Mi a következő lépés a Solana és az Ethereum számára? Tudd meg, miért halmozzák fel a bálnák ezt az új ICO-t!

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac gyenge teljesítménye folytatódik, mivel a Bitcoin (BTC) 60.000 dollár alá zuhant.

Az olyan top altcoinok, mint a Solana (SOL) és az Ethereum (ETH) sem járnak jobban, és kulcsfontosságú árszinteket veszítettek. Mi a következő lépés a DeFi óriások számára?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Közben a bálnák az Intel Markets (INTL), egy úttörő projektre fogadnak, amely a globális kriptokereskedési életet igyekszik átformálni.

A mesterséges intelligenciával hajtott tőzsdei protokollja a befektetési város beszédtémájává vált, és az elemzők a következő nagy dologként üdvözölték.

Intel Markets (INTL): A bálnák nagyban fogadnak az új DeFi protokollra

Az Intel Markets (INTL), egy új ICO, nem csak a kiskereskedelem kedvence, hanem a bálnák radarján is szerepel.

Az augusztusban indult előértékesítéssel nemrég több mint 220.000 dollárnyi korai finanszírozás gyűlt össze.

Solana

Ez az egyre növekvő bálna-aktivitás az újdonságával és jelentős növekedési kilátásaival hozható összefüggésbe.

Mint feltörekvő kriptopénz, a felfelé ívelő potenciálja eltörpül a már bevált tokeneké mellett. Az ICO az 1. fázisban van, erősen diszkontáltan, 0,009 dollár/token áron.

Az elfogadás szinte biztos, az iparági szakértők 45-szörös emelkedést jósolnak a vezető tőzsdékre való bevezetés után.

Szintén hozzájárul a vonzerejéhez és a növekvő bálnai érdeklődéshez a 36 milliárd dolláros globális kriptokereskedelmi piac közelgő átalakítása.

A demokratizált pénzügyek korszakának bevezetését célzó víziójával, az AI és a blokklánc technológia keverékével a korlátok lebontására készül.

A platformot az Ethereum és a Solana blokkláncokat támogató kettős lánc architektúrája tovább emeli a többihez képest.

Solana (SOL): 200 dollár fölé emelkedik?

A Solana (SOL), a DeFi világ egyik kulcsszereplője, megkönnyíti a decentralizált alkalmazások (dAppok) létrehozását.

Az ökoszisztéma rohamos ütemben növekszik, és a Solana blokkláncot átkarolta, a jövőbeli kilátásai ígéretesek, így hosszú távon jó kripto, amit érdemes tartani.

A közelmúltbeli teljesítménye azonban messze elmaradt az év első negyedévében tapasztalt hihetetlen futásától. A Solana árfolyama március és április között 200 dollár körül volt – azóta szabad esés következett be.

Az árfolyam augusztusban érte el a 110 dollárt, bár ezt követően volt egy emelkedés 130 dollár fölé.

Mindazonáltal az árfolyam lefelé mozog. Mi lesz a következő lépés? A jelenlegi árfolyamon a Solana óriási árengedménnyel indul – bővítse a portfólióját, ha még nem tette volna.

A következő hetekben 200 dollár fölé emelkedés várható, így ez az egyik legjobb érme, amibe érdemes befektetni.

Ethereum (ETH): 3000 dollár fölé várható felfelé ívelés

Az Ethereum (ETH), a vezető altcoin és egy DeFi óriás, nem mentesült a piac idei többszöri hullámvölgyétől sem. A legutóbbi a 2400 dollár felé tolta, elvesztve a kulcsfontosságú támaszokat.

A szélesebb kriptopiac iránti csökkenő érdeklődés és bizalom összefüggésbe hozható a medvebajával.

De a kibontakozó fellendüléssel az Ethereum érme nemrég a 2500 dolláros ellenállást támaszra fordította.

A következő napokban és hetekben további emelkedések várhatók, különösen az általános piaci rali miatt, nem megfeledkezve az ETH ETF-ekbe történő hatalmas beáramlásokról.

Egy Ethereum árfolyam-előrejelzés szerint a 3000 dollárt meghaladó rali küszöbön áll. A vezető altcoin a becslések szerint még a harmadik negyedév vége előtt elérheti ezt az értéket.

Ez megmagyarázza a növekvő érdeklődést, a hozzáértő befektetők pedig pozícionálják magukat egy esetleges nagy ugrás előtt.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a Solana és az Ethereum figyelemre méltó mértékben csökkent az eddigi csúcsokhoz képest, a visszapattanás előtt áll

Közben az Intel Markets, egy feltörekvő kriptopénz, felkeltette a bálnák figyelmét.

A növekvő érdeklődés az újdonságának, mint mesterséges intelligenciával működő kriptokereskedési platformnak és a hatalmas növekedési kilátásoknak köszönhető.

Tudj meg többet az IntelMarkets-ről:

Előértékesítés: Intel Markets (INTL)
Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial
Twitter: https://x.com/intel_markets

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.