A Bitget Wallet 12 millió havi aktív felhasználót ért el, és a Web2 integráción keresztül tömeges adoptációt biztosít a felhasználók számára

-

A Bitget Wallet, a vezető Web3 tárca, átlépte a 12 millió havi aktív felhasználót (MAU), és az alkalmazás letöltések alapján a legjobb Web3 tárca lett.

A Bitget Wallet a zökkenőmentes Web2 integrációval új mércét állított fel a tömeges elfogadást elősegítő, zökkenőmentes Web2 integrációval, ami a felhasználók számára könnyedén lehetővé tette a Web3-ra való átállást, ami viszont felgyorsította a növekedést.

A Web2 platformok integrálásával a Bitget Wallet célja, hogy a Web3 a felhasználó számára láthatatlan legyen, leegyszerűsítve a bevezetést és javítva a hozzáférhetőséget.

Mindez a Bitget Walletet a világszerte legtöbbet letöltött Web3 pénztárcává tette: az App Store és a Google Play adatai szerint csak augusztusban közel 2 millióan töltötték le az alkalmazást.

A Bitget Wallet továbbra is áthidalja a Web2 és a Web3 közötti szakadékot, és ezzel előkészíti az utat a következő milliárd felhasználó bevonása előtt a decentralizált jövőbe.

A Bitget Walletet a világszerte legtöbbet letöltött Web3 pénztárcává tette
A Bitget Walletet a világszerte legtöbbet letöltött Web3 pénztárcává tette

Tömeges elterjedés a Web2 integrációval

Alvin Kan, a Bitget Wallet COO-ja kiemelte, hogy a vállalat idei lenyűgöző növekedése nagyrészt a Web2 platformokkal, különösen a Telegrammal való mély integrációnak köszönhető.

„A Telegram hatalmas felhasználói bázisának felhasználása vírusszerű hatást keltett, és a kriptót nem ismerő globális közönséget is magához vonzotta”.

A Bitget Wallet stratégiájának kulcsfontosságú része a felhasználók Web2-ről Web3-ra történő átállásakor felmerülő technikai akadályok felszámolása, a Web3-as szolgáltatások egyszerűsített folyamattal történő elérhetőbbé tétele.

Az MPC (Multi-Party Computation) kulcs nélküli pénztárca-technológiát használva a felhasználók könnyen létrehozhatnak és kezelhetnek pénztárcákat a megszokott Web2 bejelentkezésekkel, például e-mail, Apple, Google vagy Telegram fiókokkal.

A TON hálózatot támogató MPC tárca bevezetése óta a Telegram/TON ökoszisztémával való interakciók kényelmesebbé váltak, a Bitget Wallet felhasználók több mint 40%-a már a TON MPC tárcát használja.

A Telegram-alapú pénztárca bejelentkezési lehetőségek felkínálásával és a Telegram kereskedési botok fejlesztésével a Web2-ről a Web3-ra való átmenet egyszerűsödött, az MPC pénztárca létrehozása 2,7-szeresére nőtt a Telegram-felhasználók számára történő nyitás óta.

A TON ökoszisztémán belüli népszerű T2E (Tap to Earn) játékok tovább fokozták a felhasználók számának növekedését.

A Tomarket, a Bitget Wallet által befektetett TON alkalmazás mindössze két hónap alatt több mint 20 millió felhasználót szerzett, ami hatalmas piaci potenciált mutat.

Egy nemrégiben készült jelentés szerint a TON ökoszisztéma felhasználói a mobilalkalmazásokat részesítik előnyben, szemben a hagyományos Web3 felhasználókkal, akik a böngészőbővítményeket részesítik előnyben.

Ez a tendencia azt is mutatja, hogy a felhasználók ma már a Bitget Walletet részesítik előnyben másokkal szemben, így a Telegram játékfelhasználók 68%-a által használt pénztárca a legkedveltebb.

Globális terjeszkedés lokális jelleggel

A Bitget Wallet világméretű terjeszkedésének célja, hogy pénzügyi megoldásokat kínáljon az alulszolgáltatott közösségeknek.

