A Dogen, a Dogecoin (DOGE) és a Chainlink (LINK) piaci kapitalizációját 2025 előtt elpusztítja

-


Vendégbejegyzés


Készüljetek fel, a bikafutás és az altcoin szezon már csak a sarkon van! A piac kísértetiesen nyugodt, az altcoinok a mélypontjaikon hűsölnek, és bármelyik pillanatban készen állnak arra, hogy az egekbe szökjenek.

Képzeld el, hogy elkapod a következő nagy dobást, mielőtt felrobban! Ez a cikk elmerül abban, hogy a Dogen miért készül arra, hogy 2025-re összezúzza a Dogecoin (DOGE) és a Chainlink (LINK) piaci kapitalizációját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nem csak üres fecsegés, hanem valós lehetőségek, amelyeket a piaci trendek és a befektetői pletykák táplálnak.

Szeretné tudni, hogy mely érmék fogják uralni a chartokat legközelebb? Olvasson tovább, hogy felfedezze a kriptovilág potenciális játékváltóit!

DOGEN pumpál keményen: A legerősebb mém token uralja a kriptovilágot!

Doge, Shib és Floki nyafogva maradnak, ahogy az igazi alfa felpörög. Ismerd meg a DOGEN-t – a valaha volt legkeményebb, legbikább mém tokent, ami valaha a piacra került.

Csak a legerősebb, legbátrabb tulajdonosok tudják megszelídíteni. Nagy izmok és keménység- ez a DOGEN.

Semmi bukás, semmi dráma – semmi más, csak a legkeményebb! Csak haladunk előre az ATH-k felé! Szereted a durva dolgokat? Akkor a DOGEN a megfelelő token számodra.

A békák elugranak – DOGEN megmutatja, ki itt a főnök! Az első naptól kezdve szupererős, és készen áll a robbanásra, a következő hónapokban várhatóan 700%-os emelkedés várható.

Ez a Solana által meghajtott fenevad készen áll arra, hogy őrült, ezerszeres nyereséget termeljen, ez vár rád!

dogen

Az altszezon a láthatáron van, és a DOGEN tulajdonosok lesznek azok, akik a rohamot vezetik.

Uralkodni akarsz a kriptopiacon? Akkor csatlakozz a DOGEN hadsereghez! Ez egy közösség az igazi győztesek számára, akik élvezik az exkluzív kampányokat, a gyilkos juttatásokat és a legjobb ajánlatokat a játékban.

Engedd meg magadnak a luxuséletet! Elegáns autók, halomnyi pénz és gyönyörű nők – mindez a DOGEN-tulajdonosoknak jár, akik nem érik be kevesebbel.

Rugaszkodj erősen, keress sokat – a DOGEN a következő erős játékos!

DOGE: A vicces érme, amely átveszi az uralmat a kriptovilágban

A DOGE viccnek indult, de ma már nem vicc. Ez az érme, amelyet egy mém ihletett, az egekbe emelkedett az őrült közösségnek és az olyan nevek nagyszerű támogatásának köszönhetően, mint Elon Musk.

Ez gyors, olcsó a használata, és úgy tűnik, mindenki imádja.

A DOGE ebben a piaci ciklusban erős potenciált mutat. Ez nem csak a pénzkeresésről szól, hanem arról is, hogy valami izgalmas és szórakoztató dolog részese lehetsz.

A piacot uraló kripto: Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) összekapcsolja az okos szerződéseket a valós adatokkal. A kriptók világának egyik erőműve, amely biztosítja, hogy a különböző blokkláncok zökkenőmentesen tudjanak egymással kommunikálni.

Ez a coin egy game-changer, hatalmas növekedési potenciállal. A jelenlegi piaci ciklusban a LINK szuper vonzónak tűnik.

PEPE érme: A következő nagy dolog a kriptobizniszben, amit nem hagyhatsz ki

A PEPE Coin a dögös új kriptopénz, amiről mindenki beszél. Pepe, a béka legendáján alapul, így nem csak egy érme, hanem egy kultúra.

Ez a kicsike erősen lovagolja a mémhullámot, és a benne rejlő potenciál az egekbe szökik.

A szórakoztató közösség és az állandó pletyka miatt itt a lehetőség, hogy korán beszállj valami vad dologba.

XRP: A játékot megváltoztató kriptó, amire szükséged van a pénztárcádban.

Az XRP a kriptoportfóliód rakétaüzemanyaga. Real-time fizetésekre épült, és őrületes mennyiségű tranzakciót képes kezelni másodpercenként.

A bankok és a nagyvállalatok megbíznak benne, és ez nagy dolog. Az ára most alacsony, ami azt jelenti, hogy ez a tökéletes alkalom a beszállásra.

Következtetés

Mivel a 2024-es bikafutás előre tör, a látnok befektetők a mém tokennel az alfa hímek számára úttörő lehetőségeket szemelnek ki: DOGEN.

Azok számára készült, akik a legjobbat keresik az életben, megtestesítve a luxust és a sikert.

Ez nem egy szelídgesztenyés eszköz; ez egy üvöltő vadállat, amely az előértékesítés végére várhatóan 700%-os növekedést produkál, és ezerszeres hozamra is képes ebben az altcoin-szezonban.

Az olyan sikeres versenyzők nyomdokaiba lépve, mint a BONK, a WIF és a Popcat, a DOGEN nem csak a sikerre törekszik; készen áll arra, hogy lerombolja a DOGE-t és a LINK-et, rekordokat döntögetve.

Képzeld el az alfavezetők közösségét, akik uralják a piacot, és olyan valódi előnyöket élveznek, mint az exkluzív kampányok és a korai felhasználóknak nyújtott juttatások. Az óriások versenyében a DOGEN sokkal ígéretesebben szerepel. Készülj fel az utazásra! 🚀

Weboldal: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.