Vajon ez a 0,03 dolláros Ethereum token meg tudja verni a Cardano (ADA) és a Ripple (XRP)? Az elemző szerint igen

-


Vendégbejegyzés


Míg a Cardano (ADA) és a Ripple (XRP) már évek óta létezik, a tokenek 2022 óta nem tudtak 1 dollár felett kereskedni.

Időközben az RCO Finance (RCOF), egy feltörekvő Ethereum token, felkeltette a befektetők figyelmét, miután eddig 1,71 millió dollárt szerzett a folyamatban lévő nyilvános előértékesítése során.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Vajon az RCO Finance (RCOF) rendelkezik azzal, ami ahhoz kell, hogy elérje az 1 dollárt a Cardano (ADA) és a Ripple (XRP) előtt? Derítsük ki!

A Cardano 4%-ot veszít egy hét alatt: Milyen messze van az 1 dollár?

A Cardano az elmúlt hét napban lehangoló teljesítményt mutatott. Augusztus 23-án az ADA 0,3739 dollár körül cserélt gazdát.

Az ADA azután kapott lendületet, hogy a Bitcoin (BTC) 64.000 dollár fölé emelkedett, ami egy egész piacra kiterjedő bikafutást indított el. Konkrétan az ADA augusztus 24-én 0,4012 dolláros áron kereskedett.

A Cardano nem tudta azonban fenntartani az emelkedő tendenciát, és lefelé kezdett korrigálni.

A Cardano (ADA) augusztus 30-ra 0,3560 dollár körüli szinten állt be. Az árfolyam 4%-os heti csökkenést és 88%-os zuhanást jelez az ADA 2021-es 3,10 dolláros ATH-jától.

A Cardano 24 órás volumenének 29%-os zuhanása miatt nem valószínű, hogy az ADA hamarosan eléri az 1 dollárt.

A Ripple 5%-ot csúszik egy hét alatt: 1 dollár a láthatáron?

A Ripple az elmúlt egy hétben siralmasan teljesített. Augusztus 23-án az XRP 0,5961 dollár körül mozgott.

A Cardano-hoz hasonlóan az XRP is a vezető altcoinok mellett emelkedett, miután a Bitcoin 64.000 dollár fölé emelkedett.

Egészen pontosan az XRP augusztus 24-én egészen 0,6304 dollárig kereskedett, mielőtt elvesztette volna a bikás gőzt és visszahúzódott.

Augusztus 30-án a Ripple 0,5633 dollár körül állt be. Ezzel az árral a Ripple (XRP) egy hét alatt 5%-ot zuhant.

Ez az ár ráadásul 85%-os csökkenést jelent az XRP 2018-as 3,84 dolláros ATH-jához képest.

A 24 órás XRP kereskedési volumen 39%-os zuhanása miatt nem valószínű, hogy a Ripple hamarosan visszaszerzi az 1 dollárt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az RCO Finance felemelkedik a DeFi platformok élvonalába!

A Cardano és a Ripple csökkenő kereskedési volumene a top 20 token iránti csökkenő befektetői érdeklődést jelzi.

Miközben a Cardano és a Ripple továbbra is kiáramlást tapasztal, az RCO Finance, egy feltörekvő DeFi platform, kivételes DeFi funkcióinak köszönhetően befektetői beáramlásnak lehetett tanúja.

A mesterséges intelligencia és a blokklánc technológia kihasználásával az RCO Finance platform könnyedén, percek alatt képes új, hibamentes kereskedési eszközöket létrehozni.

Az RCO Finance platform zászlóshajója azonban a mesterséges intelligenciával működő robot-tanácsadó, amely automatizált pénzügyi szakértőként működik.

Egészen pontosan a robo-tanácsadó komplex algoritmusokat és gépi tanulást alkalmaz, hogy egyszerre több piacot is figyelemmel kísérjen.

Ez a szintű automatizálás jelentősen eltér a hagyományos pénzügyi befektetőktől, akik főként a kognitív elfogultságokra és az érzelmekre támaszkodva adnak kereskedési tippeket.

A robo-tanácsadó újgenerációs megközelítése révén kiszúrja a nagy potenciállal rendelkező befektetési lehetőségeket, összeveti azokat a befektető kockázati profiljával és pénzügyi céljaival, majd javaslatot tesz a megfelelő időpontra, hogy belépjen, megduplázza vagy kiszálljon ezekből a pozíciókból.

Ez a módszer segít a befektető portfólióját a minimális kockázat és a maximális nyereség eléréséhez.

Érdekesség, hogy az RCO Finance a robo-tanácsadó fenomenális képességeit más figyelemre méltó DeFi funkciókkal párosítja, hogy segítse a befektetőket a jövedelmezőség növelésében.

Az RCO Finance biztosít például akár 1000-szeres tőkeáttételt, nem-KYC betéti kártyákat és 120 000 eszközt 12 500+ kripto- és TradFi osztályban.

Az RCOF óriási eladás előtti hozamokat ígér! Hamarosan eléri az 1 dollárt?

Az RCO Finance Ethereum tokenje, az RCOF ellopja a reflektorfényt az olyan bevált tokenek elől, mint az XRP és az ADA, mivel egy AI platformon belüli hasznossága miatt.

Az RCOF továbbá azért is megnyerte a befektetők tetszését, mert 800 millió tokenben meghatározott kínálati plafonnal és egy deflációs mechanizmussal büszkélkedhet, amely segít megelőzni az inflációt.

Egy mellékes megjegyzés: a SolidProof, egy vezető blokkláncbiztonsági cég Németországban auditálta az RCOF okosszerződését.

E lépés hozzájárult az RCOF iránti befektetői bizalom növeléséhez, mivel igazolta, hogy az Ethereum token kódbázisa biztonságos és mentes a sebezhetőségektől.

Augusztusban az RCOF 0,0344 dollárt ért el, miután belépett az előértékesítés 2. szakaszba. Mikor az RCOF eléri a 0,4-0,6 dolláros induló árat, a 2. fázis befektetői 1644%-os megtérülést élvezhetnek.

Ez a megtérülés már most meghaladja az XRP 2021-es 1200%-os meteorikus emelkedését. Ráadásul az elemzők szerint ez az Ethereum token a vezető tőzsdéken való bevezetés után 2021-ben meghaladhatja az ADA 1,840%-os kiugrását.

Ez a kimagasló növekedési potenciál magyarázza, hogy ez a szakértő szerint az RCOF miért fogja elérni az 1 dollárt az XRP és az ADA előtt.

Szóval, mi tart vissza? Csatlakozzon most az RCO Finance Ethereum token előértékesítéséhez, dőljön hátra, és várjon hamarosan hatalmas hozamokat!

További információkért az RCO Finance (RCOF) előértékesítéséről:

RCO Finance előértékesítés
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.