A Bitget Proof-of-Reserves augusztusi frissítése: Növekszik a tartalék arány és a felhasználók vagyona Ethereumban (ETH)

-

A Bitget, a világ vezető kriptopénz tőzsdéje és Web3 vállalata kiadta a havi frissítését a Proof-of-Reserves (PoR) adatok áttekinthető nyomon követésére, kiemelve a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT és USDC tartalékarányait.

A frissítés a platform átláthatóság és biztonság iránti elkötelezettségét mutatja, kiemelve mind a felhasználói eszközök, mind a platformtartalékok jelentős növekedését.

2024 augusztusában a Bitget Proof-of-Reserves adatai komoly pozitív elmozdulást mutatnak, a felhasználók ETH vagyona 22%-kal nőtt, ami az ETH idei legnagyobb növekedési ütemét jelenti.

A BTC-eszközök 6%-os növekedéssel továbbra is emelkedő tendenciát mutattak, míg az USDC az időszak elején erőteljes teljesítményt mutatott, ami az e kulcsfontosságú eszközökbe vetett erős felhasználói bizalmat tükrözi.

2024 augusztusában a Bitget teljes tartalékaránya lenyűgöző 176%-on áll, ami 9%-os növekedést jelent a júliusi 167%-hoz képest.

A kulcsfontosságú eszközök legfrissebb tartalékrátái a következők:

  • BTC: Platform eszközök 18.905,85 BTC, Felhasználói eszközök 6.492,53 BTC, Tartalékarány 291%.
  • USDT: Platform eszközök 1.041.659.177,52 USDT, Felhasználók eszközei 858.766.618,14 USDT, Tartalékarány 121%.
  • ETH: Platform eszközök 123,686.9 ETH, Felhasználók eszközei 81,625.78 ETH, Tartalékarány 152%
  • USDC: Platform eszközök 77,244,895.83 USDC, Felhasználók eszközei 13,633,360.87 USDC, Tartalékarány 567%

Augusztus folyamán a Bitget tartalékai minden főbb eszközön erősödtek. A BTC és ETH felhasználói eszközök nőttek, a BTC tartalékráta 291%-ra emelkedett.

Az USDT és USDC tartalékarányok szintén jelentősen javultak, elérve a 121%-ot, illetve az 567%-ot.

„A Bitget ereje és vezető szerepe a Web3 területen abban rejlik, hogy a legmagasabb szintű biztonságot és átláthatóságot nyújtja. A minden hónapban történő egyértelmű proof-of-reserves frissítések megosztására való összpontosításunk biztosítja felhasználóink eszközeinek biztonságát. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a CEX-ek számára a bizalom és a megbízhatóság mércéjét állítsuk fel, és ezt továbbra is fenntartjuk a felhasználói eszközök biztonságának részeként” – mondta Gracy Chen, a Bitget vezérigazgatója.

A Bitget 2024 január és augusztusa között a felhasználói vagyon jelentős növekedését figyelte meg az összes főbb kriptovaluta esetében.

Az ETH állt az élen a lenyűgöző 200,88%-os növekedéssel, ami a felhasználók fokozott érdeklődését és bizalmát tükrözi az eszköz iránt.

A BTC-eszközök szintén erőteljes, 96,55%-os növekedést mutattak, közel megduplázódva a nyolc hónapos időszak alatt.

Az USDT szorosan követte 69,89%-os növekedéssel, ami erős és folyamatos felhasználói felhalmozódást mutat.

Mindeközben az USDC eszközök 30,17%-kal nőttek, ami a felhasználók folyamatos, bár szerényebb mértékű elkötelezettségét jelzi.

Ez az időszak összességében kiemeli a Bitget felhasználói vagyonának jelentős és diverzifikált növekedését.

A frissített PoR bemutatja a Bitget erőfeszítéseit, hogy az iparági szabványt jóval meghaladó, 100%-os tartalékokat tartson fenn, hatékonyan biztosítva, hogy a felhasználók eszközei biztonságban legyenek, és hogy a platform képes legyen fedezni a kifizetéseket még akkor is, ha az összes felhasználói eszköz egyszerre kerül kivonásra.

A Bitget az iparági szabványoknál magasabb PoR fenntartása mellett a Bitget további biztosítékot nyújt a felhasználók számára egy 300 millió dolláros védelmi alappal, amelynek értéke a védelmi alap legutóbbi jelentése szerint meghaladja a 400 millió dollárt.

Ez a platformnak egy extra réteg ellenálló képességet biztosít a kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben.

Azon felhasználók, akiknek a számláját olyan incidensek során veszélyeztetik, amelyek nem a saját cselekedeteiknek vagy kereskedési magatartásuknak tulajdoníthatók, a Bitget Protection Fundon keresztül nyújthatnak be igényt.

A valós idejű PoR-követésért kérjük, látogass el a https://www.bitget.com/proof-of-reserves weboldalra.

Bitget

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptopénzváltója és Web3 vállalata. A több mint 30 millió felhasználót kiszolgáló, több mint 100 országban és régióban működő Bitget tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő copy trading funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat az okosabb kereskedésben.

A korábban BitKeep néven ismert Bitget Wallet egy világszínvonalú, többláncos kriptotárca, amely átfogó Web3 megoldások és funkciók sorát kínálja, beleértve a tárca funkciót, a csereügyletet, az NFT Marketplace-t, a DApp böngészőt és még sok mást.

A Bitget hiteles partnerekkel, köztük a legendás argentin labdarúgó Lionel Messi-vel és a török nemzeti sportolókkal, Buse Tosun Çavuşoğlu (birkózó világbajnok), Samet Gümüş (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydın (röplabda válogatott) együttműködésével inspirálja az embereket a kripto felkarolására.

További információért látogasson el: Weboldal | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.