A mém érmék ismét csatasorban, vásárolj $PLAY-t, amíg nem késő

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék ismét kiugrásra készülődnek, és örömmel jelentjük be, hogy közülük egy új érme, a PlayDoge ($PLAY) előértékesítése is kiugróan sikeressé vált.

Mindez egyrészt annak köszönhető, hogy Jerome Powell, a Fed vezetője jelezte a kamatcsökkentések kezdetét.

Csak a példa kedvéért: a nagy mém érme-robbanás előszeleként a Pepe árfolyama 3,85%-kal, a Dogwifhat értéke 8,45%-kal, a Floki ára 20,3%-kal míg a Popcat értékgörbéje 37,65%-kal emelkedett az elmúlt 7 napban. 

A visszahőkölés időszaka után a piacra szépen visszakúszott a kockázatvállalási hangulat, és megnőtt a kereslet az olyan nagy reményű, előértékesítésüket tartó érmék iránt, mint amilyen a PlayDoge. 

A nagy kiugrás még lehet, hogy kicsit várat magára, hiszen a CoinGecko adatai szerint a mém érme szektor piaci kapitalizációja az elmúlt 24 órában mintegy 4%-kal csökkent, és a piaci kapitalizációja 43,7 milliárd dollár.

mém érmék

Forrás: CoinGecko

Már csak kevesebb, mint két nap van hátra a PlayDoge ICO-jából

Az előértékesítés augusztus 26-án ért véget, azonban a nagylelkű csapat ajándékként lehetővé tette, hogy még 29-én 10 óráig (UTC) vásárolhassunk.

A fejlesztők azért vezetik be az érmét a vártnál sokkal hamarabb, mert szerencsére a játék fejlesztése sebesebb ütemben haladt, mint azt eredetileg tervezték. Ez bizony remek hír azok számára, akik részt vesznek a $PLAY előértékesítésében. 

A kereskedők érzik a hívást, hiszen tudják, már nem sok idejük van vásárolni. Szó szerint az utolsó pillanatokról van szó, hogy még befektethessenek ebbe a mém érmébe. 

Forrás: X

A PlayDoge a régebbi Tamagotchi őrület mai modern verziója kriptotémára átírva, és hamarosan mindenki megismerheti, hiszen nemsokára elérhetővé válik a Google Play és az Apple App Store áruházakban.

A játéknak elég jók a kilátásai, hiszen a projekt már összegyűjtött 6,38 millió dollárt. Azok, akik sietnek, még megvásárolhatják a $PLAY-t hihetetlenül kedvező, 0,00532 dolláros áron.

Legyél te is köztük, hiszen Elon Musk kedvenc mém érme-közösségének legfrissebb változata hamarosan zárja az ICO-ját.

playdoge

Forrás: X

A PlayDoge P2E játékának X-en megjelent előzetesei még a Bandai verziónál is dinamikusabbak, és mágnesként vonzzák az új érdeklődőket a platform közösségébe.

Az előértékesítés 6,735 millió dolláros eladási célt tűzött ki maga elé, amit sikerülhet elérnie a 29-ei zárásig.

Azért tippelünk erre, mert általában az ICO-jukat tartó projektek az előértékesítés záró napjához közeledve rekordszámú befektetőt szoktak vonzani.

Az érmék igénylésére és a decentralizált tőzsdei (DEX) bevezetésre nem sokkal az ICO után kerül sor. 

Azon kívül, hogy összesen mennyi érme eladó (6,970,867), nincs megkötés, tehát minden vásárló annyi érmét vesz, amennyit csak szeretne. Érdemes akár kisebb számban is beszerezni belőlük: a PLAY DEX-en való indulásakor egy szerényebb befektetés is 10-szeres vagy még annál nagyobb hozamot hozhat a szerencsések számára.

Nézd meg a PlayDoge ICO-ját

A PlayDoge ($PLAY) kriptoköntössel ruházza fel a retro játékok kedvelőit

A fejlesztők jóvoltából a PlayDoge mobilos retrojátékából már több klip is kikerült az X-re.

Az egyik ilyen a virtuális Shiba Inu etetését mutatja be. Azt már lehet tudni, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy mikor és mit eszik, hiszen nem csak az életben maradása, hanem az egészsége is a tét.

Ez a momentum már ismerős lehet az egykori Tamagotchi-ból, hiszen ott is fontos volt a rendszeres etetés. Ha esetleg mégis sikerül halálra éheztetned a kisállatod, nem szükséges új eszközt vásárolnod, mint régen, igaz, azért a büntetés jár, hiszen a játékot elölről kell kezdened. 

Forrás: X

Az eredeti verzióhoz hasonlóan a virtuális háziállat ápolást is igényel, ami magában foglalja például a rendszeres zuhanyozást. Így volt ez a jó öreg Tamagotchi esetében is, ahol a tisztaság és a rend fenntartása a játékmenet alapvető része.

A fenti, a játékmenetből kivágott klipek is híven mutatják, hogy a PlayDoge készen áll arra, hogy letöltsék a mobilkészülékekre. 

Persze az előértékesítés sikere nem csak a benne rejlő Web3 játékpotenciálon múlt, mém érme jellege, és befektetési lehetősége is csábító tényező.  

Nézd meg a PlayDoge ICO-ját

Hogyan fog a PlayDoge részesedést szerezni egy 6,3 milliárd dolláros szektorból?

A PlayDoge sok mindenben másabb, mint elődje, a Tamagotchi. Először is abban különbözik, hogy a virtuális háziállat gondozása megtérül, hiszen a játékosok $PLAY-t kapnak érte.

A PlayDoge fenti funkciójának hála nagyot profitálhat egy olyan piacból, amely a prognózisok alapján 2031-re eléri a 6,3 milliárd dollárt.

Forrás: Business Research

P2E játéka azokat is megszólíthatja, akik szerették a Tamagotchi-t, illetve a hasonló játékokat. Egyébként a Tamagotchi rajongótábora hatalmas, hiszen 2023 júniusáig 91 millió eszközt adtak el belőle.

Forrás: X

A következő Dogecoin ($DOGE) néven emlegetett PlayDoge-val te is kereshetsz $PLAY-t.

Amikor a $PLAY megjelenik majd a tőzsdéken, illetve amikor elindul a játék, az jócskán felviheti az érme árát.

A 130 000 feliratkozóval bíró YouTuber, ClayBro például arról informálta közönségét, hogy a PlayDoge 10x-es indulási értéket is elérhet. Látva a mém érmék népszerűségét, ez cseppet sem tűnik irreális elképzelésnek. 

Ahhoz, hogy még részesülhess az ICO-ra kiosztott 4,7 milliárd tokenből, látogass el a PlayDoge honlapjára. Ezt követően csatlakoztasd a pénztárcádat, és vásárolj $PLAY-t BNB, USDT, ETH vagy bankkártya segítségével.

A befektetők nyugalmáról a SolidProof okosszerződés auditja gondoskodik, mely nem talált kritikus problémákat a kódban.

A projekttel kapcsolatos friss információkért kövesd a projekt híreit az X és Telegram oldalon.

Nézd meg a PlayDoge ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.