A Bored Ape kollekció árai mutatják meg az NFT-piac valódi helyzetét?

-

Kezdjük a rossz hírrel! Ha a Bored Ape NFT-k csúcsárfolyamán vásárolt valaki, valószínűleg jelentős veszteségeket szenvedett el.

Ezeknek a digitális eszközöknek az értéke drasztikusan lecsökkent, sok befektetőt súlyos veszteségek között hagyva.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az NFT-árak zuhanása, a BAYC által illusztrálva

A Bored Ape Yacht Club NFT-k egykor rendkívül népszerűek számítottak, és a felhajtás csúcspontján az áruk vetekedett a luxusautókéval, viszont az azóta eltelt időben a piac gyakorlatilag összeomlott.

A Bored Ape NFT-k alapára körülbelül 93%-kal esett vissza, hiszen 2022 áprilisában még 429.000 dollárért cserélt gazdát a legolcsóbb token, míg jelenleg csupán 27.600 dollárért lehet hozzájuk jutni.

Ethereum-ban számolva sem jobb a helyzet, az árfolyam 91%-kal csökkent, 152 ETH-ról 11 ETH-ra.

Nem csak a majmok, hanem szinte minden NFT rosszul járt

A BAYC árainak csökkenése rávilágít az egész NFT piac előtt álló kihívásokra.

A kereskedési volumenek rekordalacsony szinten vannak, különösen azóta, hogy az OpenSea bejelentette, Wells-értesítést kapott az amerikai SEC-től, ami egy esetleges jogi eljárást jelez előre.

A BAYC kollekció jelentős részét adta az OpenSea forgalmának, az elmúlt években körülbelül 2 millió ETH értékű adásvételt bonyolítottak le a platformon.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az NFT piac mélyponton van, de mi lesz magával az ökoszisztémával?

Miközben az NFT piac gyengélkedik, néhány vállalat, amely korábban jelentős befektetést eszközölt az Ape ökoszisztémába, most irányt váltott.

A Tally Labs, amely a Bored Ape #1798 személyisége köré épített egy egész univerzumot, bejelentette, hogy leállítja az új és a már folyamatban lévő projektek finanszírozását is.

A cég vezérigazgatója optimistán tekint a BAYC projektek jövőbeli lehetőségeire, de elismerte, hogy a jelenlegi piaci helyzet nem túl kedvező.

A BAYC árainak a visszaesése egyfajta dominóhatással lehet az egész NFT piacra, mivel a befektetők és vállalatok újraértékelik piaci részvételüket, hiszen a szektor már nem tűnik olyan jövedelmezőnek, mint korábban.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Még mindig nincs megállapodás az orosz állami kriptotőzsdék létrehozásáról

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.