Altcoin előrejelzés szeptemberre: Végre megérkezik a rali?

-

A közelmúltban a legtöbb altcoin meredek zuhanást szenvedett el. A kripto befektetők körében fokozatosan erőteljes hangulat van kialakulóban az altcoinok tartása ellen.

Érdekes módon az altcoin szektorban nem állnak olyan rosszul a dolgok.

Tulajdonképpen néhány kriptokereskedő nyíltan módosította az altcoinokkal szemben fennálló negatív hangulatot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ők szeptemberre (jövő hónapra) az altcoinok fellendülésének lehetőségét jósolták. Figyeljünk arra, hogy mit mondanak a szakértők.

Jön a szeptemberi altcoin rally? Mit mondanak a szakértők

Egy Captain Fabik néven azonosított kripto szakértő egyik legutóbbi X bejegyzésében úgy vélekedett, hogy az altcoin piac szeptember közepe után fellendül.

Hozzátette azonban, hogy a piac a következő hetekben többnyire oldalazó marad.

altcoin
Forrás: X

Még azt is állította, hogy a piac még az idei év utolsó negyedévében eléri a 2024. márciusi szintet.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A másik kripto szakértő, akit Michael van de Poppe néven azonosítanak, az egyik legutóbbi X bejegyzésében a szeptemberre jósolt altcoin bikafutásról ígéretesnek nevezte az altcoin piac általános értékét.

altcoin
Forrás: X

A hosszabb időtávokat elemezve új, magasabb mélypontot figyelt meg. Egy magasabb mélypont pozitív tendenciaként értelmezhető, mivel azt jelzi, hogy a piac már majdnem megállt a korábbiakhoz hasonló mértékű esésben.

Ahogy Captain Fabik, úgy Machael is támogatta azt az elméletet, hogy az altcoin piac szeptemberben fellendül.

Végezetül, joggal feltételezhető, hogy a szeptember döntő fontosságú hónap lesz a kriptoipar, különösen az altcoinok számára.

Ha lehet hinni a szakértők véleményének, akkor az altcoin-tulajdonosok hatalmas előnyökre tehetnek szert a következő hónapban.

A kriptopiac azonban, a legtöbb más piaccal ellentétben, a kiszámíthatatlanságáról ismert. Itt bármikor bármi megtörténhet.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Tőzsdén listázzák és airdropokkal is készül a Hamster Kombat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.