Azáltal, hogy a globális elérést helyi szolgáltatásokkal kombinálja, a tárca leküzdötte a földrajzi és gazdasági akadályokat, és több mint 168 országban nyújt támogatást.

Az olyan országokban, mint Japán, a Fülöp-szigetek, Thaiföld, India, Nigéria, Oroszország, Olaszország, Svédország, Ausztrália, Franciaország, Portugália, az Egyesült Királyság, Törökország és Kanada, a felhasználók száma 1000%-kal nőtt a tavalyi évhez képest, és sok felhasználó először a Bitget Wallet-en keresztül jutott hozzá a decentralizált pénzügyekhez.

A Bitget Wallet több mint 50 TON ökoszisztéma projekttel, például a Catizen, Tomarket és Notcoin projektekkel való együttműködése továbbfejlesztette a Web3 felhasználói élményét.

Az Onchain adatai azt mutatják, hogy a Bitget Wallet a TON hálózat aktív címeinek 17%-át adja.

A felhasználói élmény javítása az innováció segítségével

A Bitget Wallet az iparág vezetőjévé vált a „platform-stílusú” megközelítésével, amely több blokklánchálózatot egyesít, és a kriptokereskedéstől az NFT-kig és a Launchpadokig mindent támogat, mindezt egyetlen könnyen használható alkalmazásban.

Az olyan funkciói, mint a keyless pénztárcák és a számla absztrakció, megkönnyítik a kezdők számára a Web3 használatának megkezdését.

A mémérme-kereskedelemben elért sikeréről ismert Bitget olyan eszközöket kínál, mint az automatikus slippage, a költségmentes tranzakciók, a gyors kereskedési üzemmód, valamint az AI-alapú Smart Money követés, hogy a felhasználók okosabb kereskedést folytathassanak.

A vállalat egy 10 millió dolláros BWB ökoszisztéma alapot is indított az új blokklánc szolgáltatások és projektek támogatására.

Ennek köszönhetően a Bitget lett a mémérme-kereskedés elsőszámú pénztárcája az olyan hálózatokon, mint a Solana és a Base.

„A tokenek több mint 90%-a csak decentralizált tőzsdéken (DEX) érhető el, így segítünk a felhasználóknak új lehetőségek kiaknázásában” – mondta Alvin. „Célunk, hogy a Web2 felhasználókat bevezessük a Web3 világába, megkönnyítve a kriptókhoz való hozzáférést, különösen azok számára, akik olyan régiókban élnek, ahol a hagyományos pénzügyek korlátozottak.”

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptopénzváltója és Web3 vállalata. A több mint 30 millió felhasználót kiszolgáló, több mint 100 országban és régióban működő Bitget tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő copy trading funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat az okosabb kereskedésben.

A korábban BitKeep néven ismert Bitget Wallet egy világszínvonalú, többláncos kriptotárca, amely átfogó Web3 megoldások és funkciók sorát kínálja, beleértve a tárca funkciót, a csereügyletet, az NFT Marketplace-t, a DApp böngészőt és még sok mást.

A Bitget hiteles partnerekkel, köztük a legendás argentin labdarúgó Lionel Messi-vel és a török nemzeti sportolókkal, Buse Tosun Çavuşoğlu (birkózó világbajnok), Samet Gümüş (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydın (röplabda válogatott) együttműködésével inspirálja az embereket a kripto felkarolására.

További információért látogasson el: Weboldal | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

Kockázati figyelmeztetés: A digitális eszközök árai ingadozhatnak és áringadozást tapasztalhatnak. Csak annyit fektessen be, amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen. A befektetés értékét befolyásolhatja, és lehetséges, hogy nem éri el pénzügyi céljait, vagy nem tudja visszaszerezni a tőkebefektetését. Mindig kérjen független pénzügyi tanácsot, és vegye figyelembe saját pénzügyi tapasztalatait és pénzügyi helyzetét. A múltbeli teljesítmény nem megbízható mércéje a jövőbeli teljesítménynek. A Bitget nem vállal felelősséget az Önt esetlegesen ért veszteségekért. A jelen dokumentum nem értelmezhető pénzügyi tanácsadásként. További információkért lásd a Felhasználási feltételek.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.