A tinédzser, aki kriptomilliomossá vált a Solana megvásárlásával 5 dolláros áron azt mondja, hogy ez az Ethereum token ICO egy Game Changer

-

Egy tinédzser, aki 2020-ban a Solana (SOL) 5 dolláros korai befektetéséből kriptomilliomossá vált, a kiskereskedelmi és a nagy bálnák körében vásárlási lázba hozta a 0,01831 dolláron értékesített ETFSwap(ETFS) vírusos ICO tokent, amely a változást hozó tényező, amely a befektetők portfóliónyereségét akár 100-szorosára is növelheti ebben a bikafutásban.

A Solana (SOL) árfolyamcsökkenést szenved, mivel a befektetők profitot vesznek az ETFSwap (ETFS) 100x ICO token megvásárlásához.

A veterán kriptoelemzők 5%-os árfolyamcsökkenésről számoltak be a Solana (SOL) napi grafikonján, mivel a tulajdonosok és a befektetők likvidálják a nyereséget, hogy megvásárolják az ETFSwap (ETFS) ICO-t, amelyet a héten egy tizenéves kriptomilliomos a következő 100x tokenként reklámozott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tinédzsert, aki 19 millió dolláros nyereségre tett szert a Solana (SOL) 2020-as megvásárlásával, a kriptoelemzők felfedezték, hogy 12 millió dolláros tömeges átutalásokat hajtott végre a tőzsdéken, hogy megvásárolja az ETFSwap (ETFS) alulértékelt ICO tokent.

Az ETFSwap (ETFS) ICO token, amely várhatóan 2024 negyedik negyedévében, a kripto bikafutás kezdete előtt indul és debütál, megelőzte a Solana (SOL)-t a jövedelmezőségi rangsorban, mivel a veterán elemzők előrejelzései szerint ez fogja vezetni a 100-szoros bikás altcoin rallyt.

Az ETFSwap (ETFS) 100x token emelkedése küszöbön áll, ahogy a tinédzser kriptomilliomosok dobják a SOL-t, hogy ICO-t vásároljanak.

Az ETFSwap (ETFS) DeFi tokenje 2024 negyedik negyedévében bikás megarallyra készül, miután az olcsó 0,01831 dollárért árult vírusos ICO tokenje milliós beáramlást kapott a tinédzser kriptomilliomosoktól és a Solana befektetőktől, akik 100x portfóliónyereségre pozícionálnak.

Az ETFSwap (ETFS) megváltoztatja a kripto befektetők játékát, mivel elindul egy 100x DeFi token listázására, amely robusztus kereszthasznúságokkal és felhasználási esetekkel rendelkezik, amelyek 2024-ben a legtöbb kriptovalutát felülmúlják.

Az ETFSwap (ETFS) befektetők, akik most olcsón megvásárolják az ICO tokent, megkapják a számukra kedvező kereskedési kedvezményeket, amikor elcserélik és kereskednek vele a nagyon keresett tokenizált ETF-ekre, amelyeket a DeFi platformján fognak jegyezni.

Az ETFSwap (ETFS) DeFi platformja már majdnem készen áll az indításra

A DeFi platform beépített AI-alapú eszközökkel fog rendelkezni, amelyeket az intelligens kereskedők és felhasználók a kriptopiacokon való kereskedés hatékonyságának javítására használhatnak.

A platformon a rendkívül keresett tokenizált ETF-ek lesznek listázva, többek között tőkeáttételes, árupiaci, spot Bitcoin, spot Ethereum, részvény, kötvény és piaci ETF-ek.

A kriptokereskedők a felhasználói DeFi kereskedési platformot fogják kihasználni, hogy több mint 5000 magas megtérülésű kriptovaluta határidős és perpetualszerződésével kereskedjenek, beleértve a legmagasabban jegyzett Solana mémcoint is.

A DeFi platform akár 100-szoros kereskedési tőkeáttétellel fogja támogatni a befektetőket és a kereskedőket, amellyel akár 54.000%-ra is felerősíthetik a tokenizált ETF-eken elért nyereséget.

Az ETFSwap (ETFS) felhasználók számára előnyös lesz a DeFi platform kihasználása, amely 24/7-ben működik, és teljes körű lefedettséget biztosít a kripto- és ETF-piacok eseményeiről és lehetőségeiről.
A DeFi platformot kihasználó kriptokereskedők több kereskedési pozíciót nyithatnak és zárhatnak tetszés szerint, hogy profitáljanak a különböző kereskedési lehetőségekből és kezeljék a kockázatokat.

A DeFi platform támogatni fogja a kripto és tokenizált ETF téteket. Az ETFSwap (ETFS) felhasználói és a befektetők vagyont építhetnek és passzív jövedelemre tehetnek szert, amikor a DeFi platform likviditási pooljain felteszik tétre tokenizált ETF-jeiket.

Ezenkívül akár 87%-os APR-t is kapnak jutalomként a staking és a DeFi platform likviditásának biztosításáért.

Az ETFSwap (ETFS) a legmodernebb DeFi platform elindításának végső fázisában van, amely támogatja az értékpapírok és a valós eszközök (RWA) tokenizálását.

Az ETFSwap (ETFS) felhasználói és befektetői kereskedhetnek tokenizált valós világbeli eszközeikkel (RWA) a láncban, és azonnali elszámolást kapnak a kereskedési nyereségről a visszaváltási kérelemre.

A DeFi platform magas szintű biztonsággal büszkélkedhet, mivel a CyberScope által auditált intelligens szerződései nem mutatnak sebezhetőséget.

Az ETFSwap (ETFS) projekt fejlesztői elérhetőek a kriptoközösségben, és teljesítették a KYC-t a SolidProof könyvvizsgáló céggel.

Következtetés

Az ETFSwap (ETFS), amelyet kedvezményes 0,01831 dollárért árulnak, a legjobb előértékesítési ajánlat a kriptopiacokon.

Az ETFSwap (ETFS) ICO a korai befektetők számára kiváló lehetőséget kínál arra, hogy milliomosokká váljanak, és 2024-ben 1000 dolláros befektetést 100.000 dollárra váltsanak, mivel a veterán elemzők előrejelzése szerint 100-szoros rallyt fog produkálni, és meghaladja a Solana 2021-es nyereségét.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.