A DOGE és SHIB szánkázik lefelé, míg az új mém érme ICO-ja elcsábítja a befektetőket

-

Egy halvány nyereséggel tarkított hét után a kriptopiacok megtorpantak, és elvesztették azt a nyereséget, amelyre augusztus második felében tettek szert.

A helyzet gyakorlatilag az összes altcoin esetében hasonló, ideértve az olyan népszerű mém érméket is, mint a DOGE vagy a SHIB.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek a kriptovaluták pár hétig stabilan állták a sarat, viszont a fellendülésük után, szeptember 4-én újra lecsúsztak a vörös zónába. 

A hirtelen jött támaszvesztés olyan makrogazdasági tényezők számlájára írható, amelyek tulajdonképpen egyetlen piacot sem hagytak szárazon, így a részvényeket sem kímélték. 

DOGE

Forrás: alternative.me

Ez az árzuhanás megviselte a Fear and Greed indexet, és a nyomában masszív eladások jártak.

A tendencia most az, hogy a kisebb és a közepes befektetők most megválnak a SHIB, és a DOGE érméiktől, és a befektetéseiket olyan új mém érmékbe helyezik át, mint például a The Meme Games, a Pepe Unchained, és Shiba Shootout érmék.

Nézzük meg együtt, hogy miért kaphatnak ekkora figyelmet ezek az új ICO-k.

A Shiba Inu eljátszotta a befektetők bizalmát

A Shiba Inu annak idején a Dogecoin legnagyobb versenytársaként indult, viszont az elmúlt pár évben szuper nyereséget ért el.

A kezdeti sikerek után a SHIB érme majdnem értéke felét veszítette el, így a 0,0000035 dolláros történelmi csúcsához képest nagyot zuhant. 

DOGE

Forrás: CoinMarketCap

A sanyarú időszak ellenére a Shiba Inu érme tulajdonosai továbbra is kitartanak a tokenjeik mellett. Főleg azért, mivel a platform rendszeres jelleggel tart tokenégetéseket, és ezért reménykednek a fellendülésben.

A SHIB átlagos tartási ideje a múlt héten 40 százalékkal nőtt, ez bizonyítja azt, hogy a befektetők tényleg bíznak még az érme feltámadásában. 

Viszont hogyha a nagyobb képet nézzük, akkor az látszik, hogy a SHIB érme tulajdonosainak száma lassan, de biztosan csökken.

Tehát valószínű, hogy a befektetők átpártolnak az olyan mém érmékhez, amelyek nagyobb nyereségpotenciállal bírnak. 

A SHIB érme jelenleg nincs könnyű helyzetben, és amennyiben a befektetők bizalma tovább csappan, akkor elvesztheti a tartó lábait, és a következő hónapokban hatalmas veszteségek érhetik. 

Sajnálatos módon a Dogecoin is hasonló cipőben jár

Az első mém érmeként ismert Dogecoin kifejezetten népszerű tokennek számít. Az elmúlt héten viszont 5,81%-ot veszített az értékéből, és péntek este 0,09228 dolláron áll.

Az apadó piaci trend, illetve a szakadatlanul csökkenő kereskedési volumen most alaposan kockára teszi a DOGE érme jövőjét.

DOGE

Forrás: CoinMarketCap

Egyes kriptoszakértők úgy gondolják, hogy a DOGE kereskedők long pozíciókra váltanak az érték fellendülésében bízva, de a kereskedők nagy része egyszerűen csak fogja magát és átáll más mém érmékhez. 

Mivel nagyon kicsi az egyensúly a short és a long eladások között, a folyamatosan duzzadó bizonytalanság szinte tapintható.

Ha meg kell tippelni a Dogecoin jövőjét, látszik, hogy nemcsak a bikák, hanem a medvék is óvatosak. 

Azok a kriptovaluták, amelyekről most készülünk beszámolni, nagyon sikeres előértékesítéseket tartanak, tehát bőven benne van a pakliban az, hogy a következő hetekben hatalmas hozamokat adnak majd a bennük bízók számára.

