Érdekes árfolyamakciókon van túl a Dogwifhat

-

A Dogwifhat számára végre felcsillant a remény, miután a vevők beléptek a piacra. A WIF nemrég visszapattant az 1,2 dolláros támaszszintről.

A mémcoin a cikk írásakor 1,53 dollár körül kereskedett, és az 1,6 dolláros szint közelében lévő 20 napos EMA körül ütközött ellenállásba.

Az 1,53 dolláros szint közelében lévő támaszszintek összefolyását tekintve a WIF rövid távú emelkedést tapasztalhat, mielőtt valószínűleg folytatódna a hosszú távú csökkenő trend.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Dogwifhat nehezen tudott a 20-as EMA felett maradni

Dogwifhat
Forrás: TradingView, WIF/USDT.

Miután a WIF az ATH öt hónappal ezelőtti elérése óta folyamatosan csökkenő tendenciát mutatott, a kriptovaluta a kulcsfontosságú támaszszintek megtartásáért küzdött.

Miután két hónap alatt közel 66%-ot veszített értékéből, a közelmúltban az 1,2 dolláros támaszról való visszapattanás végre megteremtette a feltételeket a vevők számára, hogy újra teszteljék a 20-as EMA ellenállást.

Érdemes megjegyezni, hogy a legutóbbi ármozgás egy emelkedő ék szerkezetet is kialakított a napi grafikonon. Egy ilyen struktúra jellemzően a trend folytatását mutatja, azaz az elkövetkező hetekben folytatódó lejtmenet várható.

Rövid távon a WIF valószínűleg visszapattanhat az 1,5 dollár közelében lévő közvetlen támaszszintről.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Mivel ez a támaszszint több támaszszint összefolyásánál van, az innen való visszapattanás a WIF-et az 1,8-2 dolláros ellenállási tartomány felé tolhatná.

A csökkenő nyomás azonban továbbra is fennáll, mivel a mémcoin a 20-as EMA alatt maradt.

Így minden csökkenés az 1,5 dolláros támasz alá megerősítené a mintaszerű bontást, és az 1,2 dolláros támasz felé irányuló lejtmenetet idézne elő.

A Relatív Erősség Index (RSI) nemrégiben az 50-es szint és a mozgóátlag alá esett, ami némiképp medvés szélsőértéket mutat. A kereskedőknek az egyensúlyi szint feletti zárást kell megvárniuk, mielőtt bármilyen hosszú pozíciót vennének fel.

Ez derül ki a derivatívák adataiból

Dogwifhat
Forrás: Coinglass.

A Dogwifhat kereskedési volumene 8,25%-kal 837,33 millió dollárra csökkent, ami a kereskedők lehetséges óvatosságát jelzi.

Az Open Interest 2,53%-kal csökkent az elmúlt nap folyamán, ami arra utal, hogy a kereskedők – valószínűleg további veszteségekre számítva – zárják pozícióikat.

A 24 órás long/short arány enyhén a paritás alatt, 0,9539-nél volt, ami enyhe csökkenő hangulatot jelez.

A Binance-en azonban a top kereskedők long/short aránya 2 felett volt, ami arra utal, hogy egyes kereskedők egy esetleges fellendülésre pozicionálnak.

A kereskedőknek figyelemmel kell kísérniük a 20-as EMA feletti potenciális kitörést vagy a közvetlen támaszszint alatti bontást, ami meghatározhatja a piac rövid távú irányát.

A Bitcoin hangulatát és más makrogazdasági tényezőket is fontos figyelembe venni, mivel ezek gyakran befolyásolják a szélesebb altcoinpiaci dinamikát.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Támadások kereszttüzében a kriptós Discord csatornák

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.