A Bitget 3000 Builderst toboroz 2025-ig, hogy ösztönözze a következő generációs kripto influencereket

-

A Bitget, a vezető kriptovaluta tőzsde és Web3 vállalat bejelentette, hogy kibővíti a Bitget Builders Program nevű globális toborzási kezdeményezését, amelynek célja a kripto területén a globális véleményvezérek hálózatának létrehozása.

A program célja a Bitget növekedési lendületének felgyorsítása a felelős influencerek és kulcsfontosságú véleményvezérek (KOL) révén világszerte.

Bitget Builders program

A Bitget Builders program célja, hogy láncreakciót indítson el a kriptó elfogadásához, amely a következő egymilliárd felhasználót beoltja a kripto ökoszisztémába.

A kezdeményezés részeként a Bitget 3000 kripto-influencer toborzását tervezi az 5000 builderen felül, akik már elindultak azon az úton, hogy megváltoztassák a világ pénzügyi környezetét.

A toborzási program nem korlátozódik egyetlen országra sem, így a világ minden tájáról várják a jelentkezéseket erre a programra.

A LinkedIn alapítója nemrég azt jósolta, hogy 2034-re a 9-től 5-ig tartó munkakörök elavulnak, és az önállóan dolgozó szakemberek többet fognak keresni, mint az állandó alkalmazottak.

Azzal a meggyőződéssel, hogy a kriptogazdaságban a gigagazdaság egy új utat hoz a pénzügyi függetlenséghez az emberek számára a területen.

A toborzás három nagy kategóriában történik majd, szem előtt tartva a kripto területén aktív vertikumokat.

A „Trading Builders” olyan profi kereskedők, akik tapasztalt kripto befektetők, és az lesz a feladatuk, hogy az új belépőket a regisztrációs folyamat során irányítsák, és jól informáltan, magabiztosan hajtsák végre az első kereskedésüket.

A „Brand Builders” a Bitget márkafelügyelőinek szerepét fogják betölteni, és a kriptooktatás, a felelős kereskedés és a kockázattudatosság stratégiai tartalmainak létrehozásában fognak részt venni.

A „Community Builders” a közösség elkötelezettségét fogja ösztönözni, és egy olyan emberekből álló közösséget fog létrehozni, akik lélegeznek és élnek a kripto világában.

A kripto hatalmas növekedése azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy kihasználjuk erőnket és szakértelmünket, hogy felgyorsítsuk az elfogadást mikro-ökoszisztémák létrehozásával szerte a világon.

„Miközben a pénzügyi forradalom zajlik, a globális elérési programunk és a teljes Bitget ökoszisztéma ezt a kezdeményezést fogja táplálni, hogy elképesztő sikerré váljon” – mondta Gracy Chen, a Bitget vezérigazgatója.

Jutalmul a Bitget Trading Builders akár 50%-os jutalékot, exkluzív eseményjutalmakat és termékképzést kaphatnak.

A márkaépítők jutalmakat kaphatnak promóciós feladatokért, tartalomkészítési támogatásért és platform erőforrás-támogatásért, míg a a Közösségépítők közösségmenedzsment-támogatásokat, tevékenységtámogatásokat és növekedési ösztönzőket kaphatnak.

Mindent összevetve, az építők minden kategóriája méltányos jutalomban részesül, és segíti őket abban, hogy a szakterületüknek megfelelő tudást, szakértelmet és támogatást szerezzenek a kriptobiztonságban való növekedéshez.

A Bitget Builders programra való regisztráláshoz országodból, kattints ide.

Bitget

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptopénzváltója és Web3 vállalata. A több mint 30 millió felhasználót kiszolgáló, több mint 100 országban és régióban működő Bitget tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő copy trading funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat az okosabb kereskedésben.

A korábban BitKeep néven ismert Bitget Wallet egy világszínvonalú, többláncos kriptotárca, amely átfogó Web3 megoldások és funkciók sorát kínálja, beleértve a tárca funkciót, a csereügyletet, az NFT Marketplace-t, a DApp böngészőt és még sok mást.

A Bitget hiteles partnerekkel, köztük a legendás argentin labdarúgó Lionel Messi-vel és a török nemzeti sportolókkal, Buse Tosun Çavuşoğlu (birkózó világbajnok), Samet Gümüş (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydın (röplabda válogatott) együttműködésével inspirálja az embereket a kripto felkarolására.

További információért látogasson el: Weboldal | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.