Gigacat árfolyam-előrejelzés: A Solana mém érme, a GCAT több, mint 46%-ot zuhant, az elemzők egy másik érme felé kacsintgatnak

-

A GeckoTerminal adatai szerint a Gigacat (GCAT) árfolyama az elmúlt nap során 48,96%-ot csökkent, és pénteken 14:35 perckor 0,0006335 dolláron kereskedett. A kereskedési volumene 642,78 ezer dollárra rúg.

gigacat

Forrás: GeckoTerminal

Míg a GCAT próbál fennmaradni, addig a kriptoelemzők már kiszemeltek egy új, reményteli mém érmét, a a Crypto All-Stars (STARS) tokent.

A Gigacat ára felkészült a visszapattanásra

A Gigacat értéke a 0,00128 dolláros ellenállási szintig tartó emelkedés után most már apadó tendenciát jelez.

A GeckoTerminal adatai alapján a GCAT per pillanat egy lefelé ívelő csatornamintázaton belül kereskedik.

A 0,000410 dolláros támasz most egyfajta párnaként szolgál, és próbálja tartani az érmét a lefelé irányuló nyomással szemben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezt a bikás kedvű kereskedők meg is próbálják kiaknázni, és céljuk az, hogy az árfolyamot a csatorna felső határa fölé tolják.

Eközben a Relatív Erősség Index (RSI) is visszahőkölt a 30-as túladott szintről, és most a a vételi nyomás növekedésével az 50-es középvonal felé tornyosul.

Sőt mi több, a bikás reményeket, a mozgóátlag konvergencia/divergencia (MACD) is támogatja, hiszen a semleges vonal felé emelkedik.

A kék MACD vonal nem is olyan régen a narancssárga jelzővonal fölé is kikémlelt, ami bullish crossover-t teremt.

Forrás: GeckoTerminal

Mivel a bikák egyre nagyobb nyomást indítanak, a Gigacat értéke a csökkenő csatorna feletti bikás trendfordulót, a 0,0010 dolláros szintet célozza meg.

Mivel a Gigacat a 15 perces grafikonon most az 50 és 200 egyszerű mozgóátlag (SMA) alatt kereskedik, ez a GCAT csökkenő trendjét jelezheti.

Ha ez a forgatókönyv továbbra is folytatódni fog, a Gigacat ára akár 0,00020 dollárig apadhat.

Mialatt a Gigacat bikák küzdenek a fellendülésért, más befektetők egy friss mém érmét, a Crypto All-Stars (STARS) tokent veszik nagy előszeretettel. E projekt előértékesítése cikkünk írásáig, péntek délután 14:55-ig már több, mint 867 ezer dollárt gyűjtött össze.

Jacob Bury, egy igen népszerű kripto YouTuber szerint a STARS akár 10-szeresére is emelkedhet a tőzsdei bevezetése után.

A Crypto All-Stars előértékesítése már túlszárnyalt a 867 ezer dolláron – Ez lehet a következő nagy mém érme?

Szeretnéd lekötni egyetlen platformon a DOGE, a SHIB vagy FLOKI érméket? Örömmel jelentjük be, hogy ezúttal megteheted a Crypto All-Stars Meme Vault-ja segítségével megteheted.

Ez az új platform ugyanis pontosan arról szól, hogy egy fedél alá hozza a különböző mém érméket

A különleges MemeVault protokollon keresztül a felhasználók leköthetik a számukra szimpatikus mém érméket, és cserébe jutalmakat kaphatnak az ökoszisztéma natív érméjében, a STARS-ban mérve.

Forrás: X

A Crypto All-Stars-on jelenleg az alábbi mém érméket stakelheted, de ehhez a díszes sorhoz hamarosan újabb résztvevők érkeznek: Pepe Coin, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Based Brett, MogCoin, Milady, TurboToken, Toshi The Cat, Coq Inu és BonkCoin. 

A pool adatai szerint a STARS-okat 1,646%-os APY-ért köthetjük le. Eddig 447,353,492 STARS érme került stakelésre, az aktuális jutalom pedig 2801,44 ETH blokkonként. Figyelem, a jutalmak 2 év leforgása alatt kerülnek kifizetésre, és az ICO után igényelhetők.

A STARS érmék ára a mostani szakaszban 0,0014135 dollárra rúg, de hamarosan emelkedni fog. Minél előbb csatlakozol az ICO-hoz, annál kedvezőbb áron tudod beszerezni ezt a sokoldalú natív érmét.

Vásárolj be a STARS-ból a hivatalos honlapján ETH, BNB, USDT vagy bankkártya segítségével.

Nézd meg a Crypto All-Stars előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.