Az Ethereum gyenge teljesítménye a befektetőket az AI mém token Raboo nyereségre irányítja

-


Vendégbejegyzés


Az Ethereum 19%-ot esett az elmúlt hónapban, ami kiemeli a múlt heti általános részvénypiaci esés és az amerikai jegybank politikája körüli bizonytalanság hatását.

Egy új AI mém token, a Raboo ($RABT) azonban továbbra is magára vonzza a befektetők figyelmét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A várakozások szerint az előértékesítés 5. szakaszának közeledtével újabb emelkedés várható, így a Raboo az alacsony, 0,0048 dolláros belépési árral még több mémrajongót fog beszállítani.

Az egyedi AI-technológiával és a staking funkciókkal, amelyek a tömeges elfogadást ösztönzik, a kripto szakértők most a Raboo-t a 2024-es év egyik legjobb altcoinjaként tartják számon.

Az Ethereum fellendülésének ütemezése bizonytalan, mivel a Fed kamatcsökkentésre vonatkozó várakozások fokozódnak

Az Ethereum körülbelül 3146 dolláron kezdte az augusztust, ami meredek 19%-os csökkenést jelentett a hónap során.

A legutóbbi Ethereum áresés egy órán belül több mint 170 millió dollárnyi long-pozíció likvidálást váltott ki, ami erősen érintette az áremelkedésre fogadó befektetőket.

Az Ethereumot érintő éles visszaesés jelentősen tükrözi a szélesebb piaci visszaesést, amelyet az amerikai Federal Reserve politikája körüli bizonytalanság táplált.

Az Ethereum kiskereskedelmi befektetői túlnyomórészt eladtak, a főbb kriptovaluták iránti szórványos kereslet hozzájárult a piac volatilitásához.

A bizonytalanság a körül, hogy az Ethereum mikor emelkedhet újra, ellentétben áll az Ethereum támogatóinak állításaival, miszerint az Ethereum továbbra is az egyik legjobb kripto, amit most érdemes vásárolni.


Raboo: A trendi AI-vezérelt mémérme, amely forradalmasítja a SocialFi-t és a kripto befektetéseket.

A Raboo egy AI-alapú mémérme, amely ötvözi a csúcstechnológiát, a mémkultúrát és a blokklánc-innovációt.

A Raboo eredetileg a fejlett AI és a mémvadász szakértelem keverékéből készült, és célja, hogy a mémek rajongóinak élénk közösségét támogassa.

Az elővásárlási tokenek birtokosai számára exkluzív NFT-k elindítása a Raboo csapat kreatív erőfeszítéseit mutatja be, és egyedülálló előnyöket és jutalmakat kínál a gyűjtőknek.

A token-állomány kezelése és a befektetők értékének növelése érdekében a Raboo ($RABT) előértékesített tokenje egy közelgő égési eseményre készül, ahol a tokeneket véglegesen kivonják a forgalomból.

E stratégiai lépés, valamint a közelgő bevezetés mind a központi tőzsdéken, mind a decentralizált platformokon biztosítja, hogy a $RABT globális közönséghez jusson el.

A növekvő és szenvedélyes közösséggel a Raboo készen áll arra, hogy a kriptopiac jelentős szereplőjévé váljon.

A Raboo egyik kiemelkedő jellemzője a Rabooscan technológia, egy kifinomult, mesterséges intelligencia által vezérelt eszköz, amelyet arra terveztek, hogy a közösségi platformokat új és trendi mémek után kutassa.

A fejlesztőcsapat legutóbbi frissítéséből kiderül, hogy befejeződött az első fejlesztési szakasz, amely az adatgyűjtésre, adattisztításra, címkézésre és szervezésre összpontosított.

A Raboo most a modellfejlesztési fázisba lép, amely tovább finomítja a Rabooscan képességeit, megnyitva az utat az AI által generált mémek előtt, amelyek egyszerre innovatívak és vonzóak.

Következtetés

Az Ethereum folytatódó csökkenése a jelenlegi medvés hangulatot és az amerikai jegybank kamatcsökkentési várakozásai által vezérelt óvatos befektetési döntéseket tükrözi.

A Raboo, egy innovatív AI-alapú mém érme, amelyet az egyik legjobban megfigyelhető altcoinként tippeltek, ezzel szemben a csúcstechnológiával és a mém-központú hangsúlyozással a digitális világ és a kripto befektetések közötti szakadékot fogja áthidalni.

A Raboo az AI, a mémkultúra és a blokklánc technológia egyedülálló keveréke az idei év egyik legjobb kriptopénzeként pozícionálja.

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.