A DTX Exchange előértékesítés rekordidő alatt eléri a 3. szakaszt: a Solana és a Ripple tulajdonosok felvásárolják azt

-


Vendégbejegyzés


A DTX Exchange (DTX) egyre forróbb téma a kriptopiacon. A folyamatban lévő előértékesítése kiemelkedő teljesítményt nyújt, 200%-os hozamot biztosítva a korai vásárlóknak.

A DTX Exchange előértékesítése rekordidő alatt jutott el a 3. szakaszba: mindössze néhány rövid hónap alatt.

Olyan nagy a kereslet, hogy néhány Solana (SOL) és Ripple (XRP) tulajdonos érdeklődik iránta.

Ismert piaci elemzők arra utalnak, hogy a DTX potenciálisan 100-szorosára emelkedhet 2024-re. Ma megvizsgáljuk, hogy miért.

DTX Exchange (DTX): A jövő erőműve

A DTX Exchange (DTX) nevet szerez magának a kriptobizniszben. Több mint 2 millió dollárt gyűjtött eddig az előértékesítés során, és az előrejelzések szerint ez a szám még ebben a hónapban eléri a 3 millió dollárt.

A DTX Exchange annyira forradalmian új, hogy még az olyan nagynevű YouTuberek, mint a Crypto Nitro is a következő kereskedési szuperhatalomnak látják.

Ami egyedülállóvá teszi, az a hibrid kereskedési modellje, amely a DEX és a CEX legjobb tulajdonságait egyesíti.

A DTX Exchange-en így az emberek több mint 120 ezer eszközkategóriát, például részvényeket, kötvényeket és kriptopénzeket vásárolhatnak 1000-szeres tőkeáttétellel.

Mindezt ráadásul úgy tehetik meg, hogy közben teljesen névtelenek maradnak, mivel a DTX Exchange nem végez semmilyen regisztrációs KYC-ellenőrzést, ami a rajongók kedvencévé teheti.

Mivel hamarosan elindul ez az L1 blokklánc protokoll, a kereskedők sietnek megvásárolni a natív tokenjét, a DTX-et, mielőtt annak értéke emelkedne.

Most az előértékesítés 3. szakaszában van, és mindössze 0,06 dollárba kerül – ami 200%-os emelkedés a 0,02 dolláros induló árhoz képest.

Azonban ez az ár a 4. szakasz megkezdése után 0,08 dollárra fog emelkedni, és a szakértők további 100-szoros ugrást jósolnak, miután 2024 harmadik negyedévében Tier-1 tőzsdei bevezetésre kerül sor.

Solana (SOL): Egy új kitörés közeleg

A Solana (SOL) eközben piros árfolyamgrafikonokat mutat. A CoinMarketCap adatai szerint a Solana árfolyama csak az elmúlt hónapban közel 20%-ot esett.

Ez a zuhanás azért következett be, mert az emberek egyre jobban érdeklődtek a Tron blokkláncra épülő SunPump mém token generátor iránt.

Mindazonáltal a Crypto Rover elemzője továbbra is bikás a Solana kriptóval kapcsolatban. X bejegyzésében azt írja, hogy a SOL nagy kitörésre készül.

A SOL technikai adatai alátámasztják ezt a kijelentést. Jelenleg a Solana Williams Percent Range értéke -86, ami a vételi zónában van, miközben 80-as RSI-t is látunk.

Mindezen tényezők más szakértőket is bikássá tettek. A Solana árfolyam-előrejelzésükben 143 dollárra való emelkedést jósolnak 2024 októberének vége előtt.

Ripple (XRP): Potenciális parabolikus növekedés

A Ripple (XRP) egy másik érme, amely némi viharban van. Az egyhetes grafikonon a Ripple árfolyama több mint 5%-ot esett a CoinMarketCap szerint.

Mando CT kripto szakértő azonban merész kijelentést tett erről az érméről. X posztja szerint az XRP parabolikus növekedést fog látni, amint kitör.

A pletykák szerint a Ripple már kifizette a SEC-nek a 125 millió dolláros bírságot, és a héten nagy bejelentés várható. Ha ez igaz, akkor bikás trend alakulhat ki a Ripple számára.

Más elemzők 2024 szeptemberére 0,63 dolláros értéket jósolnak a Ripple árfolyam-előrejelzésükben.

Mitől olyan vonzó a DTX Exchange a Solana és a Ripple tulajdonosok számára?

Bár a Solana és a Ripple jól megalapozott kriptopénzek, amelyek növekedhetnek, a DTX Exchange fölénybe kerül.

Több trillió dolláros piachoz csatlakozik, mint például a 133T dolláros kötvények és a kisebb piaci tőkeérték.

Más szavakkal, a DTX-nek kevesebb új pénzre van szüksége ahhoz, hogy szárnyaljon, miközben stabil marad. Így a bálnák ehhez az újonchoz fordulnak, hogy tőkét kovácsoljanak a növekedésből.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.