Főbb kriptok, mint a MATIC, TON, DOT, és LTC értéke csökken, a befektetők tekintete a CYBRO gyorsan emelkedő előértékesítésére szegeződik

-


Vendégbejegyzés


Ahogy a főbb kriptovaluták, köztük a MATIC, a TON, a DOT és az LTC jelentős csökkenést tapasztalnak, egy új lehetőség vonzza a befektetők figyelmét.

A CYBRO előértékesítése egyre nagyobb lendületet vesz, ami potenciális növekedésre utal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az olvasók megtudhatják, hogy mely érmék tudnak fellendülni, és miért kerül a CYBRO a stratégiai befektetések középpontjába.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1,8 millió dolláros mérföldkövet: Egy a millióból egyszeri befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,8 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

altcoin

A CYBRO a tokenek mellett exkluzív pontokat is bevezet, amelyek még nagyobb előnyöket biztosítanak a befektetőknek.

A Pontok automatikus belépést biztosítanak a CYBRO airdrop-ba, ahol a kapott tokenek száma arányos a birtokolt Pontok számával.

Hetente akár 1 millió Pontot is kiosztanak, amelyeket a CYBRO DeFi Vaults-ba történő befektetéssel lehet megszerezni.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 80 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<

A Polygon MATIC gyarapodhat-e a következő kripto bikafutásban?

A Polygon arra törekszik, hogy az Ethereumot az interakciók gyorsabbá és olcsóbbá tételével fejlessze. A natív MATIC érme segítségével a felhasználók díjakat fizethetnek, téteket tehetnek le és részt vehetnek a hálózati döntésekben.

A korábbi Matic Network néven ismert, 2021-ben Polygon lett belőle. Ez a hálózat proof-of-stake-t használ, ami lehetővé teszi a téteken keresztül történő jövedelemszerzést.

A Polygon a validátorainak köszönhetően támogatja a biztonságos és gyors tranzakciókat.

A delegátorok úgy csatlakozhatnak, hogy megbízható validátorokkal stakinget helyeznek el MATIC-ra.

Ez a felállás teszi vonzóvá a Polygont azok számára, akik a decentralizált pénzügyeket és más alkalmazásokat vizsgálják.

A költséghatékonyságra és a sebességre való összpontosításával a Polygon kulcsszerepet játszhat az Ethereum ökoszisztéma növekedésében egy potenciális bikafutás és altcoin-szezon során.

Toncoin ellenálló útja: A befektetők előtt álló emelkedések és mélypontok

A Toncoin a The Open Network digitális valutája, egy decentralizált platform, amelyet eredetileg a Telegram fejlesztett ki.

A jobb skálázhatóság és biztonság érdekében proof-of-stake modellt használ.

A szoftver támogatja a gyors és alacsony költségű tranzakciókat, és célja egy széles körű ökoszisztéma kiépítése.

Az előrejelzések szerint a Toncoin 2025-re 6,45 dollárról 30,30 dollárra emelkedhet. 2030-ra az értéke 16,06 és 26,04 dollár között mozoghat.

Ez a korábbi piaci ciklusokban látott potenciális növekedési mintákat tükrözi. Míg a pontos jövőbeli árak bizonytalanok, a Toncoin technológiája jelentős hálózati funkciók biztosítását célozza, ami elnyeli a befektetők érdeklődését.

Ahogy a kriptókban mindig, az árdinamika nagyban függ az általánosabb gazdasági és kriptóspecifikus trendektől.

A Polkadot megteremti az összekapcsolt blokkláncok növekedésének színterét

A Polkadot (DOT) egyre nagyobb hullámokat vet a kriptovilágban. Egy decentralizált protokollról van szó, amely segíti a különböző blokkláncok biztonságos kommunikációját.

Így az Ethereum és a Bitcoin könnyebben megoszthatja az információkat.

A Polkadot a sebesség és a skálázhatóság növelése érdekében paraineket használ. A Bitcoinnál és az Ethereumnál több tranzakciót kezel. A DOT token elengedhetetlen a hálózat irányításához.

A felhasználóknak beleszólást enged a hálózat jövőjébe, és segít a tranzakciók érvényesítésében.

A Gavin Wood által 2020-ban indított Polkadot célja egy olyan jövő megteremtése, ahol a blokkláncok jobban összekapcsolódnak.

Ez hatékonyabb digitális rendszereket eredményezhet, ami felkelti az érdeklődést a kriptórajongók körében.

A Litecoin ígéretes futamra készül a kripto feltámadása közepette

A Litecoint (LTC) 2011-ben Charlie Lee hozta létre gyors és skálázható Bitcoin-alternatívaként. A tranzakciókat gyorsabban, 2,5 perces blokkidővel dolgozza fel.

A teljes készlete 84 millió, így mindennapi használatra is alkalmas.

A Litecoin célja, hogy „ezüst legyen a Bitcoin aranyához képest”. Frissítésekkel, például a 2022-es MimbleWimble frissítéssel fokozza az adatvédelmet és a skálázhatóságot.

A konkurenciával való szembenézés ellenére alacsonyabb díjaival és gyors tranzakciós sebességével tűnik ki.

A Litecoin a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jó pozícióba kerülhet a digitális pénzügyekben, hatékony fizetési lehetőséget kínálva a felhasználóknak. Ahogy a kriptopiac a megszokott bullish mintákat mutatja, a Litecoin jelentős szereplő lehet, akire érdemes lesz figyelni.

Következtetés

A MATIC, a TON, a DOT és az LTC rövid távon kevesebb potenciált mutat.

A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozam-összesítés révén maximalizálják a jövedelmüket.

Az olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking, exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback, a CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít, amelyet a zökkenőmentes be- és kifizetések jellemeznek.

Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki, amely iránt a kriptobálnák és az influencerek nagy érdeklődést mutatnak.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.