Az XRP és a Cardano a negyedik negyedév bikafutása előtt csökkenhet. Melyik altcoinok tudnak helytállni a piaci volatilitás közepette?

-


Vendégbejegyzés


A bikafutás és a várva várt altcoin-szezon a láthatáron van, és bármelyik nap felrázhatja a kriptopiacot.

A vihar előtti csend ellenére az altcoinok továbbra is alacsony értékeléseken vannak, ami a közelgő robbanásszerű növekedésre utal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az XRP és a Cardano különösen az XRP és a Cardano esetében lehet, hogy a negyedik negyedévben bekövetkező rally előtt egy kis visszaesés következik be.

Az izgalom fokozódásával minden befektető fejében az a kérdés, hogy mely altcoinok maradnak erősek a piaci volatilitás közepette.

Ez a cikk feltárja és kiemeli a potenciális altcoinokat, amelyek készen állnak arra, hogy ellenálljanak a felfordulásnak és tőkét kovácsoljanak a közelgő piaci hullámzásból.

Fedezd fel, hogy mely digitális valuták dacolhatnak az esélyekkel és kerülhetnek ki győztesen ebből a kritikus időszakból.

DOGEN: Az első mém érme a legjobbat akaró alfahímek számára

Engedd szabadjára a belső alfádat a DOGEN-el, a mémtokennel, amely azok számára készült, akik csodálatos életet akarnak élni.

A DOGEN az alfakutya, aki sosem hagyja ki az esélyt, hogy nagyot nyerjen.

Ez a token olyan győztesek számára, akik nem érik be kevesebbel. Gondolj luxusautókra, halomnyi pénzre és gyönyörű nőkre – ez az Alpha DOGEN életstílus!

XRP

💎HODL mint egy főnök, hódítsd meg a piacot💎

Kész vagy úgy élni, mint egy Alpha DOGEN, és élvezni az élet legszebb dolgait? A leszállópályán van, az előértékesítés végére 700%-os felszállásra készül – és ez még csak a kezdet.

A DOGEN-el potenciálisan ezerszeres hozamot érhetsz el, mivel a mémtokent vezetik az idei altcoin-szezon legforróbb trendjét.

Minnél hamarabb beszállsz, annál többet nyersz! Ez egy olyan üzlet, amit mások irigyelni fognak, és Te az élen leszel a mezőnyben.

⚡️Lemaradtál a WIF-ről, Popcat-ről vagy az emelkedő Ponke-ről?⚡️

A DOGEN az új kutyus a Solana mémtokenek földjén a BONK, a WIF és a Popcat mellett, akik elképesztő 1000%-os növekedésükről ismertek.

A jelenleg alulértékelt DOGEN készen áll arra, hogy ezt a kriptonarratívát a következő szintre emelje, és potenciálisan rekordokat döntsön ebben a bikafutásban.

🎉 Közösségi alapú, valódi értékkel🎉

A DOGEN nem csupán egy rövid életű hype, ez egy növekvő mozgalom.

A DOGEN mögött álló csapat arra összpontosít, hogy egy olyan alfa vezetőkből álló virágzó közösséget építsen, akik nem hajlandóak kevesebbel kiegyezni, és felkészültek a piac uralására.

A token valódi értéket kínál, az izgalmas kampányoktól kezdve a korai alkalmazóknak nyújtott exkluzív juttatásokig. A DOGEN egy lehetőség, hogy részesei lehessünk valaminek, ami maradandó.

Tartsd a DOGEN-t, és hagyd, hogy mások irigyeljenek Rád! Csatlakozz még ma a Dogen hadsereghez és hódítsd meg a kriptovilágot! 🚀

ZRO: Úttörő szerepet játszik az Omnichain interoperabilitás terén egy intelligensebb blokklánc jövő érdekében

A LayerZero megváltoztatja a játékot az omnichain átjárhatósági protokolljával. Ez lehetővé teszi, hogy a különböző blokkláncok közvetlenül és biztonságosan, bizalmi problémák nélkül beszéljenek egymással.

A legfontosabb funkció, az Ultra Light Nodes (ULN-ek) gyors és biztonságos láncon átívelő kommunikációt tesz lehetővé.

Támogatja mind az olyan okos szerződéses blokkláncokat, mint az Ethereum, mind a non-EVM láncokat, mint az Aptos.

Ez a tech megváltoztathatja a játékot, ahogy a többláncos világba lépünk. A további integrációk és egy kormányzati token tervével a ZRO a jelenlegi piaci ciklusban forró választásnak tűnik. Tartsuk rajta a szemünket!

A Jupiter (JUP) a DeFi jelentős áttörésére készül a közelgő airdrop-al

A Jupiter a Solana blokkláncon a decentralizált pénzügyek (DeFi) egyik vezető szereplőjévé vált. A hatékony tokencsere és határidős kereskedés révén ismert.

A likviditás-összevonással kezdve a Jupiter mostanra már perpetual futures-t kínál, mint a GMX, és tervezi egy decentralizált stabilcoin bevezetését.

A 2024. január 31-én esedékes JUP token airdrop 2024. január 31-én jutalmazza a korai felhasználókat, egymilliárd token kerül közel 955 000 pénztárcába.

Ez a fejlett funkcióival együtt vonzóvá teszi a Jupitert a jelenlegi piacon. A platform növekedése és innovációja sokak szemét megragadja a kriptovilágban.

Wormhole: A multichain-potenciál felszabadítása a következő altcoin-boomhoz

A Wormhole egy nagy teljesítményű platform, amely több mint 30 top blokkláncot köt össze.

Segítségével a fejlesztők és a felhasználók különböző hálózatokon keresztül juthatnak likviditáshoz.

Az olyan nagy nevek, mint a Circle és az Uniswap bíznak a Wormhole-ban, amely már több mint 40 milliárd dollárt mozgatott meg.

A DeFi, az NFT-k és más felhasználási esetekkel a Wormhole a következő altcoin-szezonban ragyogni fog. Az erős technológia és a széleskörű felhasználás vonzóvá teszi a mai piacon.

Következtetés

A várakozások az XRP és a Cardano potenciális zuhanására utalnak. A ZRO, a JUP és a W rövid távon talán kevesebb potenciált mutathat.

A kiemelkedő lehetőség azonban a DOGEN-ben rejlik. A luxusra és sikerre vágyók számára tervezett DOGEN az alfahímeket szólítja meg.

Magas növekedést ígér, az előértékesítés végére akár 700%-ot is elérhet, és az idei altcoin-szezonban jelentősen megsokszorozódó hozamot kínálhat.

A cél a piacvezetők közösségének kiépítése. A DOGEN valódi előnyöket is kínál, többek között exkluzív kampányokat és kedvezményeket a korai elfogadók számára.

Webhely: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.