A mém érme árak visszahőköltek, de a Crypto All-Stars széfet nyit a mémeknek

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék folyton reflektorfénybe kerülnek, hol egy mínuszos időszak utáni emelkedéssel, hol pedig egy meredek zuhanással. Ezúttal a lejtmenetükről számolhatunk be. 

Ám ebben a bizonytalanabb fázisban is kiemelkedik a mém érmék közül a Crypto All-Stars (STARS) előértékesítése.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A STARS-ról a kripto szakértők egyenesen azt állítják, hogy miután belépett a tőzsdére, akár meg is 10x-ezheti az árát. 

Mi történik a mém érmékkel? A piaci kapitalizációjuk 38,8 milliárd dollárra csökkent 

A mém érmék piaca kisebb lejtmenetbe kezdett, úgy néz ki, hogy ez a szektor még nincs túl a nehéz időszakon. 

Az elmúlt 24 órában a terület teljes piaci kapitalizációja 3,8%-os csökkenéssel 38,8 milliárd dollárra apadt, az azonnali kereskedési volumen pedig 4,5 milliárd dollárt tesz ki.

mém érme

Forrás: CoinGecko

A top mém érmék pirosba öltöztek, így az elmúlt 24 órában a DOGE 2,5%-kal, a SHIB 3,4%-kal, a PEPE 5,6%-kal csökkent.

A FLOKI 19,6%-kal került lejjebb, így a vezető mém érmék táborában ő könyvelhette el a legnagyobb veszteséget.

A helyzet az, hogy a mém érmék az utóbbi héten zömében csökkentek, és ez a negatív árfolyammozgás gondolkodóba ejti a befektetőket.

Igaz, szeptember 2-án a Santiment arról számolt be, hogy DOGE, a SHIB és a PEPE aktív címeinek száma a 24 órás időkeretbe augusztus 31. óta megugrott.

mém érme

Forrás: Santiment

A több cím akkor több kereskedő jelenlétére utalt a piacon, ami nagyon jó ómen. Ki tudja, lehet, hogy a mostani csökkenés csak egy kis megingás, és a mém érmék újabb vad bikatáncba kezdhetnek.

A kripooptimizmust az alábbi események táplálják 

A Bitcoin augusztus végén, szeptember elején újra megközelítette az 59 000 dollárt, ez szélesebb körű kriptopiaci erőre utal.

Viszont a Crypto Fear & Greed Index még mindig a „Fear” területen ácsorog. 

Forrás: Alternative.me

Ugyan ez negatívnak tűnhet, de a bölcs kereskedők tudják, hogy igazából bikás jel is lehet. Figyeld csak a népszerű mondást: „Légy mohó, amikor mások félnek”.

A szeptember akár akciódús hónap is lehet a befektetők számára, de ez tényleg a jövő titka.

Közeledik az elnökválasztási viták időpontja, melyek során a jelöltek kriptovaluták melletti állásfoglalása befolyásolhatja a piacot.

Aztán ne feledkezzünk meg a FED kamatdöntéséről (a várakozásoknak megfelelően csökkenti a kamatlábakat) sem, az is nagy hatást gyakorolhat a kriptotérségre.

A fentieken túl még az amerikai munkaügyi jelentés is óriási hatással lehet a befektetői hangulatra.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szeptember rendszerint nehéz hónap szokott lenni a kriptók számára.

A szeptemberi adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin a szeptemberi hónapokban átlagosan 6,5%-ot szokott csökkeni, és ha ránézünk a CoinMarketCap árfolyam-grafinokjára, azt látjuk, hogy az érme az elmúlt hónapban átlagosan 6,74%-ot csökkent. Úgy fest ez, akár egy önbeteljesítő jóslat.

Forrás: CoinMarketCap

Persze ez a trend meg is fordulhat idén, hiszen szeptemberre rengeteg jelentős esemény szerepel a naptárban. Ki tudja, lehet, hogy a mém érmék hamarosan ismét szárnyalni kezdenek.

Nézd meg a Crypto All-Stars előértékesítését

A Crypto All-Stars ragyogó előértékesítést tart, közelít az 1 millió dolláros gyűjtési összeghez

Míg a piac tartós fellendülésre áhítozik, újabban egy friss mém érme ragadta meg a befektetők figyelmét.

A Crypto All-Stars az ICO folyamán egyre közelebb settenkedik az 1 millió dolláros határhoz, a STARS tokenek darabonkénti ára pedig csak 0.0014248 dollár.

Persze ez az érték az újabb előértékesítési körökkel emelkedni fog, így az jár a legjobban, aki minél hamarabb csatlakozik projekthez. 

De vajon minek köszönheti a sikerét ez az érme? 

mém érme

A hype okának magva a Crypto All-Stars fő funkciójában, a „MemeVault„-ban keresendő. 

Ez teszi lehetővé a befektetők részére, hogy olyan kedvelt mém érméket kössenek le, mint a DOGE, a SHIB és a PEPE, ezért pedig STARS tokeneket kapnak.

A leköthető mém érmék jelenleg az alábbiak, de a kör a jövőben bővülni fog: Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog, Milady, Turbo, Toshi The Cat, Coq Inu, Bonk.

Természetesen minél hosszabbra nyúlik a staking időszaka, annál magasabb jutalom jár. A staking során a becsült APY jutalom cikkünk írásakor 1482%.

A $STARS érmejutalmak elosztása 2801,44 $STARS token ETH blokkonként történik. A jutalmak 2 év alatt kerülnek kifizetésre, és az ICO után lehet őket igényelni.

mém érme

A STARS tokenek tartása akár meg triplázhatja a jutalmakat, ezért a befektetők különösen motiváltak a hosszú távú tartásra, és nem adják el az érméiket. 

A STARS natív érmék népszerűségét tovább fokozza az, hogy Jacob Bury kripto szakértő a közelmúltban közzétett egy videót a projektről.

Ebben a videóban kifejti, hogy szerinte az érme árfolyama a DEX-re való érkezése után a 10-szeresére fog emelkedni.

A Business2Community elemzője azt gondolja, hogy a MemeVault és a retro báj keveréke teszi igazán különlegessé a Crypto All-Stars-t.

Egy dologban mindketten egyetértenek, ezt a kriptót igenis érdemes lehet megvenni.

A Crypto All-Stars tokenomikájában 20-20% kerül az előértékesítéshez, és a marketinghez, míg a letéti jutalmak és a Meme Vault ökoszisztéma is kap 25-25%-ot. A CEX/DEX 10%-ot kapott a fejlesztői csapattól.

A Crypto All-Stars a biztonságot is kimaxolja, hiszen intelligens szerződéseit a Coinsult és a SolidProof is auditálta.

Mivel ritkaságszámba megy, hogy egy vadonatúj mém érme vállalja az auditálást, de a Crypto All-Stars egyenesen kettőt is bevállalt, valóban kiemelkedik a társai közül.

Ez az átláthatóság még tovább fokozza az érme körüli nyüzsgést, és az már most látszik, hogy izgalmas hónapok előtt áll.

Nézd meg a Crypto All-Stars előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.