3 altcoin robbanásszerű növekedése 2024 negyedik negyedévében: BNB, Dogecoin és DTX Exchange-t

-


Vendégbejegyzés


A jelenlegi piaci körülmények ellenére az év utolsó negyedéve robbanásveszélyesnek ígérkezik a kriptok számára.

A három altcoin, amelyre érdemes odafigyelni, a Binance Coin (BNB), a Dogecoin (DOGE) és a DTX Exchange (DTX).


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Csordultig van potenciállal, ez a top 3 kriptopénz kiválasztása a várható bikafutás előtt elengedhetetlen.

A BNB és a DOGE az árfolyam felfedezésekre készül, míg a DTX, egy feltörekvő kriptopénz, elképesztő felfelé ívelő potenciállal büszkélkedhet.

DTX Exchange (DTX): Masszív elfogadásra és növekedésre felkészült

A DTX Exchange (DTX) egy új kriptopénz, amely hatalmas növekedési kilátásokkal rendelkezik, és előnyre tesz szert a BNB és a Dogecoin előtt.

A befektetők egyik legjobb választása és új kedvence, amit a korai finanszírozás során eddig összegyűjtött elképesztő 2 millió dollár emelt ki.

Az előértékesítés a harmadik körben van, és mindössze 0,06 dollárba kerül egy token.

Ez az olcsó belépési pont teszi vonzerejének egy újabb rétegét, a felfelé ívelő potenciál mellett.

Páratlan optimizmussal az elemzők 60-szoros értékugrást jósolnak a bevezetése után, és arra tippelnek, hogy az idei év legnagyobb áttörő sztárja lesz.

Emellett a 10 milliárd dolláros globális kereskedési piac küszöbön álló átalakulása is a befektetők és a szakértők radarjára helyezi.

Kevésbé járt utat választva, a CEX és a DEX fő jellemzőinek ötvözésével kívánja áthidalni a hagyományos és a decentralizált pénzügyek közötti szakadékot.

A hibrid, egyablakos platform több eszközosztály kereskedését is lehetővé teszi majd, megalapozva ezzel a bevezetését.

Binance Coin (BNB): 1000 dollár a 4. negyedévre

A Binance Coin (BNB), a Binance teljes ökoszisztémájának – beleértve a BNB Smart Chain-et és a központosított kriptotőzsdét – natív utility tokenje.

A szilárd fundamentumainak köszönhetően nem csak a kiskereskedők kedvence; az intézményi befektetők is nagyban fogadnak.

A BNB árfolyama jelenleg 530 dollár felett van, 25%-kal a 720 dolláros történelmi csúcs alatt.

Ez az óriási árengedmény, párosulva a jelentős felfelé ívelő potenciállal, az egyik legjobb érmévé teszi, amibe érdemes befektetni.

Az év utolsó negyedévére vonatkozó kilátásai ígéretesek, így felkerült az altcoinok listájára, amelyekre érdemes odafigyelni.

Előrejelzések szerint a BNB jó eséllyel még az év vége előtt elérheti az 1000 dolláros szintet.

Eközben új csúcsot fog regisztrálni, megerősítve státuszát a top érmék között. Emellett egy BNB ETF esetleges elindítása, miután a SEC zöld utat adott az Ethereum ETF-eknek, nagyobb kitettséget biztosít az intézményi befektetőknek.

Dogecoin (DOGE): A pálya egy új ATH felé halad

A Dogecoin (DOGE), az úttörő és vezető mémcoin zárja ezt a listát. A kutyás témájú és mókás ihletésű kriptopénz a kriptotér egyik kulcsszereplője.

A sikere vezette be a mémcoin narratívát, megmagyarázva az értéktételét: az első mémcoin.

A 2021-es teljesítményének megismétlésére törekszik, amikor elérte a 0,7 dollárt – ez minden idők legmagasabb értéke -, ez egy olyan token, amelyre fogadni lehet. A Dogecoin árfolyama ma 85%-kal az ATH alatt kereskedik, így hatalmas árengedményt hagyva maga után.

Az ezen a szinten való pozícionálás egy világgal jár, talán az egyik legbiztonságosabb fogadás idén.

Az iparági szakértők optimisták, hogy még az év vége előtt újabb csúcsot érhet el.

A Dogecoin árfolyamának ez a jóslata áll a jelenlegi piaci pezsgés középpontjában, és a hozzáértő befektetők máris a halmozással megelőzték. Hogy a legtöbbet hozza ki ebből az ígéretes hullámból, most van itt az ideje a halmozásnak.

Következtetés

A három altcoin, amely az év utolsó negyedévében az egekbe fog szökni, a BNB, a Dogecoin és a DTX Exchange.

Számos árfelfedező útra kell indulni, ezek kötelező érmék, különösen a DTX.

Ez az újonnan megjelenő kriptopénz a TradFi és a DeFi metszéspontjában áll, és arra törekszik, hogy átformálja a globális kereskedési színteret.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.