Donald Trump bemutatta a negyedik NFT kollekcióját

-

Donald Trump volt elnök bejelentette negyedik digitális gyűjtőkártya-sorozatát, tovább erősítve a kriptovalutával való kapcsolatát.

A Trump NFT kártyák ritkaságnak számítanak

A hét elején Donald Trump a Truth Social platformján jelentette be legújabb NFT kollekciójának megjelenését, amelyet ’The America First Collection’-nek neveztek el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Elmondása szerint az új sorozat, amely 50 egyedi digitális gyűjtőkártyából áll, a megnövekedett kereslet hatására jött létre.

Trump egy promóciós videóban mutatta be a kártyákat a nagyközönség számára.

Különleges bónuszok a vásárlóknak

Trump azt is elárulta, hogy azok a vásárlók, akik legalább 15 ilyen digitális kártyát vesznek, egy különleges bónuszt kapnak, mégpedig egy fizikai kártyát, amely tartalmaz egy darabot abból az öltönyből, amit Trump a júniusi Joe Biden elleni vitán viselt, mikor minden kétséget kizárólag legyőzte a vitában a jelenlegi elnököt.

Az öltönyt, amelyet rajongói ’kiütés öltönyként’ ismernek, darabokra vágják, és minden kártya mellé küldenek belőle egy-egy darabot.

Donald Trump
Forrás: X

Öt ilyen fizikai kártya közül pedig véletlenszerűen kiválasztanak néhányat, amelyeken Trump autogramja is szerepel majd.

Akik szeretnének részt venni egy gála vacsorán Trump Jupiterben található country klubjában Floridában, azoknak legalább 75 kártyát kell vásárolniuk.

A kártyák ára darabonként 99 dollár, és Trump arra bátorítja támogatóit, hogy vásárolják meg őket, hogy birtokolhassanak egy darabot az amerikai történelemből.

A vásárlás folyamata egyszerű, csak egy e-mail címre és egy hitelkártyára vagy kriptovalutára van szükség.

Trump humorosan azt is megjegyezte, hogy egyre többen emlegetik őt ’a kripto elnök’ néven a kriptovaluta közösségben.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az NFT-k értékpapíroknak számítanak?

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet, a SEC egyre inkább szigorítaná az NFT-k szabályozását, legalábbis a legfrissebb hírek ezt sugallják.

A SEC már küldött egy Wells-értesítést az Opensea nevű piactérnek, mivel úgy vélik, hogy egyes NFT-k értékpapírnak minősülhetnek, és ebben az esetben szabályozniuk kell őket.

Trump, aki kritikus volt a SEC jelenlegi vezetésével szemben, ígéretet tett arra, hogy ha újraválasztják, eltávolítja a SEC elnökét, Gary Genslert.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Készülj fel: Nézzük, mire számíthatunk szeptemberben a kriptopiacon!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.