A Pepe (PEPE) és a Shiba Inu (SHIB) kereskedők nagy összegben fogadnak az új mémcoin szenzációra, a Dogen-re, mivel az előértékesítés első szakasza megkezdődött

-


Vendégbejegyzés


Készüljetek, mert a bikafutam és az altcoin szezon bármelyik nap elkezdődhet.

A piac nyugalomban van, az altcoinok még mindig a mélypontjukon vannak, és a színpadon robbanásszerű növekedés várható.

A kereskedők nagy téteket tesznek az új mémcoinokra, és találd ki, hogy mire? A Pepe (PEPE) és a Shiba Inu (SHIB) tulajdonosok egy új szenzációra – a Dogenre – vetnek szemet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Dogen első szakaszának előértékesítése megkezdődött, és a nyüzsgés valódi. Ez lehetne a következő nagy dobás.

Olvass tovább, hogy megtudd, mely érmék vannak felkészülve komoly nyereségre, és miért szállnak be a kereskedők.

DOGEN: A végső memetoken az igazi alfáknak, akik mindig nyernek

dogen

Képzeld el, hogy áloméletet élsz – puccos autók, kövér pénzkötegek, és nők, akik felcsigáznak. Ez a DOGEN életstílus!

Ha az a fajta srác vagy, aki mindig szintet akar lépni, akkor vess egy pillantást a DOGEN-re. Ez a meme token az igazi alfáknak szól, akik mindig nyernek!

💎 HODL mint egy szörny, domináld a piacot 💎

Ez a dolog mindjárt felrobban! 700%-os növekedésről beszélünk, mielőtt az elővételes értékesítés véget érne – és ez még csak a kezdet.

A DOGEN az őrült ezerszeres növekedésre vár, amiről a memetokenek híresek ebben a szezonban.

Szállj be időben, és figyeld, ahogy a többiek próbálják tartani a lépést, mikor te már a csúcson vagy!

⚡️ Kimaradt a WIF, Popcat vagy Ponke? ⚡️

A DOGEN az új alfa a Solana blokkláncon, amely az olyan nagy kutyákhoz hasonló, mint a BONK, a WIF és a Popcat – amelyek mindegyike legalább 1000%-os nyereséget termelt egy bizonyos ponton.

Jelenleg a DOGEN még a radar alatt található, de hamarosan a nyilvánosság elé kerül és új rekordokat fog felállítani ebben a bikafutásban. Erről az egyről nem akarsz lemaradni.

Szóval mire vársz még? Fogj egy kis DOGEN-t és urald a kriptovilágot! 🚀

PEPE: Egy új, mémek által inspirált kriptopénz

A PEPE egy 2023 áprilisában induló kriptopénz, amely a Pepe the Frog nevű internetes mémfiguráról kapta a nevét.

Az Ethereum blokkláncra épülő decentralizált érme, amely szabványos ERC-20 tokenként működik.
A PEPE a népszerű mémhez való kötődése miatt keltett figyelmet. A többi mémérméhez hasonlóan az értéke és vonzereje gyakran a közösségi média trendektől és a közösségi elkötelezettségtől függ.

A jövőbeli teljesítményét a piaci hangulat, a szélesebb körű elfogadás és a technológiai fejlődés befolyásolhatja.

Az, hogy a PEPE vonzónak tűnik-e a jelenlegi piaci ciklusban, ezektől a tényezőktől és a szélesebb kriptopénzpiac viselkedésétől függ.

SHIB: Egy közösségvezérelt növekedést mutató mémcoin

A Shiba Inu (SHIB) egy kriptopénz, amely a decentralizált közösségépítés kísérleteként indult.

A 2020 augusztusában indult, és a Shiba Inu kutya fajtát jelképezi kabalafiguraként. A „Ryoshi” néven névtelenül létrehozott SHIB célja, hogy a Dogecoin Ethereum-alapú alternatívája legyen.

Az érme az aktív és elkötelezett közösségének köszönhetően került a figyelem középpontjába. Egy decentralizált tőzsdével is rendelkezik ShibaSwap néven a kereskedéshez és a stakinghez.

A SHIB jövője a közösség folyamatos támogatásától és a szélesebb piaci trendektől függ.

Az érme jelentős árfolyammozgásokon ment keresztül, ami a jelenlegi piaci ciklusban a volatilitását és spekulatív jellegét tükrözi.

Következtetés

A mém tokenek már mindig is a kriptorodeó vad csődörjei voltak, és mivel a 2024-es altcoin szezon bikaszezonja már javában tart, itt az ideje, hogy felnyergeljünk a játék legjobbjai közé.

A PEPE és a SHIB megszabta a mércét, de a reflektorfény most a DOGEN-re, a sikerre és luxusra vágyó alfa hímek mém tokenjére irányul.

A DOGEN azok számára készült, akik dominálnak, és az előértékesítés végére lenyűgöző, 700%-os növekedést ígér, és észbontó, ezerszeres hozamra van lehetőség.

Csatlakozz az alfavezérek közösségéhez, akiknek célja, hogy felülmúlják a versenytársakat, és magukénak vallják a trónt.

Weboldal: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.