A Bitget Protection Fund a piaci zavarok ellenére is 390 millió dolláron tartja a 2024. augusztusi kötelezettségvállalás feletti összeget

-

A Bitget, a vezető kriptopénzváltó és Web3 vállalat, továbbra is hangsúlyozza a felhasználói eszközök biztonsága iránti elkötelezettségét a védelmi alap 2024 augusztusára vonatkozó legújabb frissítésével.

A jelentős piaci volatilitással jellemezhető hónap ellenére a Bitget Protection Fund megőrizte 390,7 millió dolláros átlagos értékét, ami jelentősen meghaladja a vállalat eredeti 300 millió dolláros kötelezettségvállalását.

A 2022 decemberében a felhasználói eszközök kritikus biztonsági rétegeként létrehozott Protection Fund önfinanszírozó és teljesen átlátható, nyilvánosan látható pénztárcákban tárolt.

A Bitget átláthatóság és biztonság iránti elkötelezettségét tovább erősíti a Proof-of-Reserves, amely biztosítja a felhasználói eszközök minimum 1:1 tartalékolási arányát, és a korábbi frissítések szerint a Bitget az indulás óta jóval 150% felett tartja ezt az arányt.

Bitget

2024 augusztusában a Protection Fund a Bitcoin árfolyamának mozgásához igazodó fluktuációkat mutatott, állandó, 6500 BTC-s egyenleget tartva fenn.

Az alap 424,8 millió dollárral augusztus 2-án érte el a csúcsot, amikor a Bitcoin elérte a legmagasabb, 65.358 dolláros árfolyamát, és augusztus 6-án érte el a mélypontot 350,7 millió dollárral, ami egybeesett a Bitcoin árfolyamának 53.956 dollárra történő csökkenésével.

E változások aláhúzzák az alap piaci körülményekre való reagálóképességét, és rugalmas biztonsági hálót nyújtanak a felhasználók számára.

Gracy Chen, a Bitget vezérigazgatója így nyilatkozott,

„A felhasználók biztonsága iránti következetes elkötelezettségünk nyilvánvaló a védelmi alapunk átlátható megosztásában és fenntartásában, még a kihívásokkal teli piaci körülmények között is. A felhasználói vagyon jelentős tartalékokkal való védelmével továbbra is építjük a bizalmat és biztonságos kereskedési környezetet kínálunk.”

A Bitget Protection Fund továbbra is a biztonsági infrastruktúra egyik sarokköve, amelynek célja, hogy megvédje a felhasználókat az előre nem látható kockázatoktól és a piaci instabilitástól.

Miközben a Bitget növeli globális jelenlétét, a vállalat továbbra is szilárdan kitart küldetése mellett, hogy biztonságos, átlátható és megbízható platformot biztosítson a kriptopénz-kereskedelem számára.

A Bitget védelmi alapjának ellenőrzéséhez kérjük, látogasson el ide.

Bitget

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptopénzváltója és Web3 vállalata. A több mint 30 millió felhasználót kiszolgáló, több mint 100 országban és régióban működő Bitget tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő copy trading funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat az okosabb kereskedésben.

A korábban BitKeep néven ismert Bitget Wallet egy világszínvonalú, többláncos kriptotárca, amely átfogó Web3 megoldások és funkciók sorát kínálja, beleértve a tárca funkciót, a csereügyletet, az NFT Marketplace-t, a DApp böngészőt és még sok mást.

A Bitget hiteles partnerekkel, köztük a legendás argentin labdarúgó Lionel Messi-vel és a török nemzeti sportolókkal, Buse Tosun Çavuşoğlu (birkózó világbajnok), Samet Gümüş (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydın (röplabda válogatott) együttműködésével inspirálja az embereket a kripto felkarolására.

További információért látogasson el: Weboldal | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

Kockázati figyelmeztetés: A digitális eszközök árai ingadozhatnak és áringadozást tapasztalhatnak. Csak annyit fektessen be, amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen. A befektetés értékét befolyásolhatja, és lehetséges, hogy nem éri el pénzügyi céljait, vagy nem tudja visszaszerezni a tőkebefektetését. Mindig kérjen független pénzügyi tanácsot, és vegye figyelembe saját pénzügyi tapasztalatait és pénzügyi helyzetét. A múltbeli teljesítmény nem megbízható mércéje a jövőbeli teljesítménynek. A Bitget nem vállal felelősséget az Önt esetlegesen ért veszteségekért. A jelen dokumentum nem értelmezhető pénzügyi tanácsadásként. További információkért lásd a Felhasználási feltételek.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.