A japán Metaplanet 2 millió dollárt vásárol Bitcoinban – Elkezdődött a következő kriptopiaci fellendülés?

-


Vendégbejegyzés


A japán Metaplanet nemrégiben 2 millió dollár értékben vásárolt bitcoint, ami iparági vitákhoz vezetett.

Az új kriptopiaci fellendülés lehetősége iránti növekvő érdeklődés miatt a szakértői vélemények öt olyan ígéretes kriptovalutát emelnek ki, amelyek jelentős növekedésre vannak felkészülve.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezd fel ezeket a legjobb választásokat, és készítsd fel portfóliódat arra, ami a következő nagy fellendülés lehet.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 2 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 2 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

cybro

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

Arbitrum: Az Ethereum potenciáljának felszabadítása 2024-ben

Az Offchain Labs által kifejlesztett Arbitrum továbbfejleszti az Ethereum képességeit. Az optimista rollupnak nevezett módszerrel javítja a tranzakciók sebességét, a skálázhatóságot és az adatvédelmet.

Az ARB token központi szerepet játszik az Arbitrum irányításában, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy szavazzanak és részt vegyenek a fejlesztésében.

A 10 milliárd token kezdeti kínálatával az ARB-t úgy tervezték, hogy alkalmazkodni tudjon, még az évi 2%-os inflációs korlát mellett is.

Az ARB tokenjeinek elosztása különböző szektorok között oszlik meg, beleértve a befektetőket, a DAO-kat és egy DAO kincstárat.

Mivel az Arbitrum a megfizethető intelligens szerződéses műveletekre összpontosít, 2024-ben ez a technológia az Ethereum hatékonyságát és innovációját mozgathatja előre.

APT: Egy ígéretes új szereplő a blokklánc-arénában

Az Aptos egy újszerű blokkláncplatform, amely a kriptovilágban forgatja a fejeket.

A „Solana gyilkosaként” ismert, egyrétegű blokklánc olyan problémákat orvosol, mint a magas díjak és a túlterheltség, amelyeket az Ethereumhoz hasonló hálózatokon látunk.

Az Aptos Labs által létrehozott Aptos, amelynek gyökerei a Meta Diem projekthez kötődnek, a konszenzushoz Proof-of-Stake mechanizmust használ.

Ez a konstrukció a skálázhatóság, a biztonság és a frissíthetőség javítását célozza. Az Aptos-on az okosszerződések a Move programozási nyelven íródnak, a biztonságra és a rugalmasságra összpontosítva.

A Web3 applikációk széles skáláját támogatja, így csábító opciót jelent az altcoin 2024-es növekedési potenciálját szemmel tartó fejlesztők és befektetők számára.

A Solana SOL érméje a 2024-es altcoin szezonban növekedésre van kilátásban

A Solana egyre nagyobb teret nyer, mivel a 2021-es bikafutáshoz hasonló mintákat látunk.

A SOL, a Solana platformjának középpontjában álló érme létfontosságú szerepet játszik. Ez támogatja a zökkenőmentes tranzakciókat, és a hálózat működését hajtja.

A Solana blokkláncát a skálázhatóság sharding nélküli kezelésének módja miatt hívja fel magára a figyelmet. Japán ezzel kívánja magához vonzani a fejlesztőket és a befektetőket.

A hálózatot úgy építették fel, hogy számos alkalmazást hatékonyan fogadjon. Az altcoin-szezon közeledtével a SOL szerepe az ökoszisztémában felértékelődhet.

A piac fejlődésével a Solana technológiája és natív érméje meghatározó szereplőjévé válhat a kriptotérben.

Az Ethereum fényes jövője: A bikafutás reményei közepette az árjóslatok

Az okos szerződéseiről és dApp-jairól ismert Ethereum ígéretes tendenciákat mutat. A Proof-of-Stake-re tért át 2022-ben, javítva ezzel a hatékonyságát és decentralizációját.

Ez a változtatás a potenciális altcoin-szezonban felkelti az érdeklődést. Az Ethereum közelgő sharding fázisa a skálázhatóság növelését célozza.

A hálózat hasznossága az Ethereumra (ETH) támaszkodik a tranzakciókhoz, a stakerek jutalmazásához és a fedezetként való működéshez.

A tranzakciós díjak ellenére innovatív ökoszisztémája, beleértve a DeFi-t és a Layer 2 megoldásokat, mint az Arbitrum és a Polygon, hozzáadott értéket képvisel.

Az árprognózisok szerint az Ethereum 2025-ben akár a 6580,53 dollárt is elérheti. E fejlemények igazodnak a korábbi bikapiacokon látott mintákhoz, ami optimizmusra utal az ETH teljesítményét illetően az elkövetkező években.

Polkadot: Blokkláncok összekapcsolása az összekapcsolt jövőért

A Polkadot egy decentralizált protokoll és kriptopénz, amely a különböző blokkláncok összekapcsolását célozza. Segítségével azok biztonságosan, közvetítők nélkül oszthatnak meg adatokat és értékeket.

A Bitcoinnál és az Ethereumnál gyorsabb működéshez paraláncokat használ, segítve a tranzakciók sebességének és skálázhatóságának javítását.

A DOT token lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek a hálózatán történő döntéshozatalban és tranzakcióellenőrzésben.

Az Ethereum egyik kulcsfigurája, Gavin Wood által indított és a Web3 Foundation által támogatott Polkadot 2020 májusa óta létezik.

A 2024-es év felé haladva a Polkadot potenciálisan képes támogatni egy olyan blokklánc-világot, amely összekapcsolt és hatékonyabb, és visszhangozza a 2021-es év vibráló mintáit.

Következtetés

A jelenlegi kriptopiac potenciált mutat. Míg az ARB, az APT, a SOL és az ETH rövid távon talán kevesebb növekedést kínál, a CYBRO kiemelkedik.

A CYBRO, egy új, fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára.

A Blast blokkláncon mesterséges intelligenciát használ a hozamok aggregálására.

Ez a platform magas staking jutalmakat, exkluzív airdropokat és cashbacket kínál a vásárlások után. Könnyű befizetéseket és kifizetéseket ígér.

A CYBRO hangsúlyt fektet az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre. Jelentős figyelmet vonz a kriptobálnák és az influencerek körében, így figyelemre méltó projektnek számít.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.