A Bitcoin mellőzése: A Raboo gyors előértékesítési őrületében a befektetők lecsapnak a Raboo-ra – 5. szakasz következik!

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin sajnos nem tudott talpra állni a heti visszaesésből, és ennek következtében a befektetők a domináns kriptopénzről egy új, Raboo ($RABT) nevű előértékesítési kriptopénzbe fektetnek.

Ahogy közeledik a folyamatban lévő előértékesítés ötödik szakasza, jelentősen megnőtt a kereslet a Raboo tokenje iránt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ahogy felfedezzük, hogy a befektetők miért hagyják el a Bitcoint, nézzük meg azt is, hogy mit kínál a Raboo az előértékesítés ezen szakaszában

A Bitcoin árfolyama visszaesik, mivel a befektetők kivonják pénzüket az ETF-ekből

Mióta a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapokat (ETF-eket) az év elején az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) jóváhagyta, a spot Bitcoin ETF-ek jó irányba mutató barométerei voltak annak, hogy az emberek hogyan vélekednek a Bitcoinról.

A múlt héten azonban ezek az eszközök nyomás alatt voltak, mivel az öt kereskedési napból négy napon pénzkiáramlás volt megfigyelhető.

A Bitcoin az előző hét hétfőjén fogadott be tőkét, és mintegy 202 millió dollár folyt be az ETF-ekbe.

A többi napon azonban a Farside kockázati tőkebefektető cég adatai szerint 500 millió dollár körüli kiáramlást figyeltek meg.

A várakozásoknak megfelelően az ETF-ekbe áramló pénzmennyiség csökkenése együtt járt a Bitcoin árfolyamának zuhanásával.

Szeptember 2-án a Bitcoin ára 6,54%-kal csökkent, és a héten 58 450 dollár körül mozgott.

A Binance tőzsdei platformon jelenleg sok eladási megbízás van a BTC-re 60 000 dolláron, ami azt jelzi, hogy az emberek készek eldobni a BTC-jüket, hogy más lehetőségekbe fektessenek.

19%-os hozam: A Raboo megjutalmazza a közösségét az előértékesítés 5. szakaszában

Miután a befektetők most a Bitcoinról az olyan új DeFi projektek felé fordítják figyelmüket, mint a Raboo, az előértékesítési őrület várhatóan folytatódni fog.

Meglepő módon a Raboo fő célja, amely még az érdekes előértékesítésen túl is az, hogy olyan platformmá váljon, amely elősegítené egy egészséges mémközösség növekedését.

A Raboo egyébként nem csak a mémekről szól, hanem egy olyan környezet elősegítéséről, amely lehetővé teszi a kreativitást, és ahol az embereket együttműködésre ösztönzik.

A Raboo mozgalomhoz minél többen csatlakoznak, annál többen tudnak hozzájárulni az aktív közösséghez, ahol az emberek vitatkozhatnak, alkothatnak és szórakozhatnak.

A háttérben a Raboo büszke arra, hogy figyelemre méltó tehetségű és tapasztalattal rendelkező fejlesztői csapattal rendelkezik.

Ez az elhivatott csapat egy erős és megbízható platform létrehozására összpontosít, és készen áll arra, hogy a Raboo megfeleljen a közösség elvárásainak, ami az egyik legjobb DeFi meme érmévé váljon a piacon.

Ahogy az előértékesítés az ötödik szakaszhoz tart, ahol a $RABT ára 0,0057 dollár lesz, egyes elemzők azt tanácsolják a befektetőknek, hogy gyorsan csatlakozzanak, hogy tanúi lehessenek a várható 19%-os hozamnak az előértékesítés következő szakaszában , és készüljenek fel a 100-szoros kiugrásra is, amely az előrejelzések szerint bekövetkezik, amint a tőzsdére kerül.

Következtetés

Ahogy a Bitcoin nagy nyomás alatt van az ETF-kiáramlás és a csökkenő árak miatt, sokan beugranak a Raboo-ba – az élénk közösséggel és egy új mémgazdasággal rendelkező projektbe.

Az előértékesítés közelgő ötödik szakaszában várható 19%-os növekedés, és a tőzsdére való bevezetéskor a 100-szoros növekedés lehetősége teszi a Raboo-t érdekes opcióvá azok számára, akik új DeFi projekteket keresnek, amelyekbe befektethetnek.

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.