A Ripple (XRP), a DTX Exchange (DTX) és a Tron (TRX): A kriptobálnák új kedvenc célpontjai

-


Vendégbejegyzés


Mostanság a Ripple (XRP), a DTX Exchange (DTX) és a Tron (TRX) nagy port kavarnak a kriptoarénában, és a nagy bálnák fő célpontjaivá váltak.

Amíg az XRP és a TRX nem jelentenek problémát, mivel már befutott kriptopénzekről van szó, addig a DTX kiemelkedik a többi közül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az előértékesítési sztár nemrég lépett a 3. szakaszba, és a kezdetek óta 200%-kal emelkedett az értéke. Néhány elemző arra utal, hogy a DTX lehet a következő 70x token 2024-ben.

A mai napon megnézzük ezt a három tokent, és meghatározzuk, melyik emelkedhet a leggyorsabban.

Ripple (XRP): Kitörést könyvelhet el

A Ripple (XRP) az utóbbi időben némi volatilitást tapasztalt. A CoinMarketCap azt mutatja, hogy a Ripple árfolyama az elmúlt 30 napban több mint 5%-ot esett.

Ennek ellenére a kriptoelemzők továbbra is pozitívan vélekednek erről az érméről. Brett például azt mondja, hogy az XRP érkező pumpálást fog tapasztalni.

Nem csak ez, hanem a YouTuber AllinCrypto is merész kijelentést tett. A YouTube-videójában azt mondja, hogy a Ripple kriptónak van a legjobb esélye arra, hogy számos intézmény közül a Ripple-t használják fizetőeszközként.

Mindezek miatt a piaci elemzők 2024 szeptemberének vége előtt 0,63 dollárra való emelkedést jósolnak a Ripple árfolyam-előrejelzésükben. Ennek köszönhetően a kripto területén a bálnák vonzódnak ehhez az érméhez.

DTX Exchange (DTX): Az előértékesítés a 3. szakaszba lép

A DTX Exchange (DTX) egyre nagyobb hírnévre tesz szert a kriptopiacon. Nemrégiben belépett az előértékesítésének 3. szakaszába, amit rekordidő alatt ért el.

Az érdeklődés olyan nagy iránta, hogy a DTX Exchange mostanra már 2 millió dollárt gyűjtött össze, és 2024 szeptemberének vége előtt elérheti a 3 millió dollárt.

Ismert influencerek, mint például a CryptoDexWorld úgy látják, hogy ez az egyik legjobb kereskedési platform, amely hamarosan elindulhat.

A DTX Exchange sok tőzsdétől eltér, mert hibrid kereskedési modellel rendelkezik. Ennek a modellnek köszönhetően az emberek több mint 120 ezer eszközosztályt vásárolhatnak, például kriptokat, aranyat és CFD-ket.

Ráadásul a DTX Exchange-nél nincs regisztrációs KYC-ellenőrzés, ami mindenki számára magánéletet jelent. Mivel a Layer 1 blokklánc nagyon hamar elindul, az emberek egyre izgatottabbak.

A DTX utility token fontos eleme lesz az ökoszisztémájának. Akik birtokolják, jobb elemzési eszközöket és kisebb kereskedési díjakat kapnak majd.

Az előértékesítés 3. szakaszában most mindössze 0,06 dollárt ér – ez 200%-os ugrás a kiindulási árához képest.

A 4. szakasz megkezdése után azonban ez az érték 0,08 dollárra fog emelkedni. A szakértők további 70-szeres pumpát jósolnak, miután 2024 harmadik negyedévében megtörténik a Tier-1 tőzsdei bevezetés.

Tron (TRX): Közel az új ATH eléréséhez

A Tron (TRX) egy másik kriptó, amely némi növekedést mutatott. A CoinMarketCap statisztikái szerint a Tron árfolyama több mint 15%-ot ugrott az 1 hónapos grafikonon.

Ez az emelkedés a Justin Sun, a TRON alapítója által indított SunPump mém token generátor körüli hype-nak tulajdonítható.

A Dom’s Crypto kripto-elemzője szerint miközben mindenki a TRON mémérmékről beszél, a natív tokenje csendben szárnyal. X posztja azt jósolja, hogy a Tron kriptó új ATH-t érhet el, meghaladva a régi, 0,30 dolláros ATH-t.

A szakértők Tron árfolyam-előrejelzésükben ennek következtében 2024 szeptemberére 0,20 dollárig történő emelkedést jósolnak. A bálnák ezért a TRX támogatását választják.

Ripple vs. DTX Exchange vs. Tron – Melyik emelkedhet a leggyorsabban?

A Ripple, a DTX Exchange és a Tron mind jó növekedési potenciállal rendelkezik. A bálnák azonban észrevettek valami érdekeset.

A DTX Exchange piaci kapitalizációja kisebb, mint ezeknek a kriptopénzeknek, miközben a 17T dolláros piacot csapolja meg.

Ezen előnyökkel a DTX-nek kevesebb új pénzre van szüksége ahhoz, hogy az értéke emelkedjen, és stabilabb maradjon az ingadozó vizeken.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.