben a befektetők figyelmének középpontjába került, miután piaci keresletük drámaian megugrott.

Mindeközben az SUI hálózat jelentősen helyreállt, és átlépte a kritikus teszt szintet, miután a medvés piaci hangulat körülvette a befektetői közösségét.

Az Internet Computer (ICP) a Ripple (XRP) vezetése 2024 negyedik negyedévében?

Az Internet Computer (ICP) a társadalmi szerepvállalása után emelkedett a figyelem középpontjába, miután a társadalmi aktivitása vírusszerűen terjedt, és túlszárnyalta a többi decentralizált autonóm szervezet (DAO) kezdeményezését a társadalmi aktivitásban.

Az utóbbi 24 órában az Internet Computer (ICP) észbontó 1,57%-kal emelkedett, és megtartotta 4 milliárd dolláros piaci kapitalizációját, a 24 órás kereskedési volumen pedig 117 millió dollár volt.

Az Internet Computer (ICP) hivatalos X-fiókján osztotta meg ezt a megnövekedett piaci teljesítményt, hogy kiemelje a magas szintű DAO-kezdeményezések közösségi részvétellel való felülmúlásának első osztályú sikerét.

Az Internet Computer (ICP) eddig körülbelül 6600 poszttal és több mint egymillió interakcióval vezeti a közösségi média trendjét.

Az Internet Computer (ICP) hálózata erős közösségi média-támogatásának tanúsága után a jövőbeli kilátások bullishnak tűnnek az Internet Computer (ICP) befektetők számára, mivel a technikai indikátorok bullish hangulatot mutatnak, erős rallyt célozva.

Ez az eredmény várhatóan fokozott vásárlási nyomást gyakorol az Internet Computer (ICP) hálózat felé.

A Grayscale elindítja a SUI Trust-ot: A SUI hálózat szárnyal

A Ripple (XRP) sikeres tőzsdei bevezetését követően a Grayscale elindította a SUI Trust-ot akkreditált befektetők számára.

A széleskörű bevezetés minden jogosult befektető számára nyitottá tette a trösztöt.

A Grayscale szerint a SUI Trust az első értékpapírok között van, amelyekbe a SUI árfolyamába fektetnek be.

Emellett a bejelentés tartalmazta, hogy a felhasználók SUI kitettséget szereznek, ha kitérnek a kulcsfontosságú kihívások elől.

A Grayscale SUI Trust-on keresztül a SUI birtoklásában érdekelt befektetők és kiskereskedők számára előnyös lesz a Grayscale csatorna, mivel nem kell megtapasztalniuk a digitális eszközeik megvásárlásával, tárolásával és megőrzésével járó gondokat.

A Grayscale hálózat vezető kriptoeszköz-kezelőként a SUI piaci árfolyamát követi, és alacsonyabb díjakat és költségeket kínál.

A Trust listázása hatalmas lépés a SUI hálózat és befektetői számára, mivel mostantól a Grayscale hálózat erős támogatását élvezi.

A Mysten Labs SUI projektje a 2023-as indulása óta a Grayscale hálózatba való bevezetése és más tőzsdei jegyzések után figyelemre méltó pozíciót szerzett a piacon.

A SUI ennek eredményeképpen több mint 18,5%-ot emelkedett a 24 órás grafikonokon. Szakértők szerint a napi forgalom 110%-os növekedése a globális bálnák jelentős vásárlásait mutatja.

A DTX Exchange 200%-kal emelkedik a VulcanX frissítése után

A Layer-1 DeFi platform sokkolta a befektetőket, miután hatalmas, 200%-os ralit mutatott a blokklánc várva várt VulcanX frissítését követően.

A DTX Exchange (DTX) hálózatának széleskörű elismertsége hatalmas követőkre tett szert a kripto szerelmesei és a szakértő kriptoelemzők körében.

A DTX Exchange 1000-szeres tőkeáttétellel, elosztott likviditási poolokkal, nem letéti tárcákkal no KYC követelmények nélküli platformjával rendelkezik.

Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően a DTX Exchange egy biztonságos, nagy teljesítményű és újgenerációs kriptokereskedési platform, amely olyan bevált altcoin projekteket is túlszárnyalt, mint a SUI és az Internet Computer (ICP).

A platform őrületes kereskedési lehetőségeket kínál több mint 120 ezer kereskedési eszközhöz való hozzáféréssel, többek között a kriptók, részvények és kötvények, Forex és árucikkek között.

Különböző grafikonokat, grafikonokat és elemző eszközöket is biztosít, amelyek lehetővé teszik a kereskedők és befektetők számára, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzák meg, és a kihívásokkal teli piac előtt maradjanak.

A DTX Exchange (DTX) 2024-ben előértékesítési rekordokat fog dönteni

A DTX Exchange számos sikeres altcoint felülmúlt a piacon a kialakulóban lévő AI-alapú kereskedési és hibrid modelljével.

A DTX Exchange emellett olyan bevételmegosztási modellel rendelkezik, amely rendkívül jövedelmező lehetőségeket és csábító előnyöket biztosít a befektetők és a kereskedők számára egyaránt.

Ahogy a befektetők a maximális nyereség és a lehetséges 25-szörös kitörés érdekében belevágnak ebbe a projektbe, ez a DeFi szenzáció jól felkészült arra, hogy sokkolja a piacot a bikás nyereségével és egy olyan élvonalbeli blokklánc platformmal, amely képes lesz uralni a többi altcoin hálózatot.

A felület további nyereségre törekszik, mivel 2,5 millió dollárt gyűjt egy folyamatban lévő előértékesítési körben.

További információk:

DTX Exchange (DTX),
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.