A Ripple befektetők az 1 milliárd XRP feloldása után, az új 0,01831 dolláros kriptóhoz fordulnak a maximális nyereségek érdekében

-


Vendégbejegyzés


A Ripple befektetők ismét pánikba estek, miután a közelmúltban történt 1 milliárd XRP token feloldás kínálati sokkot okozott a Ripple (XRP) token számára, ami további árcsökkenéshez vezetett a kriptó esetében.

Ennek köszönhetően ezek a Ripple befektetők más alternatívákat keresnek, és az ETFSwap (ETFS) felé fordultak, amelyet jelenleg 0,01831 dolláron adnak el a maximális nyereségért.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


1 milliárd XRP token feloldása a Ripple letétből

Az onchain analitikai platform, a Whale Alert egy X bejegyzésben felfedte, hogy 1 milliárd XRP token került feloldásra a Ripple escrow tárcájából szeptember 1-jén a havi token feloldások részeként.

E fejlemény ismét medvés hangulatot váltott ki a Ripple (XRP) token kapcsán, mivel azonnal árfolyamcsökkenést szenvedett el, és egészen 0,54 dollárig zuhant.

A Ripple havi XRP-feloldásokról ismert, hogy eladási hullámot váltanak ki, amikor a befektetők pánikba esnek a feloldások által okozott kínálati sokk miatt.

A még mindig az XRP tokenjeiket tartó befektetők egyre frusztráltabbak, hogy ezek a feloldások mindig visszaesést jelentenek a kriptotoken számára.

Emiatt jobb alternatívák után kutatnak, amelyek maximális nyereséget biztosíthatnak számukra.

A Ripple befektetők megtalálták az ETFSwap-ot (ETFS)

A Ripple befektetők megtalálták az ETFSwap-ot (ETFS), amikor olyan kripto tokeneket kerestek, amelyek maximális nyereséget biztosíthatnak számukra.

Az új kripto, amelyet 0,01831 dolláron árulnak a folyamatban lévő előértékesítés során, az előrejelzések szerint a következő nagy dolog lesz a kripto területén, ezért ezek a Ripple befektetők biztosak abban, hogy akár 200-szoros megtérülést is elérhetnek a kriptóba történő befektetésükkel.

Az ETFSwap (ETFS) tényleg a következő nagy dolog, nem csak a kriptóban, hanem a globális pénzügyekben is.

Az ETFSwap befektetési platform forradalmasítja a befektetők befektetését több eszközosztályba az ETFS token segítségével.

A decentralizált pénzügyi (DeFi) platform tokenizálni fogja a valós eszközöket (RWA-k), mint például a tőzsdén kereskedett alapokat (ETF-ek), és a felhasználók képesek lesznek befektetni és kereskedni velük, egyszerűen az ETFS token cseréjével ezekre a hagyományos eszközökre.

Ezeken az ETF-eken kívül a kereskedési platform számos árucikket, többek között aranyat, ezüstöt, gumit, nyersolajat és gyapotot is tokenizál majd, amelyekbe a befektetők az ETFSwap (ETFS) token segítségével fektethetnek be.

Mindeközben a platform kriptoeszközöket is kínál, megkönnyítve a portfólió diverzifikálását.

Az ETFSwap (ETFS) az úttörő és zökkenőmentes kereskedési lehetőségekhez vezető útlevél a decentralizált platformon.

A platform 24/7 piaci lefedettséget kínál, így a felhasználók bármikor vásárolhatnak, eladhatnak és kereskedhetnek ezekkel az ETF-ekkel, még akkor is, amikor a hagyományos piacok zárva vannak.

Az ETFSwap platform az Ethereum hálózatra épül, így bőséges likviditás áll rendelkezésre a felhasználók megbízásainak azonnali teljesítéséhez.

A befektetők anonim módon végezhetik majd a kereskedéseiket, mivel az ETFSwap (ETFS) a platformba integrálta a zero-knowledge (ZK) proof technológiát.

Ennek köszönhetően a felhasználók személyazonosságuk vagy más érzékeny információk felfedése nélkül kereskedhetnek.

A platform kiemelten kezeli a felhasználók magánéletét, ezért gondoskodott arról is, hogy ne legyenek Know-Your-Customer (KYC) követelmények.

A Ripple befektetői is bíznak abban, hogy az XRP-nél lenyűgözőbb tokenomikája miatt maximálisan profitálhatnak ebből az új kriptóból.

Az ETFSwap (ETFS) kínálat nem koncentrálódik a csapattagok kezében, mint az XRP, amelynek a Ripple tartja a kínálat nagy részét.

A befektetőknek sem kell aggódniuk az ETFSwap csapat által okozott kínálati sokk miatt, mivel a token kínálatának 6%-át öt évre kiosztották nekik.

Említést érdemel, hogy a csapatot a SolidProof audit cég ellenőrizte és tanúsította.

Következtetés

Az ETFSwap (ETFS) 0,01831 dolláros árfolyamával ez az új kripto jobb kockázat-nyereséget kínál, mint egy olyan token, mint a Ripple (XRP), amelynek árfolyama stagnál.

Éppen ezért, mint ezek a Ripple befektetők, a legjobb, ha sietsz és megveszed az ETFSwap (ETFS) folyamatban lévő előértékesítésében, mielőtt a tokenek elkelnek, és lemaradsz a befektetés 200-szoros megtérüléséről.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.