A Cardano (ADA) és a Monero (XMR) enyhe nyereséget rögzít, az IntelMarkets (INTL) lenne a következő FET?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac élénkülése a Bitcoin (BTC) visszatérésével kezdődik, ami feldobja a hangulatot és a bizalmat.

A top altcoinok ezt a hullámot meglovagolva a Cardano (ADA) és a Monero (XMR) enyhe nyereséget könyvelnek el. A nagyobb növekedési lehetőséggel a befektetők továbbra is nagyban fogadnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezzel egyidejűleg az AI és a kripto metszéspontja továbbra is a piaci pezsgés középpontjában áll.

Az Artificial Superintelligence Alliance (FET), a Fetch.ai, a SingularityNet és az Ocean Protocol kombinációja, több mint 3,4 milliárd dolláros piaci részesedéssel büszkélkedve e narratíva élén áll.

A következő FET-ként üdvözölt IntelMarkets (INTL), az AI és a DeFi metszéspontjában feltörekvő kripto, egy új projekt, amelyre érdemes odafigyelni.

IntelMarkets (INTL): A következő AI token, amelyet a szemünk előtt kell tartani.

Az IntelMarkets (INTL), az egyik legújabb ICO-t az iparági szakértők úttörőként üdvözölték.

Az AI, a blokklánc és a DeFi kereszteződésében állva nemcsak a kriptovilágot, hanem az AI színteret is fel fogja rázni.

Ennek köszönhetően a tapasztalt befektetők egyik legkedveltebb választása, ami hozzájárult ahhoz, hogy már néhány nappal az előértékesítés után több mint 250 000 dollár gyűlt össze.

Az ICO nemrégiben indult, így a legjobb befektetési lehetőséget kínálja arra, hogy részese legyen a kriptokereskedés jövőjének.

Csupán az előértékesítésben való részvétellel 11-szeres nyereséget becsülnek, a piaci debütálás után pedig 55-szörös emelkedést prognosztizálnak.

Az előértékesítés első szakaszában 0,009 dolláros áron nem is lehetne jobb belépési lehetőséget találni.

A következő FET-ként emlegetett egyedi ajánlatának középpontjában az AI integrálása áll a kriptokereskedésbe. Az AI-alapú kereskedési platformja példátlan számítási teljesítményt kínál a felhasználóknak.

A hagyományos kereskedési platformoktól továbbá az öntanuló kereskedési robotokkal és a dual-chain funkcionalitással (kompatibilitás a Solana és az Ethereummal) különbözteti meg magát.

Cardano (ADA): 5%-os nyereség a heti grafikonokon

A Cardano (ADA), a top altcoinok egyike, az okosszerződésekkel való kompatibilitása miatt népszerű. Elősegíti a decentralizált alkalmazások (dAppok) létrehozását – az egyik legfrekventáltabb célpont.

A legutóbbi Chang hard fork bevezette a kormányzási funkciókat az ökoszisztémába, szavazati jogot adva a tokenek tulajdonosainak.

Az elmúlt hét napban a Cardano árfolyama 5%-os emelkedést ért el, ami a növekvő érdeklődést és bizalmat hangsúlyozza. A 0,3 dolláros támasz felett kereskedik, felkészülve a 0,5 dollár feletti emelkedésre.

Miközben jelentősen a 0,77 dolláros éves csúcs alatt kereskedik, a Cardano árfolyamának trendszerű előrejelzése szerint még a harmadik negyedév vége előtt e szint fölé emelkedhet.

Az elkövetkező napok általános piaci rallyt ígérnek, amelyet a Feds várható kamatcsökkentése hajt majd előre, a Cardano (ADA) az egyik olyan altcoin, amelyet a radaron kell tartani. A növekvő kereslet és a DEX-aktivitás további katalizátorai lesznek az árfolyam-emelkedésnek.

Monero (XMR): Új ATH-t céloz meg

A Monero (XMR), egy blokklánc-alapú projekt, amely a magánszférára és az anonimitásra összpontosít, a legkeresettebb tokenek közé tartozik.

A szélesebb piac elmaradó teljesítménye és az uralkodó medvés nyomás ellenére fenntartja a kulcsfontosságú támaszt.

A Monero árfolyam 12%-kal emelkedett a havi grafikonon, ami kiemeli népszerűségét és növekedési kilátásait. Tartja a 150 dolláros támaszt, de 165 dollár fölött árulja, és a februári meredek esés után elég szépen talpra állt.

A jelenlegi árfolyamon a Monero érmének jelentős növekedési lehetősége van, tekintve, hogy az 517 dolláros történelmi csúcsához képest több mint 65%-kal csökkent.

Az idei teljes körű, várható bikafutás során visszatérésre előkészített érme a befektetők radarján van.

Következtetés

Miközben a Cardano (ADA) és a Monero (XMR) enyhe nyereséget könyvel el, és további emelkedéseket tartogat, az IntelMarkets az egekbe szökés küszöbén áll.

Az új ICO-t úttörőként üdvözölték, figyelembe véve az AI integrálását a kriptokereskedésbe.

Az elfogadás kérdése, hogy mikor és nem ha, ez egy ígéretes hullám, amelyet érdemes kihasználni.

Tudj meg többet az IntelMarkets-ről:

Előértékesítéshttps://intelmarketspresale.com/
Elővételes vásárláshttps://buy.intelmarketspresale.com/
Telegramhttps://t.me/IntelMarketsOfficial
Twitterhttps://x.com/intel_markets

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.