A Base Dawgz előértékesítése több, mint 3,2 milliót gyűjtött, pár nap múlva DEX-listázás

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék piaca kezdi ismét összekapni magát. Az egykor nagy összeomlásairól híres szektor most már a legígéretesebbnek számít.

Pénteken a mém érmék piaci kapitalizációja az elmúlt 24 órát nézve ugyan 0,0%-on áll, de ettől eltekintve éves összesítésben még mindig elég erősnek bizonyulnak.

Itt van példaként a Dogecoin, a Shiba Inu, és a Pepe, melyek 55,15%-ot, 71,11%-ot, és 775,06%-ot növekedtek.

Base Dawgz

Forrás: CoinGecko

A mém érmék világában felütötte a fejét egy ígéretes újonc, a Base Dawgz ($DAWGZ) érme, amely a szakértők szerint tőzsdei debütálásakor az egekbe repítheti az összes portfóliót.

Jöjjenek a részletek.

A Base Dawgz ($DAWGZ) rekordot ért el a több, mint 3,2 milliós előértékesítésével 

A DAWGZ előértékesítése ugyan véget ért, de ha szeretnéd, még mindig megvásárolhatod az érmét, mégpedig listaáron.

A csapat bejelentette a DEX indulás dátumát is, íme az időpont: 2024. szeptember 4., 17:00 CET.

Base Dawgz

Forrás: X

A Base Dawgz ($DAWGZ) elérte kitűzött célját, és sikerült a címlapokra kerülnie bámulatos mérföldköveivel. 3 milliós forgalmat generált, és az árfolyam-előrejelzései is kimondottan rózsásak. 

Siess, hiszen már tényleg csak pár napod van arra, hogy listaáron vásárolj belőle, aztán elkezdődik a projekt ütemtervének következő szakasza.

A Base Dawgz-t megvásárolhatod a honlap vásárlási widgetjén keresztül a tárcád csatlakoztatásával, mindössze 0,008582 dolláros listaáron.

A kriptotárcád csatlakoztatása után add meg, hogy mennyi $DAWGZ-t szeretnél. Használd ki ezt a remek lehetőséget, és biztosítsd a helyed, hiszen az érme ára a tőzsdére való lépésekor meredeken megugorhat. 

Az utolsó pillanatban vásárolt tokeneket le is kötheted. A 734,3%-os APY még mindig nagyon jól fest, és persze masszívan jövedelmező. Jelenleg a megvásárolt érmék 38,9%-át stakelték. 

Fontos információ, hogy a lekötött tokenek és a jutalmak 7 napos zárolást kaptak. Ezt követően a stakelt érméid 25%-a naponta feloldódik, így igényt tarthatsz rájuk.

Vásárold meg a Base Dawgz-t most

A Base Dawgz a többláncú technológiájának hála szuper eredményeket hozott a csapatnak 

A projekt egyik különleges tulajdonsága, hogy több blokkláncot is integrál, és mindezt az interoperabilitás érdekében teszi.

Base Dawgz

Tulajdonképpen ez amolyan befektető-mágnes, és a sikertörténetének is ez az egyik mozgatórugója.

A Base Dawgz az alábbi öt hálózaton működik: Base, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain és Avalanche.

A Base a projekt  gondoskodott arról, hogy biztonságos környezetet biztosítson a tranzakciókhoz. Natív érméje a DAWGZ, mely nagy mértékben támogatja a projektet.

Az egyik legősibb blokklánc, az Ethereum felhasználási köre igen széles, és az infrastruktúrája is remek.

Előnyei közé tartozik, hogy kiterjedt fejlesztői és felhasználói közösséggel rendelkezik, illetve kompatibilis a dAppokkal is.

Azért ejtünk erről szót, mert a Base Dawgz így kiaknázhatja az Ethereum hatalmas ökoszisztémáját azért, hogy bővítse a hatókörét és a képességeit.

A következő lánc, melyen a Base Dawgz működik, az a Solana. Hatalmas sebességének és kedvező díjainak hála villámgyors és hatékony a tranzakciókhoz.

Skálázhatósága jóvoltából a Base Dawgz más hálózatokhoz képest akár több tranzakciót is le tud bonyolítani.

A Binance Smart Chain (BSC) szintén alacsony tranzakciós költségekkel és erős teljesítménnyel bír. A Base Dawgz beépül a BSC-be, így felhasználói számára meg tudja adni ezeket az előnyöket, így könnyítve meg a kedvező díjú kereskedést.

Az Avalanche blokklánc villámgyorsaságáról híres: másodpercenkénti több ezer tranzakció kezelésére képes. A Base Dawgz multi-chain stratégiája felhasználja az Avalanche-ot, hogy javíthassa a skálázhatóságot és egy sebes, biztonságos platformot hozhasson létre.

Vásárold meg a Base Dawgz-t most

Ez az ökoszisztéma Share2Earn funkciójával gigantikus újításokat hoz 

A Base Dawgz az ötletes Share2Earn funkcióval hozza ki a legtöbbet a marketingjéből.

A szabályok értelmében a projekttel kapcsolatos tartalmak létrehozásáért és megosztásáért pontok járnak, amelyeket aztán később, a listaáron való vásárlási lehetőség végéig $DAWGZ térmékre válthatsz be.

A fejlesztői csapat ezzel az elképzeléssel sikeresen növelte a közösségi média követők számát, és népszerűvé tette a projektet a kripto rajongók körében.

Ez a stratégia jókora elkötelezettséget teremtett, és nagy mértékben terjesztette a projekt jó hírét a közösségi médiaplatformokon.

Ennek folyományaként a Base Dawgz követőinek száma az X-en jelenleg 6205 tagból áll, és már a Telegramon is majdnem 10 000 feliratkozójuk van. 

A fenti erőfeszítésekkel a Base Dawgz kitartó felhasználói bázist épít. Közösségével biztosítja, hogy a neve továbbra is népszerű maradjon a kriptopiacon, és bízik a hosszú távú sikerben.

Vásárold meg a Base Dawgz-t most

Következtetés

Miután a piac hosszú ideig vörösben pompázott, most végre már látszik némi áttörés. 

Ez főként a mém érmék piacán észrevehető, ahol az elmúlt hónapban szinte minden token virágba borult, így a befektetőknek módjuk nyílt maximális profitot biztosítani maguknak ebben a szektorban.

A vezető iparági szakértők közülük is kiemelik a Base Dawgz ($DAWGZ) érmét, mint az utóbbi időszak egyik legreménytelibb mém érméjét.

Izgalmas multi-chain átjárhatósága, újító Share2Earn funkciója és sikeres ICO-ja minden befektető számára kötelezővé teszi ezt az érmét.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.