A Cardano (ADA) és a Ripple (XRP) bálnák raja erre a feltörekvő 0,03 dolláros AI altcoinra nyomulnak

-


Vendégbejegyzés


A Cardano és a Ripple közösségek nagy játékosai most egy új mesterséges intelligencia kriptopénzre vetettek szemet.

A látványos előértékesítés után ez az ígéretes token felkeltette a figyelmüket.

Mivel ára még mindig vonzó 0,03 dollár, a befektetők kíváncsiak a benne rejlő lehetőségekre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben bemutatjuk a kiemelkedő érmét és annak jelentős növekedési kilátásait.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1,8 millió dolláros mérföldkövet: Egy a millióból egyszeri befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,8 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

Cardano

A CYBRO a tokenek mellett exkluzív pontokat is bevezet, amelyek még nagyobb előnyöket biztosítanak a befektetőknek.

A Pontok automatikus belépést biztosítanak a CYBRO airdrop-ba, ahol a kapott tokenek száma arányos a birtokolt Pontok számával.

Hetente akár 1 millió Pontot is kiosztanak, amelyeket a CYBRO DeFi Vaults-ba történő befektetéssel lehet megszerezni.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 80 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<

Cardano (ADA): Az intelligens szerződés és a fenntarthatósági jellemzők feltárása

A Cardano egy figyelemre méltó kriptopénzként ver hullámokat, az okosszerződésekre és a fenntarthatóságra összpontosítva.

A platformja támogatja a decentralizált pénzügyi alkalmazásokat, kriptotokeneket és játékokat. Az ADA, a natív érméje az Ethereum ETH-jával vetekszik a használatban.

A Cardano a környezetbarát proof-of-stake rendszeréről ismert, amely a proof-of-work modellekhez képest energiát takarít meg.

A blokklánc két rétegre van osztva, egy a tranzakciókhoz és egy másik az okos szerződésekhez, ami növeli a nagyszámú tranzakció kezelésére való képességét.

A Cardano 2021 óta lehetővé teszi az okosszerződésekkel való biztonságos interakciókat natív tokeneken keresztül, az alacsony díjakra és a hatékonyságra törekedve.

A kétrétegű kialakítás skálázható környezetet támogat a pénzügyi alkalmazások és a digitális innovációk számára.

XRP: A gyors és költséghatékony digitális tranzakciók felfedezése

Az XRP egy kriptopénz, amely a gyors és megfizethető tranzakciók megkönnyítésére épült.

Az XRP Ledger által támogatva lehetővé teszi a határok nélküli átutalásokat, és nincs szüksége bankra az elszámolásokhoz.

A decentralizált jellege biztonságot és visszafordíthatatlan tranzakciókat garantál.

A Jed McCaleb, Arthur Britto és David Schwartz által létrehozott XRP 100 milliárd érmével indult. Ebből 80 milliárdot a Ripple, a használatának fokozásán dolgozó vállalat kapott, hogy növelje a hálózat likviditását.

Az egykor OpenCoin néven ismert vállalat 55 milliárd XRP-t tart letéti számlán, biztosítva az ellenőrzött elosztást.

A zökkenőmentes valutaváltásra tervezett XRP jelentős lépést jelent a digitális fizetési technológiában.

Következtetés

Az ADA és az XRP rövid távon kevesebb potenciált mutat. A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáció révén maximalizálják a jövedelmüket.

Olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking juttatások, exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback, a CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít, amelyet a zökkenőmentes be- és kifizetések jellemeznek.

Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki, amely iránt a kriptobálnák és az influencerek nagy érdeklődést mutatnak.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.