A CPI adatok csökkenése egybeesik az Aptos (APT) és a Ripple (XRP) árfolyamának enyhe esésével, a DTX Exchange (DTX) a legtöbbet emlegetett ICO lett

-


Vendégbejegyzés


Megérkeztek a várva várt fogyasztói árindex (CPI) adatok, amely az áruk és szolgáltatások költségeinek széles körű mérőszáma az amerikai gazdaságban.

A Bureau of Labor Statistics szerint augusztusban 0,2%-kal nőtt. Ezzel a 12 havi inflációs ráta 2,5%, ami 2021 februárja óta a legalacsonyabb.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin (BTC) és a top altcoinok, mint az Aptos (APT) és a Ripple (XRP) enyhén – kismértékű csökkenéssel – reagáltak az amerikai CPI-adatokra.

A Fed kamatcsökkentése továbbra is a tervek között szerepel, így a kockázatos eszközök árának jelentős megugrása van kilátásban.

Ezalatt az ICO-piacon a DTX Exchange (DTX) lopja el a reflektorfényt. A hibrid tőzsdei protokoll a centralizált és a decentralizált tőzsdék legjobb elemeit ötvözi – eltér a megszokottól.

Célja továbbá, hogy áthidalja a hagyományos pénzügyek és a DeFi közötti szakadékot, hatalmas keresletet és érdeklődést váltva ki.

DTX Exchange (DTX): A figyelem középpontjába került

A DTX Exchange (DTX), az ICO-k világának kevés innovatív projektjének egyike, továbbra is nagy port kavar.

Az úttörő megközelítése a CEX és a DEX legjobb elemeinek ötvözése és egyetlen baldachin alá vonása köré összpontosul: egy hibrid tőzsdei platform.

Ez a hibrid modell a 3,2 milliárd dolláros globális kereskedési piac legfontosabb kihívásait fogja kezelni: a biztonság és a hozzáférhetőség közötti egyensúly megteremtése.

A DTX protokoll további kulcsfontosságú elemei közé tartoznak az intelligens szerződések, amelyek megkönnyítik a biztonságos és automatizált tranzakciókat, a láncon belüli megbízási jegyzék az átláthatóság fenntartása érdekében; és az elosztott likviditási poolok.

Ami még fontosabb, hogy áthidalja a TradFi és a DeFi közötti szakadékot, lehetővé téve több mint 120.000 eszközosztály kereskedését.

Egyedi ajánlatai és hozzájárulásaival reflektorfénybe került, hozzájárulva az előértékesítés során összegyűjtött több mint 2,5 millió dollárhoz.

Árfolyama az ICO 3. körében 0,06 dollár, és az előrejelzések szerint a bevezetés után az egekbe szökik, így az Aptosnál (APT) és a Ripple-nél (XRP) is meggyőzőbb fogadás.

Aptos (APT): Enyhe visszaesés után felpattanás várható

Az Aptos (APT), amely egy Layer-1 altcoin, a piaci kapitalizáció alapján a 30 legjobb kriptopénz között van.

Az L1 ökoszisztémában az Aptos blokklánc kiemelkedik az újszerű okosszerződések programozási nyelvével, a Move-val. Világos víziója, hogy a Web3 mainstream elfogadottságát hozza, dAppok ökoszisztémája valós felhasználói problémákat old meg.

A piaci oldalról az Aptos árfolyama enyhe csökkenéssel reagált az amerikai CPI-adatok közzétételét követően.

Az utóbbi 24 órában 2%-os visszaesést tapasztalt, de megőrizte a döntő 6 dolláros támaszt. Ez a visszaesés azonban várhatóan hamarosan megszűnik, a növekvő kereskedési volumen közepette.

Az előrejelzések szerint az Aptos (APT) a 7,4 dolláros havi csúcs felett zárhatja a hetet. Ez szabaddá teszi az utat a további emelkedés felé, és potenciálisan még a negyedik negyedév vége előtt elérheti a 10 dollárt.

A Ripple (XRP) csökkenő irányban kereskedik

A Ripple (XRP), a fizetési alapú altcoin is enyhe esést könyvelhetett el, ami egybeesett a hűvösödő amerikai CPI-adatokkal.

A napi grafikonon 1%-ot zuhant, a 0,53 dolláros támasz felett lebegve. Lejtmenete azonban tovább húzódik, a heti és havi grafikonon 4%-kal, illetve 6%-kal csökkent.

Az XRP árfolyamának közelmúltbeli csökkenése miatt vonzó vételi zónában van. A szakértők megítélése változatlan: alulértékelt.

Több mint 80%-kal a 3,84 dolláros történelmi csúcs alatt kereskedik, így még bőven van mozgástere – egy olyan altcoin, amelyre érdemes fogadni.

Az XRP árfolyam-előrejelzés szerint a következő hetekben 1 dollár fölé ugrik. Ez várhatóan akkor fog bekövetkezni, ha a Fed csökkenti a kamatlábakat, amit az egész piac türelmetlenül vár.

A Ripple (XRP) szabályozási környezetének letisztulásával pedig az árfolyam csak feljebb mehet.

Következtetés

Az augusztusi CPI-adatok felbukkanásával az Aptos (APT) és a Ripple (XRP) árfolyama volatilitást tapasztalt, enyhe eséseket regisztrálva.

Mindeközben a DTX Exchange, egy feltörekvő kriptopénz, több mint 2,5 millió dolláros tőkebevonással folytatja felfelé ívelő rohamát.

A globális kereskedési környezet átalakításának küszöbén egy hibrid modellen keresztül, ez egy új DeFi projekt, amelyre érdemes odafigyelni.

További információk:

DTX Exchange (DTX),
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.