The Meme Games – A 2024-es párizsi olimpiai játékokból merítő olimpiai token

Ugyan a 2024-es olimpiai játékok véget értek, a The Meme Games projekt egy újabb lehetőséget ad arra, hogy a befektetéseddel magas hozamot érj el.

Ez az MGMES érme egyértelműen az olimpiai játékok nyomán készült el. A projekt lekötési lehetőséget is tartalmaz, de van benne csavar.

DOGE

Ha a birtoklod a natív tokent, akkor választhatsz a mém érmék közül, például Pepe, Doge, Shiba Inu, és elindíthatod őket a 169 méteres futamon. 

Amennyiben az általad választott figura nyer, akkor a vásárlásod után 25%-os érmeszorzót kapsz, azaz még a DEX tőzsdei bevezetés előtt juthatsz még több tokenhez.

Annyiszor indítasz egy-egy mém sportolót a versenyeken, akárhányszor csak akarsz, viszont előtte vásárolnod kell. A projekt szeptember 10-én élesedik, tehát ha szeretnél csatlakozni ehhez az érméhez, akkor bizony sietned kell. 

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

PEPU, az első Layer 2 mém érme ICO-ja meghaladta a 12 millió dollárt

A PEPU a 2024-es év egyik legnagyobb meglepetése, előértékesítése nagyon rövid idő alatt érte el a 12 millió dollárt.

Gyakorlatilag az ICO-ja átlagosan hetente több mint egy millió dollárt gyűjt, és teszi ezt egy olyan időszakban, amelyben a legtöbb mém érme az életben maradásért küzd. Ez bizony példaértékű, és előrevetíti az érme lehetséges fényes jövőjét. 

A projekt nagy léptékben menetel a nagyság felé, hála egyedi kialakításának és számottevő lekötési díjának.

A PEPU a világ első PLayer 2 mémje, és ennek nyomán 100-szoros tranzakciós sebességet és sokkal kedvezőbb díjakat nyújt, az ETH alapú mémeknél, mint amilyen például a Doge, vagy a SHIB. 

Mivel a Pepe Unchained a saját blokkláncára épül, a tokenomikája és a kihasználtsága is kiváló. 

A projektet egyértelműen Pepe, a béka ihlette, és az ő nyomában is halad. Őséhez hasonlóan a PEPU-érmék is sikeressé válhatnak, és ezzel a korai befektetők számára jókora nyereséget adhatnak. 

Az érméket péntek este 0,0095362 dollárért veheted meg, és ha a vásárlás során le is kötöd az érméket, akkor jelenleg 167%-os APY-ban részesülhetsz.

Látogass el a Pepe Unchained előértékesítésére

Shiba Shootout – Vadnyugati témájú, közösségfókuszú mém érme számos jutalommal

A múlt hónap harmadik legtrendibb mém érme előértékesítése a Shiba Shootout lett. Ez egy olyan projekt, amely teljesen forradalmi megközelítéseket alkalmaz. 

Az ökoszisztéma abszolút közösségorientált, és úgy álmodták meg, hogy több tevékenységet is jutalmazzon.

Az érmetulajdonosok egyrészt játszhatnak a Shiba Sharpshooter mobiljátékkal, és Shiba Inu cowboy szerepbe bújva natív tokeneket szerezhetnek párbajozás közben. 

Emellett itt van még a Campfire Story foglalkozás, ahol mémeket és történeteket lehet megosztani egymással, és ezáltal lehet tokenekhez juthatunk. 

A Lucky Lasso is nagyon érdekes. A tokenjeidet magas százalékú APY-ért lehet lekötni a kaktusz-staking szekcióban. 

Ha ezeket a funkciókat számba veszed, akkor láthatod, hogy a Shiba Shootout berkein belül nagyon sok mindent tudsz tenni azért, hogy növeld a hozamodat.

Vásárold meg a Shiba Shootoutot most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.