A Solana és a Cardano elveszíti a legfontosabb szinteke, a DTX elérte a 2,4 millió dollárt az előértékesítésben, miközben a hibrid Layer-1 blokklánc élesedik

-

A kriptopiac, amely már amúgy is gyengélkedik, a héten újabb visszaesést szenvedett el.

Az olyan top kriptoprojektek, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) kulcsfontosságú árszinteket veszítettek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tapasztalt befektetők számára ezek nagyszerű felhalmozási zónák – az újoncok számára azonban nem.

Mindeközben a DTX Exchange (DTX), a hibrid kereskedési platform, amely a kriptó területén a fejekben pörög, elindította a Layer-1 blokkláncot.

Ezzel egy időben az előértékesítés 2,4 millió dollár fölé szökött, kiemelve az érdeklődést és a bizalmat, miközben a legtöbb új ICO-t felülmúlta.

DTX Exchange (DTX): Az első hibrid blokklánc élesedik

A DTX Exchange (DTX) hibrid tőzsdei platform továbbra is nagy port kavar a kriptotérben és a tágabb pénzügyi környezetben.

A folyamatban lévő előértékesítés a hét elején elérte a 2,4 millió dollárt, ami egybeesik az első hibrid Layer-1 blokklánc – egy olyan platform – elindításával, amely integrálja a hagyományos pénzügyi eszközöket a Web3 termékekkel.

A 10 milliárd dolláros globális kereskedési piac átalakításának küszöbén áll, és a következő áttörő csillagként ünnepelték.

A kereskedés egyedi megközelítése a DEX és a CEX (decentralizált és centralizált tőzsdék) legjobb elemeinek kombinációját foglalja magában.

Ez versenyelőnyt biztosít számára, mivel igyekszik áthidalni a kripto és a hagyományos pénzügyek közötti szakadékot. Egyablakos platformja készen áll arra, hogy a digitális valuták és a hagyományos eszközosztályok kereskedésének célpontjává váljon.

Az újszerű hibrid kereskedési platform már most példátlan sikert aratott az előértékesítésben.

A befektetők a harmadik ICO-fordulóban 0,06 dolláros árfolyamon bekebelezték, mielőtt a következő szakaszban 0,08 dollárra emelnék, így a legjobb ICO-k között van.

A Solana és a Cardano hasonló top érméknél is jobb teljesítményt fog nyújtani, így ez egy olyan ígéretes érme, amelyet nem szabad kihagyni.

Solana (SOL): 130 dollár körül mozog

A Solana (SOL), az egyik legjobb altcoin, a kriptotér legnépszerűbb nevei közé tartozik.

DeFi erőműként a decentralizált pénzügyi szolgáltatások és megoldások kedvelt célpontja, ami hozzájárul a SOL iránti kereslethez. Robusztus mém ökoszisztémája a kereslet másik fő hajtóereje.

Az elmúlt héten megbotlott, kritikus árszinteket veszítve. A heti grafikonon a Solana árfolyama több mint 5%-kal csökkent, a 146 dolláros csúcsról valamivel 130 dollár feletti szintre.

Ez egy hosszabb időtávú dömping része, a 162 dolláros havi csúcsról lefelé.

Miközben fokozatosan visszanyeri lendületét, a bizakodás ennek ellenére lefelé mutat. A további csökkenéstől való félelem továbbra is fennáll, egy medvés árfolyam-előrejelzés 100 dollár alá esést sejtet, mielőtt tartósabb vonulás következne be.

Ennek ellenére a hosszú távú kilátások továbbra is ígéretesek, így a Solana érme jó kriptopénz választás.

A Cardano (ADA) a 0,4 dolláros havi csúcsról bukdácsol.

A Cardano (ADA), egy Layer-1 token, szintén zuhant, ahogy a szélesebb kriptopiac is esett.

A Chang hard fork elindítása a hónap elején nem volt elég, hogy megállítsa a medvéket, mivel megbotlott, és elvesztette a kulcsfontosságú árszinteket. Az ezüstös fény mindezek közepette a vonzereje; ideje vásárolni?

Az elmúlt hét napban a Cardano árfolyama több mint 7%-ot veszített, a 0,36 dolláros csúcsról 0,32 dollárra esett. Ez a csökkenés a havi időkeretre is kiterjed – a 0,40 dolláros szintről esett vissza.

Ahogy küzd a következő kritikus ellenállás áttöréséért, egy nagyobb lejtmenet következhet, ami esetleg újra tesztelheti a 0,30 dolláros szintet.

Várhatóan aggodalmak találhatók a tartók arcára vésve. A visszaesés azonban nem elszigetelt, hanem egy szélesebb körű piaci visszaesés része.

Eközben egy Cardano árfolyam-előrejelzés szerint a következő napokban kitörés várható 0,4 dollár fölé, ami közelebb visz a 0,7 dolláros éves csúcshoz.

Következtetés

Miközben a Solana és a Cardano heti és havi csúcsuk alatt kereskedik, a DTX Exchange robbanásszerűen emelkedik.

A hibrid Layer-1 blokklánca a hét elején élesedett, egyre közelebb kerülve a globális kereskedési színtér közelgő átalakításához. A hatalmas nyereséggel a kezében ez egy kötelező érme.

További információk:

DTX Exchange (DTX),
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.